2020. június 4., csütörtök

Védelem

Eredeti bejegyzés itt:

https://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html?fbclid=IwAR0N40ajtMaqJ3j5UVcSZ16ZfdoSLaJy_UoCe7e7GU90wTyCnuYeFGxos3k

Fordította: MCCS

Bár az IS:IS portál megnyitása után a skaláris plazmaháló nagy részét eltávolították, nagy része még mindig megvan. Az Áttörési szakasz nem csak szivárványokat és szép üstökösöket jelent. Egy okkult háború közepén vagyunk mely a Fény és a sötétség erői között folyik.

A képen: A skaláris UFO megfigyelő hálózat befedi az egész Bolygó felszínét és Long Island-en van az energiaellátása. Csatlakozz hozzánk minden vasárnap a heti Planetáris Felszabadító Meditációhoz. Együtt fel tudjuk szabadítani a Bolygót. De együtt kell működnünk a Békéért és a Harmóniáért.
Ezért rendkívül fontos, hogy az emberek tisztában legyenek a skaláris plazmaháló és más energiafegyverek létezésével és azok hatásával, amelyeket a chimera csoport irányítása alatt álló cabal az emberi tudat elnyomására és a Fény érkezésének megakadályozására használ. Itt egy viszonylag jó cikk erről:
Az esemény addig NEM történik meg, amíg a skaláris plazmahálóról nem gondoskodnak.
Sok irányított energiafegyver elsődleges célpontjai a Fénymunkások és Fényharcosok, mert ők jelentik az elsődleges biztonsági fenyegetést a jelenlegi rabszolga börtönbolygó mátrixára és azok tulajdonosaira.
A célba vett személyek védelme érdekében az első tanács az, hogy próbálják meg fenntartani a napi tevékenységük során a harmónia és az egyensúly állapotát. Ez azt jelenti, hogy tanuljunk meg mesterévé válni az időbeosztásnak és a rangsorolás képességének, tanuljuk meg, hogy mikor kell igent mondani és mikor kell nemet, és iktassuk ki az életünkből az összes káros tényezőt, szituációt és embert, akik csak hátráltatnak minket. Találni kell néhány nyugodt percet, hogy időt töltsünk a természetben és, vagy meditáljunk, hogy újra kapcsolatba kerüljünk a felsőbb énünkkel.
"Az erő vele van".
Sárkány források átadtak egy hatékony védelmet biztosító meditációs gyakorlatot. E gyakorlatot javasolt elvégezni minden nap egyszer vagy a nap folyamán néhány alkalommal, hogy fenntartsuk az Áttörés szakaszában ezt a körülöttünk lévő védelmet jelentő pajzsot, és szinten tartsuk a Fény rezgését:
1. Engedd el a tested, az érzéseidet és az elmédet úgy, hogy figyelmedet összpontosítsd a légzésedre vagy használd a saját technikádat, amivel ezt eléred.
2. Képzelj el egy ragyogó, az óramutató járásával megegyezően áramló fehér fényörvényt, amely a lelked Csillag-csakrájából (A fejed fölött kb. 20-25 cm-re lévő ún. 8. csakra - a Szerk.) árad szét lefelé a testeden keresztül, amely megtisztítja a fizikai-, a plazma-, az éteri-, az érzelmi-, és a mentális tested energiamezejét. Tartsd fenn a kapcsolatot a fényörvény és az univerzális Fény Forrása között és programozd be, hogy az fenntartsa az összes energiameződ és tested tisztítását.
3. Képzelj el egy tojás alakú félig átlátszó tükörpajzsot a fizikai-, a plazma-, az éteri-, az érzelmi-, és a mentális tested auramezője körül. Ez a tükörpajzs átengedi az összes pozitív energiát az energiameződbe, de visszatükrözi, visszalöki az összes negatív energiát annak forrásához (vissza a feladónak). Programozd be, hogy ez a tükörpajzs figyelmeztessen, ha bármilyen negatív energia irányul feléd és hagyja, hogy az visszatükröződjön a forrásához.
4. Képzeld, ahogy a Fény átrendezi minden részed, és az energiamezőid minden része visszatér az egyensúly és a harmónia állapotába. Ezzel egy időben az OM-ot is mantrázhatod, mert az OM a Fény ősi hangja és a rezgése a leghatékonyabban tudja visszaállítani a harmóniát.
Ha erős plazma/skaláris támadás alatt állsz, az úgynevezett Ibolya Sugár eszköz segíthet neked. A pálca alkalmazásával a skaláris támadás által létrehozott negatív plazmát el tudod távolítani az aurameződből:
Az Ibolya Sugár/Darsonval eszköz egy Tesla tekercs, amely pozitív plazmamezőt hoz létre és átalakítja a negatív plazmát, amelyet a skaláris hullám-manipuláció generált.
Egy másik meghatározó eleme ennek az okkult háborúnak az, hogy minél több embert - amennyire csak lehetséges - távol tartson a sötétségtől és a Fény felé vigyen. A cabal sok középszintű vezetője pénzügyi, lelki és fizikai nyomás vagy manipulációt alatt, kényszer hatására csak ezért hajt végre sötét tetteket, mert kényszerítik őket, vagy azért, mert nem látnak más lehetőséget. Ők a lefizetett kongresszusi képviselők, félrevezetett, magas szintű szabadkőművesek, gazdasági társaságok kapzsi vezérigazgatói, gyilkos drónok irányítói, katonák, akik meghúzzák a ravaszt, skalárisan irányított fegyverek üzemeltetői, vallási fanatikusok, akik ártatlan civileken élik ki beteges hajlamaikat.
Ezt a kódolt üzenetet azoknak közvetítőknek szól, egy bizonyos forrásból, akik névtelenek akarnak maradni:
"A piramis zárókövét eltávolították. A mindent látó szemet erővel lecsukták és nem figyel többé titeket. Már biztonságban vagytok ahhoz, hogy visszatérjetek a Szeretet Fényébe. Tubal Cain."
Sárkány források javasoltak egy másik meditációt, hogy visszahozzák a Fényt ezeknek az embereknek a lelkébe, és sokan közülük át fognak lépni a Fénybe, így hatékonyan meggyengítik a cabal hatalmi bázisát:
1. Engedd el a tested, az érzéseidet és az elmédet úgy, hogy figyelmedet összpontosítsd a légzésedre vagy használd a saját technikádat, amivel ezt eléred.
2. Képzelj el egy ragyogó, fehér fényörvényt, amely a Cabal középvezetők lelkének Csillag-csakrájából árad lefelé az energiamezőjükbe és a személyiségükbe, hogy felébressze őket a Fény valóságára, arra irányítva őket, hogy kilépjenek a Cabal rendszeréből, így erőt adva nekik arra, hogy megszabadítsák magukat a sötétségtől.
3. Képzeld el mindezeket a Cabal középvezetőket, akik csatlakoznak a bolygó Fény hálózatához, hogy leteszik a pusztítás és megtévesztés fegyvereit, és megtanulnak konstruktív módon együttműködni és csatlakozni az emberi társadalomhoz.
A cabal egyik legnagyobb pszichológiai blokkja a kisebbrendűségi komplexusuk, amelyet megpróbálnak elrejteni és eltakarni a "vérvonalakról" szóló hencegéssel. A kellemetlen igazság az, hogy a cabal kazár vérvonal a primitív, durva, erőszakos és kevésbé intelligens Neander-völgyi embertől ered, míg a lakosság többsége a kifinomultabb, kiegyensúlyozottabb és intelligensebb Cro-magnoni emberből fejlődött ki:


Megjegyzem, bár a fenti cikk ideológiai szempontból elfogult lehet, a tudományos tartalma javarészt helytálló. Csak be kell helyettesíteni a kazár kifejezést a szemita/zsidó szavak helyére, amikor olvasod.
Az Ellenállási Mozgalom néhányszor már figyelmeztette a cabal kemény magját, hogy hagyják abba és ne támadják tovább skaláris energiafegyverekkel a Fényharcosokat és a Fénymunkásokat, ám ezeket a figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyták. Ezért az Ellenállás kezdeményezte "a kutyák szabadon engedését". Ez azt jelenti, hogy már nem akadályozzák meg azokat a felszíni személyeket és csoportokat, akik saját akaratuk és kezdeményezéseik alapján szeretnék kiiktatni a cabal tagjait.
Ez azt jelenti, hogy a bolygó felszíne hirtelen már nem biztonságos a cabal kemény magja számára. Ezért Donald Rumsfeld eladta a házát és elmenekült Új-Mexikóba:
Joe Biden már belekóstolt ebbe az új helyzetbe:
Az Ellenállási Mozgalom azt mondja, ha az irányított energiafegyver-támadásokat nem állítják le, protokollokat indíthatnak be a szentségtelen négyes gyors letartóztatására, akik: Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush Sr. és Henry Kissinger.
Ha ezeket a protokollokat beindítják, az drasztikus és destabilizáló hatással lesz a bolygó geopolitikai helyzetére, és bár felgyorsítanák az Eseményt, az egész átmenet sokkal kaotikusabb és erőszakosabb lenne. Az Ellenállás jól ismeri a szentségtelen négyes kapcsolatát a chiméra csoporttal. Az Ellenállás azt reméli, hogy győz a józan ész és a szélsőséges intézkedések továbbra is elkerülhetőek.
És egy pozitívabb megjegyzés: az RR6 holnap után aktiválódik és ezen aktiválás során a Lovejoy üstökös plazma csóvája a Földről nézve áthalad a Plejádokon. Ez a kozmikus esemény az energia pozitív hullámát küldi Szet plazma alagútjai felé a bolygó felszíne körül, ezzel kiváltva azok átalakítását. Összefoglalva: jövő héten a Fényerők igen tevékenyek lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.