2017. október 2., hétfő

Ízisz Misztériumai 6.


Ízisz Misztériumait élesztjük most fel, mert eljött az ideje…..

Az eredeti Ízisz Misztériumok című írását Cobrának itt lehet elolvasni:


Ebből a cikkből készültek már feldolgozások korábban 5 résszel, aki el szeretné olvasni, itt találja őket:

 

 

 

 


 

Több mint 1000 évvel később a rózsakeresztes alkimisták megpróbálták feléleszteni ezeket a misztériumokat, de a valódi visszatérése csak a 18. században jött el, amikor Saint Germain gróf beavatta Cagliostro grófot a misztériumokba és azzal a feladattal bízta meg, hogy terjessze ezeket a misztériumokat Európa szerte:






Alessandro di Cagliostro gróf eredeti neve: Giuseppe Balsamo. Olasz nemzetiségű alkímista ( az alkímia a lélek megtisztításának és felemelésének tudománya), felfedező és okkultista ( az okkultizmus a titkos tanokkal és tudással foglalkozik, a természetfeletti erők ismereteit tartalmazza).

Járt Görögországban, Egyiptomban, a perzsáknál, araboknál, Rodosz-szigetén és Máltán is.
Egy titkos társasággal, az Ordo Bucintoroval ( a 16. században Causa Nostra néven volt ismert, melynek jelentése: a „Mi Ügyünk”) került kapcsolatba Velencében az 1700-as években.

Cagliostro az ő beavatottjuk volt Ízisz papjaként. Ő hozta létre a Misraim szabadkőműves rendszert, ami arra volt hivatott, hogy Ízisz Misztériumait újból felélessze majd 2000 év után. 

Sajnos ebbe a Misraim szabadkőműves páholyba beszivárogtak a jezsuiták ( ők az egyik csoport, akik az Istennő energia elnyomói és torzítói) és az olasz fekete nemesi családok a saját céljaik megvalósítására használták ezt a csoportot. 
 
Az Ordo Bucintororól azt érdemes tudni, hogy az Új Korszak megteremtésén dolgoztak.
Nagy körültekintéssel a tagjaik képesek voltak irányítani az inkarnációikat 500 éves időkeretben egészen 2000-ig. 
Azt szerették volna elérni, hogy az emberek szabad, szuverén lények lehessenek, az egyház befolyása nélkül.
Saját sorsukat ők határozhassák meg és az érdemeik alapján legyenek elismerve, nem pedig azért, mert egy bizonyos vérvonal szülöttei. 
 
A központjuk 1512-ben alakult meg Muranoban, de egy egész hálózatot hoztak létre Olaszországban, Németországban, Ausztriában és Svájcban. 


 




Cagliostro gróf Saint Germain tanítása szerint sok, felsőbb rétegekből származó francia nőt avatott be, hogy ily módon belülről reformálják meg és világosítsák fel a társadalmat.
Ezek a nők kódolt üzeneteket továbbítottak jelnyelvvel, ahogy az az alábbi képeken is látható (figyeljük meg a kéztartásokat):


















De Lamballe hercegné Ízisz főpapnője volt akkoriban, akit Cagliostro gróf avatott be és aki gyakori kapcsolatban állt Saint Germain-nel. 


 


Lamballe hercegné, eredeti nevén Savoyai Mária Lujza Terézia, a Versailles-i udvar egyik híres alakja, Mária Antónia francia királyné barátnője volt. Később a királynő bizalmasa és fő udvarhölgye lett.

Ízisz főpapnőjeként tisztában volt a Rózsa rendkívül fontos jelképező szerepével, ami az Istennő szimbóluma volt az ókori Egyiptomban. Ezen a képen is rózsafüzérrel a hajában és a kezében került lefestésre:






Beavatottként Kis Trianonban ( a Versailles-i kastély hatalmas parkjában található épület Párizs mellett.) a Szerelem Templomában titokban találkozott nőtársaival és Istennő energiát horgonyoztak le, amely különösen erős a mai napig. 
 





Bár St. Germain nem volt akkoriban teljesen tisztában a Bolygó helyzetével, mégis nagy szolgálatot tett az emberiségnek, mikor támogatásával és tudásával elkövetett mindent, hogy jobbra fordítsa az emberiség sorsát. 
 
Érdekességképpen megjegyezhető, hogy nem tudott sem ő, sem Cagliostro vagy Lamballe hercegné még akkor a skaláris ultrahang technológiáról és annak hatásáról, mégis a Szerelem temploma víz mellett található, ami ugye rendkívül jól visszaveri ezeket a sugarakat.

Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a legnagyobb mértékben összekapcsolódhassanak az Istennő energiával. Maga a templom egy szigetre épült a folyón és 12 szépséges korinthoszi oszlop tartja a kupolát.






A másik fontos dolog, hogy St. Germain már akkor is Új Atlantisz ( Ez a neve az új társadalmunknak, ami felülemelkedik a dualitáson, egy gyönyörű Fényvilág) megteremtésén dolgozott, ezért több horgonypontot is létrehozott Gaian. 
 
Többek között Oak Island-en vagy Washingtonban, mely az első horgonypont. Azután ott van még Velence, ahol beavatták őt az Istennő Misztériumokba és Versailles.


Untwine egyik írásában részletesen beszél ezekről a horgonypontokról, itt található: 
 

 


Mozart Cagliostro tanítványa volt, aki a zenéjén keresztül terjesztette Ízisz Misztériumait, különösen a híres operáján, a Varázsfuvolán keresztül.
A legvégén ezt szeretném most nektek átnyújtani. 

A videóban Halász Judit is megjelenik, ő a mesélő, és a lenyűgöző opera történetét mondja el úgy, hogy nem csak egy felnőtt, hanem egy gyermek számára is érthető legyen. Maga az opera zenéje is természetesen magyarul hallgatható.

Íme a videó: 
 

 

Kellemes zenehallgatást mindenkinek! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.