2017. október 23., hétfő

Kisebb negatív plazma entitások

Ennek a bejegyzésnek elég durva témája van, de sajnos az igazság, amivel előbb-utóbb szembe kell néznünk, az, hogy ennek a bolygónak az állapota elég durva.
Ahogy arról Cobra is írt nem rég, a Yaldabaoth egyre gyengébb és különféle kisebb negatív plazma entitások kerülnek elő és tüntetik el őket. Írt jó néhány nagy féregszerű entitásról és azt állította, hogy számtalan másik is létezik.
Mi mindannyian itt a bolygón a Yaldabaoth testében élünk és a bolygó felszíne hihetetlenül fertőzött. Cobra megerősítette, hogy a felszínen e kisebb entitásoknak két fő hordozója van: a testünk és az elektromos eszközök hálózata.
Cobra azt is elmagyarázta, hogy a testünkben az alábbit használják fizikai rögzítésre:
Azt is kifejtette, hogy megtalálhatók az elektronikus berendezésekben, benne vannak minden számítógépben és mobiltelefonban és zavaros logikájú számítógépes programot használnak a rögzítésükre és a wifi boxokban is megtalálhatók. 2013 óta megerősítették őket úgy, hogy olyan plazma chipeket helyeztek el minden 2013 után készült eszközben, melyek erősebb negatív plazmamezőt generálnak.
A testünkben az implantátumok negatív plazmamezőt hoznak létre, melyek táplálják a féregszerű entitásokat és segítenek nekik rögzülni.
Tehát az emberi társadalom hordozóként szolgál a Yaldabaoth és a kisebb entitások számára.
Az emberi testben, tudomásom szerint, a has, a nyak, és a fej területén találhatók, mert ezek azok a helyek, ahol leginkább tudják befolyásolni az emberi viselkedést. Ennek az az oka, hogy az agy és a solar plexus területe a mentális képességünk rögzítői, ami személyiség szintjén az akaratunk lehorgonyzója. Ezt tükrözi az a tény, hogy fizikai szinten az idegrendszerünk e két központból van felügyelve, ami aztán a test többi részét irányítja és ezt befolyásolják.
Jól dokumentált, hogy a bél bizonyos tekintetben a "második agy", pl. a szerotonin 90%-a innen ered:
Az egyik, amin érdemes elgondolkodni, az, hogy manipulálják az élelmiszerek és ízek iránti sóvárgást, amivel arra késztetik az embereket, hogy olyan ételeket fogyasszanak, emikben a paraziták nagyon jól elvannak. Például a bélbaktérium fajok teljesen megváltoznak, amikor megváltozik az étrend és bizonyos fajok betegségeket, míg más fajok az egészséget segítik elő.
És természetesen különböző baktériumfajok különböző fajta tudatosságnak adnak otthont a plazmasíkon, negatívnak vagy pozitívnak.
Tehát a paraziták eltávolításának leghatékonyabb módja, ha mind a fizikai, mind a nem-fizikai szinten dolgozunk ezen. Nem-fizikai szinten segít az Ibolyaláng és az AN Fehér Tüzének használata.
A legfontosabb, hogy a plazma paraziták (mind a testben, mind az elektromos berendezésekben lévők) és implantátumok negatív plazmaszálakon keresztül kötődnek az egész plazma hálózathoz és a bolygó körül lévő nagyobb entitásokhoz és ily módon tudják felügyelni és előidézni a az embereknek a negatív viselkedést, a konfliktusokat és a negatív körülményeket, meglehetősen felháborító pontossággal.
Ezoterikusabb szinten az emberek testében a mentális síkon lévő membrán fizikai, plazma és éteri megfelelőjében helyezkednek el. Ez a membrán választja el a Felsőbb Ént a személyiség szintjétől, tehát a végső céljuk az, hogy megakadályozzák a kapcsolatot a Felsőbb Énnel. Ezek a helyek a solar plexus és az a pont, ahol a gerinc találkozik az aggyal, az úgynevezett alta major központ.

Szóval mint mindig, a Felsőbb Énünkkel való szorosabb kapcsolat segít megtisztítani és egészségesebben tartani az alacsonyabb testeket, ami a bolygó energiamezőjének megtisztulását is növeli. 

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.