2018. szeptember 13., csütörtök

Alapelvek a Rózsa Rendje csoportok számára 2.

Az írás első része itt olvasható:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/09/alapelvek-rozsa-rendje-csoportok-szamara.html 

Cobra több meditációt is ajánl a Rózsa Rendje tagjainak, mellyel sokat segíthetünk mind a Bolygónak, mind pedig az emberiségnek és saját magunknak. Ebben a bejegyzésében beszél a különböző meditációkról, melyek már elkészültek vezetett formában mindenki számára.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/06/rozsa-rendje-bolygoszintu-aktivalas.html


1. Az egyik a Szexuális energiánk gyógyítása ezzel a meditációval:

https://www.youtube.com/watch?v=HadW3j695dc&list=PLMyuAXws7tmVSrluQ_1L3FVmhyJDHNpJg&index=25

Ahogy már korábban is említve volt, a szexuális energiánk megdöbbentő módon manipulálva és torzítva van. Erről itt olvashatsz az egyik Cobra bejegyzésben: 

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/szexualis-energia.html

Ezenkívül íme egy részlet a 2018. áprilisában tartott Budapesti Felemelkedés Konferenciából Cobrától:

" Szexuális Energia - Programok

Ezek célja a felszíni lakosság kontrollálása. Számos program csak ennek a bolygónak a felszínén létezik. Ezek a programok a fő oka annak, amiért ilyen sokáig tart a felszabadítás folyamata, mert ezeket nem ismerik. Még a lakosság legfelébredettebb része sincs tudatában a programoknak. Ezek a legmélyebbek. Az a céljuk, hogy a felszíni lakosságot ellenőrzés alatt tartsák. Legtöbbjük sehol sem található meg a galaxisban.
Két fő rétege van ennek. Az első Atlantiszban történt implantátumokkal, amely fizikai és energetikai elválasztódást okozott a nők és a férfiak között. Hol található: 3 ujjnyival a köldökünk felett. Ez a kundalíni energia áramlását blokkolja.
Két alapvető rétege van a programozásnak:
1. réteg:
Az atlantiszi idők végén történt (az 1. réteg elhelyezése), miután a sötét erők beszivárogtak az implantátumokkal, és pszichológiai, valamint energetikai szeparációt hoztak létre a nők és a férfiak között. Ezt azzal a céllal teremtették, hogy meggátolják a kundalini energia megfelelő áramlását. Minden egyes csillaglényt implantáltak ekkor, Atlantisz idején.
A férfiak és a nők ellentétesen lettek programozva, így mikor egy nő és egy férfi találkozik, teljes félreértés alakul ki, mivel a saját nézőpontjuk szerint tekintenek a másik nemre. A férfiak egyfajta módon látják a dolgokat, a nők pedig egy másfajta módon.
- A nők a szív energiáját érezhetik, de a szexuális energiát nem
- A férfiak érezhetik a szexuális energiát, a szívük energiáját azonban nem
A nők számára könnyebb a szív szintjén kötődést kialakítani, szexuális szinten azonban ez kihívást jelent, a férfiaknál ugyanez van fordítva. Könnyű számukra érezni a szexuális vonzalmat, ami a nők számára azonban nem megengedett az implantátum és a társadalmi programok miatt.
A megoldás a nők számára az, hogy hagyják érezni a szexuális energiát, a férfiak számára pedig, hogy engedik érezni a szív energiáját, és mindkettőjük hagyja, hogy a szexuális energia és a szív összekapcsolódjon. Ez a programozás átalakításának egy módja és gyakorlással gyengéden elérhető.
Az energetikai út meglehetősen különböző:
A férfiak esetében a kundalini energiának fel kell emelkednie a szívközpontba, míg a nők estében le kell ereszkednie a szexuális energia központba.
Amikor a kapcsolat tökéletes, nincsenek félreértések, és ez valójában a Szentséges Egyesülés/Isteni Nász lenyomatát hozza létre energetikai szinten.
Az arkhón invázió előtt, sok nő még erősen kötődött az Istennő energiához hatékony módon. Az Istennő egy papnője bármilyen szinten fel tudta használni saját energiáját egy férfi meggyógyítására. A nők meg tudták gyógyítani a férfiak összes háborús traumáját a kundalini energiájukkal.
Az ok, amiért a férfiak agresszívak az, hogy nem kaptak egészséges szexuális energiát a nőktől. Ez szexuális frusztrációhoz vezetett (lásd az arab társadalmak problémáit). Az, hogy a szíriai menekültek Európába jönnek és nőket erőszakolnak meg, a mély szexuális frusztrációjuk tükröződése. Nincs rá mód, hogy meggyógyítsák a szexuális traumájukat. Nem megengedett a társadalmukban. Ez pedig könnyebben programozhatóvá és erőszakossá teszi őket.
Az Istennő papnője, aki egyesítette a szív és a szexuális energiát, képes háborút megállítani ezen a bolygón.
A társadalom meggyógyításának alapvető kulcsa, hogy a bolygó legfelébredettebb női összekapcsolják a szívüket és a szexuális energiákat. Ez az, amit Laura Eisenhower nem értett meg. Mindent, amit állítok, alá tudok támasztani rengeteg ténnyel, több ezer szent Istennő képével, akik az életüket áldozták fel azért, hogy megőrizzék ezt a tudást.
2. aspektus
A női energiák el lettek nyomva annak érdekében, hogy a háborúk teret kaphassanak.
A férfiak frusztráltak. Megpróbálhatják levezetni a frusztrációjukat különféle sportokon keresztül, de amikor az már nagyon felerősödik, harcolni kezdenek. Az amerikai foci például az elfogadható háború egy formája, ugyanúgy, mint a box, vagy a küzdősportok, stb.
Az első arkhón invázió során, 5000 évvel ezelőtt, az arkhónok békés Istennő civilizációkat támadtak meg és nőket erőszakoltak meg. Ez még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Minden egyes nő elsődleges félelme a férfi elkövetőktől való félelem, amely megegyezik a vadállattól való félelemmel.
A program üzenete, hogy a férfi a szörny, de valójában a reptiliánok a szörnyek. Az emberi hímek nem erőszakolnak meg nőket, reptiliánok tették ezt, de a női tudat nem tud különbséget tenni egy reptilián és egy emberi test között vagy nincsenek ennek tudatában, ezért a nők nem bíznak a férfiakban. Ez az oka annak, amiért a nők 70%-a nem él át orgazmust szexuális aktus közben, a férfiak pedig ezért válnak szexuálisan frusztrálttá.
A programozás következő rétege: "Jó kislánynak kell lenned". Titkolnod kell a szexualitásodat, hogy ne légy megítélve, hogy ne légy "prosti". Ez egy mély program, át kell programozni, fel kell oldani a női és férfi pszichéből.
 A nőknek vissza kell szerezniük a szexuális energiájuk erejét! Határokat kell szabniuk arra vonatkozóan, hogyan, mikor és hol akarnak intim kapcsolatot létesíteni. Szét kell törnünk a mátrixot, a nőknek vissza kell szerezniük a hatalmukat, maguknak kell eldönteniük, hogy kifejezik a szexuális energiájukat. Ez a társadalom átalakításának a kulcsa.
A férfiaknak változtatniuk kell a nőkről alkotott képükön és ki kell tisztítaniuk ezt a programot.
Egyes társadalmakban olyan templomok léteztek, ahol a nők szexuális energiákat csatornáztak. Szentséges Egyesülés ment végbe a főpapnő és a király között, amely az Isteni hős archetípusává tette őt. Ez az egyesülés stabilizálta a társadalmat. Isteni egyensúlyt és harmóniát teremtett nők és férfiak között.
Kr.u. 400-ban ezt a tradíciót elpusztították. Ez volt a valós oka a Római Birodalom összeomlásának. Az összeomlás előtt magasan fejlett civilizációk léteztek. Azután azonban az Istennő energiát elpusztították, ez pedig teret engedett a sötét kor uralmának. 1000 évbe telt felépülni ebből a szörnyűségből és elkezdeni begyógyítani a sebet.
A keresztény kultuszt azért hozták létre, hogy tönkretegyék az Istennő energiát. Az Istennő hagyományokat elpusztították, templomaikat lerombolták, többek között a sötét középkornak és a katolikus egyháznak köszönhetően elnyomták az Istennő papnőit,  meggyilkolták őket, és ez még mindig ott él a nőkben. A misztériumokat pedig megpróbálták elpusztítani. (Ezek közül néhányat bátor emberek megmentettek.) E trauma még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Ez az eredendő félelem, mely megakadályozza, hogy egy nő biztonságban érezze magát valódi nőiességének kifejezésekor.
Következő szint: 5000 évvel ezelőtt az arkhón invázió egy mélyebb programot hozott létre:
- a Nőknek csak akkor engedték, hogy megéljék a szexuális energiákat, ha az ikerlelkükkel, vagy ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.
- a Férfiaknak csak akkor engedték, hogy a szívükben éljék meg a kapcsolatot, ha az ikerlelkükkel, vagy az ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt. 
Ha a partnered nem az ikerlelked, vagy az ikerlélek fantáziád, akkor a programozás eredményeként ez mindkettőtök számára nehéz pillanatokat okoz abban, hogy megéljétek a szexuális és a szív energiákat.
Következő szint: szakadás a lélekcsaládban
A programnak két oldala van: a Nőknek csak akkor megengedett a szexuális energiák megélése, ha a lélekcsaládjuk tagjával vannak. A Férfiak más programozást kaptak.
Következő szint: érzelmi vonatkozások
Amikor egy férfi és egy nő kapcsolatba kerülnek egymással, tudat alatt egymás tulajdonaként kezdik el érzékelni egymást, aki csak hozzájuk tartozik.
Ez tudat alatt, és a jog szempontjából is problémákhoz vezet (a házasság jogi szabályozása)
A Cabal visszaél a lélektárs archetípusával. A Mátrix meghekkelte a kapcsolatot, és hozzá olyan jogi apparátust teremtett, mely ellenőrzi azt (a férfi aláírására van szükség stb.)
Ez a programozás (birtoklás) csak ezen a bolygón létezik.
Hatalmas a különbség a birtoklás és az elköteleződés között.
A tiszta archetípus: két ember ragaszkodása és elköteleződése, mert oly mély közöttük a kapcsolat, hogy senki és semmi másra nincs szükségük. Spirituális kapcsolódássá válik, nem pedig legális, mátrix irányította kapcsolattá.
- az Isteni archetípus valós elköteleződés - valójában csak az igazán mély lélektársak és az ikerlelkek között található ilyen.
- a másik archetípus: a több partner. Képesek vagyunk arra, hogy egyszerre több embert is szeressünk mélyen, lélekszinten. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több, egészséges lélekkapcsolat is lehetséges. Erre is lesz lehetőség az új társadalomban, az új paradigma részeként.
A kulcsa az őszinte kommunikáció férfi és nő között. A nők maguk között egész más dolgokról beszélgetnek. Amikor egy férfi belép a szobába, témát váltanak, és fordítva. A nők és a férfiak közötti kapcsolat akkor gyógyult meg, amikor a férfiak és a nők könnyedén beszélnek majd egymással bármilyen témáról. Drasztikus őszinteség a kommunikáció területén - ez vezet a társadalom gyógyulásához."
Ezzel a fentebb említett meditációval segítheted ezt helyreállítani.

2. A következő meditáció, amit a Rózsa rendje fivérei és nővérei elvégezhetnek egy-egy találkozó alkalmával az az Istennő meditáció:

 https://www.youtube.com/watch?v=pflPttnmoQc&list=PLMyuAXws7tmVSrluQ_1L3FVmhyJDHNpJg&index=12


Cobra két különböző videóban említi meg ezt az egy meditációt, külön az Istennő visszatérése és az Istennő örvény meditációval. Viszont a fenti videóban egyszerre szerepel a kettő, hogy még hatékonyabb és harmonizálóbb legyen. 

Az Istennő örvény rész a következő miatt fontos, idézet Cobrától:

"Az Istennő örvény spirálja tulajdonképpen a tórusz. Alapvetően ez egy természetes forma, amely meggyógyítja az idő/tér anomáliát.Ez az anomália korrekciós mechanizmusa. Korrigálja és összehangolja azt a Forrással. Ezen alapelven gyógyítanak minden plazmát és anomáliát és minden más anomáliát az egész univerzumban, főleg ezen a bolygón, mert ez a fókuszpontja a különböző dimenzióknak. Az Istennő alapelv annyi tudatosságának kell itt lennie, amennyi lehetséges. Ez a fő oka, ami miatt el lett nyomva, mert ez a kulcs az anomália meggyógyításához bolygószinten és kozmikus szinten egyaránt.
 Az Istennő Örvény a Fényerők végső technológiája, ami végül majd feloldja a mátrixot az asztrális és éteri síkon bolygószerte.
Az Istennő Örvény az a szivárvány energiaspirál, amely magában foglalja a Fény összes lehetséges kombinációját. Ez egy angyali lény jelenléte, amely átalakít minden sötétséget tiszta fénnyé az Antarion Átalakító nyolcdimenziós csillagkapuján keresztül. Ez az Egy jelenlétének örvénye, amely elnyeli a dualitás minden anomáliáját és felemeli azt az Egységbe a mikro-háromszögelés folyamatán keresztül."
  
"Minden Istennő Örvény egy Fényhálózatot hoz létre az éteri és asztrál síkokon, amely az Egység morfogenetikus mezőjét hozza létre, ami az isteni beavatkozás eszközeként szolgál a bolygón. 
Ez a Fényhálózat végül majd átalakít minden sötétséget az asztrál és éteri síkon és eltávolít minden negatív entitást, amíg az utolsó reptilián is örökre eltűnik és minden nem fizikai sík a Föld körül a Fény birodalma lesz. 
Ez fogja megteremteni a megfelelő feltételeket az Eseményhez.
Az Istennő Örvény egy angyali jelenlét, amely keresztülmegy a testünkön és a fizikai síkon lehorgonyoz. 
Képes leszel érezni ezt az Istennő Örvényt a testedben. Az arkhónok allergiásak az Istennő energiára. Ezért nyomta el a katolikus egyház a nőket. 
A nem fizikai arkhónok nagyon allergiásak erre. Minden alkalommal, amikor egy nő vagy férfi csatornázza ezt az Istennő Örvényt, reptiliánok ezrei vannak eltávolítva örökre."
 

"Az Istennő Örvényt bármikor aktiválhatod, amikor vezettetést érzel, hogy csináld, így erősebb lesz a Fény planetáris hálózata és felgyorsul a tisztítási eljárás a nem-fizikai síkon, amely végül elvezet az Eseményhez."

 3. Ebben a videóban található egy Rózsaszín tojás védelmi meditáció, ami pajzsként szolgál számunkra. Érdemes minden vasárnapi, Felemelkedési idővonal meditáció után elvégezni. A Fényerők ajánlják, hogy ez a Szeretet energiamező öleljen körbe minket és mindenkit: 
 


Órási számban aktiválódnak a Rózsa Rendje csoportok, amire azért van szükség, hogy a bolygószintű Cintamani energiarácsot kiegészítse és segítse a Végső Áttörés energiáinak közvetítésében. Mindemellett örvény csomópontokként is fognak szolgálni a Lélekcsaládtagok találkozásának aktiválásában, amely majd lehetővé teszi a Bolygó Lélekcsalád mandalájának spirituális aktiválását. 


A Bolygó Lélekcsalád mandalájának tagjai között létrejövő pozitív érzelmi kapcsolatok fel fogják gyorsítani a Végső Áttörés folyamatát. Ha rendszeresen találkoztok és elvégzitek ezeket a meditációkat, a csoportod az Istennői energia erőteljes csatornájává fog válni és jelentősen fogja segíteni a Planetáris Fényhálózat kiépítését. 


Az Istennő Fényt akar és Fény lesz! 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.