2017. október 2., hétfő

Rövid helyzetjelentés

 Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/09/short-situation-update.html

A Fekete Kőhöz kapcsolódó anomáliát eltávolították.
Ami még megmaradt, az a Yaldabaoth plazma entitás maradványai a hozzá kapcsolódó plazma toplet bombákkal és plazma anomáliával és még néhány más plazma parazita entitással, melyek eddig Yaldabaoth testében rejtőztek és egyre aktívabbak, ahogy Yaldabaoth egyre gyengül. Ezek az entitások is tele vannak plazma toplet bombákkal és plazma anomáliával.

E plazmaentitások közül kettőről fogok itt említést tenni és pontosan oly módon lesznek eltávolítva, ahogy Yaldabaoth.
Az első egy féregszerű entitás, amit 1996 és 1999 között teleportáltak a Kongó portálon keresztül a Rigel csillagrendszerből. Ez az entitás megpróbálja elválasztani a felszíni lakosságot a Fénytől, megpróbálja elfojtani a spirituális fejlődést és a Felemelkedési folyamatot. Ez az entitás hordozza a testében a még létező fejlett plazma skaláris fegyverek túlnyomó többségét és egy zavaros logikájú számítógépes programot használ fel ezen fegyverek irányítására, hogy elnyomja a Fénymunkásokat és Fényharcosokat, amennyire lehetséges. Ezen entitás eltávolítása jelenleg a Fényerők legfontosabb feladata.
Hogy felfrissítsem az emlékezeteteket, itt olvashatunk azokról a körülményekről, amelyek ennek az entitásnak a Föld bolygóra érkezésével kapcsolatosak:
A második entitás egy kevésbé erős féregszerű entitás, melyet 2004 decembere és 2007 júniusa között teleportáltak a Földre. Ez az entitás megpróbálja elnyomni az istennő jelenlétet és az Istennő misztériumokat.
Létezik sok olyan kevésbé plazmoid parazita entitás is, melyek a Naprendszer plazmájának megtisztítása során kerültek a Földre 2001 és 2017 között.
Ha vezettetést éreztek, használhatjátok az alábbi meditációt, hogy segítsetek feloszlatni ezeket a plazmoid entitásokat és a hozzájuk kapcsolódó toplet bombákat:
Vagy segíthettek a Fényerőknek azzal, hogy részt vesztek azokban meditációkban, melyek az alábbi oldalon találhatók: 
Magyarul:
Amikor a jövőben a bolygó szempontjából fontos meditációk lesznek, közvetlenül ezen a blogon kerülnek meghirdetésre.
Mindeközben nagy előrelépés figyelhető meg "óvatos" közzétételek formájában a Marson lévő életről:
És a jövőbeli Marsbéli és Holdbéli kolóniákról:
Ezt a helyzetjelentést egy kis inspirációval fejezzük be:

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.