2017. október 19., csütörtök

Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/10/situation-update.html

Fordította: Dee Neolif

Október 11. óta a Fényerők elkezdték megnyitni a Tachyon membrán (külső korlát) nyomáscsökkentő szelepeit a heliopauzában.
Ez azt jelenti, hogy a Galaktikus Központból érkező Felemelkedési energiák 1995 óta először, elkezdtek belépni a Naprendszerünkbe. A Fényerők jelenleg ezeket az energiákat a holdpálya alatti térbe kezdték összpontosítani, ily módon gyorsítják fel a megmaradt plazma entitások megtisztítását, melyek még mindig a Föld bolygó felszínéhez tapadnak:
Néhányan lehet, hogy emlékeztek arra, hogy 1996 előtt a holdpálya alatti tér tele volt a pozitív űrtestvéreink űrhajóival, tele volt angyalokkal és pozitív Fénylényekkel. Most már a Föld felszínének közelében lévő parazita plazmoidokat elég mértékben eltávolították ahhoz, hogy bizonyos számú Plejádi flotta visszatérhessen a holdpálya alatti térbe (remélhetőleg véglegesen), annak a lehetősége nélkül, hogy ezzel a megmaradt toplet bombákat beindítsák:
A chimera csoport egy jelentős részét eltávolították múlt héten a bolygóról és a még itt maradt tagjai kezdenek ráeszmélni, hogy lehetséges a vereségük. Az az egyik tervük, hogy hagyják, hogy korlátozott mértékben elérhető legyen a Közzététel és az űrutazás, engednék a Cabal tömeges letartóztatását is, de eltüntetnek minden nyomot, ami hozzájuk vezetne, elhagyják a bolygót és elrejtőznek valahol a Kuiper-övben. Mondanom sem kell, nem fog sikerülni ez a tervük.
Megpróbálják ellenőrzésük alatt tartani a Közzétételi folyamatot az alábbi projekten keresztül, a színfalak mögött, anélkül, hogy a projekt egyes tagjainak tudomása lenne erről:


A képen olvasható szöveg magyarul:

"Számítógépes interfész és Telepátia.

Ember ultra - tapasztalati adatbázis - Kifejleszteni egy világméretű digitális adatbázist , különböző típusú szupranormális tapasztalatokat katalogizálva azzal a céllal ,hogy létrejöjjön egy szabadalmaztatott algoritmus ami egyedi minták alapján megtalálja , összegyűjti és megvizsgálja azokat egyéb tudományos kutatások  viszonylatában.

Agy - számítógép interfész technológia - Felfedezni új megközelítéseket a kifinomult technológiák alkalmazásával elősegítve ezzel a közvetlen agy - számítógép kapcsolatot.

Űrmérnökség térben és időben - Kifejleszteni a következő generációs repülőgép meghajtási technológiákat egyféle metrikus mérnöki koncepció használatával mely fejlett matematikai modellezési technikákat használ így biztosítva a technológiai bázist a repülőgépipari részleg és jövőbeli termékei számára.  

Telepátia - Felfedezni a helyzetét az agyon belül hol is központosul ez a jelenség, majd kifejleszteni az eljárást ennek fokozására és használatára."

Tom DeLonge, a projekt vezetője, John Podesta-val működik együtt és mindannyian tudjuk, ez mit jelent.
A chimera csoport egyre csökkenő ereje a fő oka annak a sok kezdeményezésnek, amiket jelenleg a Fényerők végrehajtanak, melyek előbb-utóbb meg fogják szüntetni a Föld bolygó karantén státuszát. Az első, ami sikerül, még több áttörés lavináját fogja beindítani, ami akár az Eseménnyel egy időben is megtörténhet. Ezek az kezdeményezések NEM az Esemény előfeltételei, de minden pozitív kezdeményezés, amely átszúrja a Fátylat, felgyorsítja az Eseményhez vezető folyamatot.

Ez a legígéretesebb, mivel kevesebb, mint egy éven belül bekövetkezhet.
Sok olyan kezdeményezés létezik, ami megfizethetőbbé teheti a bolygó felszínén túlra való utazást:
Amikor a felszíni emberek egy bizonyos számú kritikus tömege eljut a Fátylon túlra, a chimera nem lesz képes többé ellenőrzése alatt tartani a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát:

Most azonnal elkezdhetitek áttörni a Fátyolt, ha a Marsra elhelyezitek a neveteket:
Ami a Marsot illeti, sok olyan kezdeményezés létezik, mely megkísérel embereket juttatni a vörös bolygóra néhány éven belül:
Addig itt a Földön számos tömegmeditáció zajlik, melyekben részt vehettek:
A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.