2018. szeptember 20., csütörtök

Protokoll az érzelmi állapot meggyógyítására








A Plejádiak azt közölték, hogy a Planetáris Felszabadítás egy újabb fázisába lépünk, ahol erősen be fogják indítani érzelmeinket, hogy konfliktusokat teremtsenek életünkben. Mindezt a Fátyol/implantátum technológián keresztül fogják megtenni úgy, hogy egymás ellen irányuló képeket és gondolatokat ültetnek el az elménkben.

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/06/implantatumok.html

Kiderült, hogy egyéni érzelmi gyengeségeinkről tudomása van a kontrolláló erőknek és az online kommunikációink fognak elsődleges hadszíntérré válni, mellyel a Fénymunkás közösség összeomlását tervezik előidézni.

Ezért a Plejádiak arra kérnek minket, hogy a lehető legkevesebbre csökkentsük le online kommunikációinkat és hogy figyelmünket arra fókuszáljuk, hogy mindenkor nyugodtak maradjunk.

Bár általában azt gondoljuk, hogy online kommunikációink tiszták, mások mégis sokszor félreértik ezeket a kommunikációkat múltbéli traumák/érzelmi programozások, valamint a nyelvi/kulturális korlátok kihasználása miatt. Ezért ahogy azt Cobra is elmondta az alábbi bejegyzésében, most nagyon fontos, hogy tartózkodjunk az emberekkel való konfliktusoktól, oly módon, hogy nem reagálunk és tudatosan pozitív módon cselekszünk ahelyett, hogy reagálnánk a körülöttünk zajló eseményekre.

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/06/gamma-idovonal.html

Rendkívül fontos, hogy igyekezzünk minden nap megtartani azt a szándékunkat, hogy harmonikus kommunikációkat fogunk folytatni.

Ha elkezdünk félelmet, aggódást, neheztelést, bűntudatot, dühöt, gyűlöletet, szégyent, irigységet és más negatív érzelmeket érezni, használhatjuk az alábbi technikát érzelmi állapotunk meggyógyítására.

1. Hozd magad ellazult tudatállapotba úgy, hogy néhány percig arra irányítod a figyelmed, hogy mélyeket lélegzel.

2. Vizualizáld magad egy aranygömbben. Lásd, hogy a gömbben lévő aranyfény felmelegíti az egész tested, a napfonatod területét és meggyógyít minden olyan érzelmet, amely számodra fájdalmat okoz. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez az aranyfény az arcodba ragyog, mint amikor a Napot nézed napfelkeltekor. Képzeld el, hogy minden külső gondolat és kép feloldódik ebben a napfényben. Maradj addig ebben a gömbben, amíg vezettetést érzel rá. Másokat is meghívhatsz ebbe a gyógyító gömbbe.


3. Most pedig használhatod a "kapcsolódás a Felsőbb Énhez" protokollt, hogy magasabb szintű megértéssel fordulj önmagadhoz az alacsonyabb szintű érzelmek meggyógyítására:

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/helyzetjelentes-20170422-i-hivatkozasa_1.html

A meditáció vezetett változata itt hallgatható:

https://www.youtube.com/watch?v=97eMAp90IKU

A "Love Signal" c. zenét is hallgathatod tisztítás közben:

https://www.youtube.com/watch?v=usyI1Is9b1k

Kérjük, nyugodj meg, minden rendben lesz. Maradj nyugodt és használd ezt az időszakot arra, hogy belső munkát végzel és megtisztítod az energiatesteidet.

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.