2017. október 6., péntek

Alohae


Ez az a szó, amit a Plejádi Csillagtestvéreink használnak saját nyelvükön arra a fényimpulzusra, ami a Galaktikus Központi Naptól fog kiáramlani a Forrás jeladására. Mivel az emberi lakosság felébredt része készen áll, hogy egységben tartsa a Fényt, mikor az Esemény megtörténik, itt az idő, hogy a Bolygó keresztülmenjen a Felemelkedés folyamatán.

Ez azt jelenti, hogy mostantól a Galaktikus Központból érkező energiák hatványozottan fel fognak erősödni, míg minden sötétség megtisztul és a Bolygó felszabadul. 


                                                       
                                                           Pleroma 



A 2017. augusztusi Egység meditáció óta a Gaia körüli Új Atlantisz energiarács kritikus tömege elég erős ahhoz, hogy az Esemény energiáit kezelje.
Ezenkívül több millió fényhajó tachion védelmi membránnal körbevéve itt a Bolygó körül, a Naprendszerben és az Oort felhőben tartózkodik azért, hogy minden a lehető legharmonikusabban történhessen meg. 
Szabályozzák a beáramló energiát, ami segít beépülni szépen és fokozatosan. 
 

A kisgyermekek számára teljesen természetesek ezek az energiák, hiszen energiablokkok és félelmek nélkül léteznek, sokkal kevesebb programot kaptak még, és érzik, hogy bármi elérhető, megvalósítható.
Sokszor figyelem őket, ahogy nyitott szívvel és rengeteg akarattal képesek mindent újra és újra megpróbálni és nem feladni.
Megtanulnak járni, kanállal enni, egyedül felöltözni és szeretnek...szeretnek feltétel nélkül.

Az utcán ráköszönnek idegenekre, a buszmegállóban megkérdezik „Hogy vagy?”vagy a moziban, ha melletted ülnek kérnek a popcornodból.:) 
Nem értik enyém, tied, később tanulják meg, azt gondolják minden közös. 
 
Nem értik miért nem vehetnek el bármit a boltban, hiszen ott van előttük és más is ezt teszi. A pénz számukra nem létezik.
Csakis a mindent átölelő és varázslatos „Álomviláguk” nyilvánul meg előttük, ahol Tündérek és Angyalok léteznek, ahol szárnyalhat a képzeletük...minden lehetséges. 



 



Egyre többször történnek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni. A lelkünk nem engedelmeskedik az elavult energiáknak, ki akar törni, emlékezni akar.
Hagyd csak, valódi Énedre bármikor számíthatsz, nem fogsz benne csalódni sohasem.

Ha álmodban „látsz vagy érzékelsz” bizonyos dolgokat, akkor azon sem kell csodálkozni. A Fényerők az Új Atlantisz energiarácsot használják arra, hogy "feltáró" álmok, benyomások és látomások formájában küldetésaktiváló kódokat közvetítsenek az emberi lakosság felébredett tagjainak. 


 


Ha ilyet élsz át, közvetlenül felkelés után emlékezni fogsz rá. Nem lesz rossz érzésed, meg lehet különböztetni a mondanivalóját a mesterséges és felkavaró, félelemkeltő álomtól, amit az arkhónok kreálnak. Kellemes érzés fog eltölteni, válaszok fognak megfogalmazódni benned, látni fogod a képeket, hallani fogod a hangokat, emlékszel majd szavakra, amik álmodban elhangoztak….

Tedd el ezt az üzenetet, szükséged lesz rá. Tudd, hogy jó helyről jött és segíteni akar.


A lótuszvirágot számos különböző kultúrában, legfőképpen a keleten, a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés szimbólumaként tartják számon. A jellemvonásai nagyon hasonlítanak az emberi szellemet jellemző vonásokra: a környezete ellenére is a lótuszvirág képes igen szép virágokat produkálni és tisztának maradni.





Úgy is mondhatnánk, hogy a fókusza a megfelelő helyen van. Ahogy Cobra mondja, ki kell tartani és sugározni a Fényt. Behívni és lehorgonyozni, amennyi erőnk csak van. Most van erre a legnagyobb szükség. Fontosabb, mint bármikor az emberi történelem során. 


 

                        A képen: „Amikor eldöntöd, hogy ragyogtatod a belső Fényed,
                                 arra inspirálsz másokat is, hogy ugyanezt tegyék”



A Fényerők lázasan dolgoznak az utolsó akadályon, amit még muszáj elrendezni az Esemény előtt: a toplet bombákon.
Könnyebb ezt az átmeneti időszakot megélni, ha mi magunk is teszünk érte.
Jó érzés egy csapatban lenni és összetartani.
Meditálás, egy nyugtató vagy éppen magával ragadó zene, a szeretteinkkel vagy barátainkkal minőségi idő eltöltése segíteni fog újból feltöltődni és akkor láthatóvá válik a Fényed.

Mindennap kívánok valamit, használom a Szabad Akaratomat és nem hagyom, hogy elnyomjanak. Ahogy azt már egyszer írtam, felülírom a programot, azért is. Aki csak tudja, tegye ezt meg, minden Szeretetével és Erejével. Most ez alkalommal azt kívánom, hogy a lehető leghamarabb meginduljon az Esemény és áradjon Pleroma Fénye! Alohae!

Boldog és varázslatos napokat mindenkinek!

Szeretettel Viki :)

Magyar Cobra Csoport

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.