2017. október 19., csütörtök

Új fejlett technológiák

Eredeti bejegyzés:

A Sárkány Kapu a Fehér Sárkány Társaság egy föld alatti testvérszervezete. Régen ez a két csoport tulajdonképpen egy volt. De miután a Rothschildok, a triádok segítségével, 1912-ben megbuktatták a Csing dinasztiát Kínában a xinhai forradalomban, mindkét csoportnak a föld alá kellett menni és a színfalak mögül kezdtek el ellenszegülni a cabalnak, majd kettéváltak útjaik. A Fehér Sárkány társaság (ahogy azt ma néhányan nevezik nyugaton) inkább a cabal elleni politikai, katonai és pénzügyi ellentevékenységre fókuszál:
Ugyanabban az időben a Sárkány Kapu inkább a fejlett technológiákra és az éteri arkhónok karmai közül való spirituális felszabadulásra kezdte helyezni a hangsúlyt. Mindkét csoport együttműködik a színfalak mögött, hogy segítsék a bolygó felszabadítását és a módszereik kiegészítik egymást.

Létezik egy új fejlett gyógyító technológia, melyet a Sárkány Kapu adott ki: a Mandala Gömb Lézer Rendszer. A Sárkány Kapu fölvette a kapcsolatot a Főnix Csoportunkkal, ami egy magasan képzett kis csapat, akik elkötelezték magukat amellett, hogy fejlett gyógyító technológiákat adjanak át az emberiségnek, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között.
A Mandala Gömb Lézer Rendszer fehér fényt bocsát ki, a koherens fény szakrális geometriai mintáit megformázva a tiszta tachyonizált kristálygömbök geometriai struktúráján keresztül. A fehér lézer ideális színspektrumot szállít, hogy megteremtse minden egyes kristály optimális rezonanciáját.
Ez a szakrális geometrikus mandalamező információs rezonanciát szállít, mely az emberi energetikai és információs mezőn (aura) keresztül jut be és alapvető mentális, érzelmi és fizikai előnyöket eredményez.
A Mandala Gömbhöz tartozik egy optikai kristályrúd a test energetikai és információs szállítópontjaira irányuló helyi fizikai alkalmazás céljából, egy programozható kristály garnitúra a távoli és hordozható alkalmazások számára és egy fotoporációs kapszula.
A Mandala Gömbhöz egy mandala számítógépes könyvár is tartozik, hullámok széles választékával, melyek mandalákat képeznek és így támogatják a védelmet, a bőséget, a sikert, az energetizálást, a boldogságot, tisztulást, gyógyulást, az implantátumeltávolítást, DNS aktiválást, érzelmi állapotváltozást, a dolgok pozitív kimenetelét, a cél tisztánlátását és a kapcsolatok harmonizálását.

Ennek a lézertechnológiának az egyik legbámulatosabb tulajdonsága az, hogy ez a legerősebb eszköz a bolygón, amely segít az éteri implantátumok eltávolításában. Ez az eszköz áll legközelebb a plejádi fénykamra technológiához, amihez jelenleg a bolygó felszínén hozzájuthatunk.
Itt olvasható több erről a technológiáról és itt rendelhető meg:
(A fenti cikk megjelenése óta - 2013. október - már a Rainbow Star (Szivárvány Csillag) eszköz is elkészült. Ez az eszköz két hete már Magyarországon is elérhető. Jelenleg kettő gép fog hamarosan "munkába" állni. Erről folyamatosan beszámolunk majd a Kedves Olvasóknak! Bővebb információt a COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoportban találhattok. - a szerk.) 
Egy másik érdekes új technológia, a Galaktikus Merkaba Aktivátor (a korábbi plejádi merkaba aktivátorhoz hasonló) itt érhető el:
A tachion technológiák pedig itt:
Sok fejlesztés folyik a színfalak mögött azzal kapcsolatban, hogy a szabadenergiás technológia eljusson az emberekhez és ha minden jól megy, hamarosan be fogok tudni számolni ezekről.
A Fény győzelme közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.