2018. szeptember 4., kedd

Gyógyítás


Fordította és összeállította: Takács Anikó és Czékus Viki

Az itt megjelenő információk közvetlenül az Ellenállás szóvivőjétől, Cobrától származnak. Nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket.

Cobra egy plejádi Csillagtestvérünk itt a fátyolon belül, aki több, mint 40 éve áll kapcsolatban a nagy planetáris felszabadító csoporttal. Pontosan 1977-ben volt az első személyes kapcsolatfelvétele, melynek során a Naprendszerünkben utazott, és nem akart „haza jönni” a Földre. Mintegy 30 percig tartott meggyőznie a plejádiaknak arról, hogy térjen vissza a mátrixon belülre megvédeni az emberiséget a nukleáris háborúktól.
Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X Bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai Hálózat és a Fényerőinek képviselője, arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre.

Anikóval, szívemnek kedves Csillagnővérkémmel, azért választottuk ezt a témát, mert ez gyakorlatilag mindenkit érint itt a karanténban. Az Esemény után mindenki gyógyulni fog a több ezer éves, több életen keresztül átélt traumák után.
Az Istennő energia, a tachionok, az egészséges plazma, a különböző technológiák és a folyamatosan egyre magasabb szintet elérő tudatszintünk gondoskodni fog róla, hogy minden szinten ki tudjunk teljesedni és elérjük azt, hogy egészségesek legyünk. A cikkben lefordítottunk nektek nagyon sok, a gyógyításhoz kapcsolódó interjúrészlet Cobrától, melyek reméljük, hogy segítségetekre lesznek egy egy témával kapcsolatosan. Hálás köszönet érte neked drága Anikó! <3

Kellemes olvasást kívánunk mindenkinek! Anikó és Viki :) <3



26000 éven keresztül a Bolygón lévő óriási elnyomás és szenvedés miatt rengeteg negatív érzelmet halmoztunk fel, amik lenyomatot hagytak nem fizikai testjeinkben. A „modern orvostudomány”-nak fogalma sincs, hogy ez mit jelent, pusztán tüneteket vagy tünetegyütteseket kezel és nem érdekli, hogy mi volt a kiváltó ok. Nincs tudomása arról sem, hogy milyen módokon, milyen negatív, blokkoló energiákkal és programokkal nyomnak el minket, hogy ne legyünk képesek a testünket és a különböző síkokon lévő testeket egészségesen tartani.
Ezzel kapcsolatosan Cobrától egy beszélgetésrészlet:

Rob - Tudnál javasolni valamilyen természetes módszert, ami segíthet a depressziós embereknek? Persze a gyógyszergyárak rendelkeznek módszerekkel. Mindig arra biztatom az embereket, hogy használják ki a napfényt, sétáljanak a természetben, végezzenek légzőgyakorlatokat. Számomra az is jó, ha a koronacsakrámra helyezek egy Cintamani követ, lézerpálcát, ibolyapálcát vagy a tachionizált kristályaid közül néhányat felhasználok és meditációkkal, invokációkkal kombinálom. Viszont tudnál adni valamilyen táplálkozási tanácsot vagy bármit, amit érzel, azoknak az embereknek, akik megmagyarázhatatlan depresszióhullámoktól szenvednek.

COBRA - Lényegében minden, amit most javasoltál, jó dolog és segíthet, de a probléma lényege az elnyomott érzelmekben van. Ezek az elnyomott érzelmeket mesterségesen is fenntartják a skaláris technológiákkal. Szóval azok az emberek, akik kezelik ezeket az elnyomott érzelmeket, meggyógyítják őket, meg fognak szabadulni a depressziótól. Természetesen, ha meg akarunk szabadulni ettől, ha meg akarjuk törni ezt a ciklust, nagyon jót tesz, ha kis időre máshova költözünk, gyógyulgatunk kicsit, majd visszatérünk eredeti tartózkodási helyünkre. Ez sokat segíthet.”

Cobra még a 2015. március 21-22-i Konstanzi Konferenciáján beszélt a különböző síkokról és hozzájuk tartozó tulajdonságokról és fogalmakról. Íme egy részlet:

1. Mentális (gondolat)
2. Asztrális (lélek)
3. Éteri (érzelem)
4. Plazma (az éteri és fizikai sík összefonódása)
5. Fizikai (test)

1. Ötletek - Elképzelések - Gondolatok - Tudás - Mélyebb megértés - Spirituális birodalmakban való tartózkodás - Megvalósítás - Éleslátás - Döntés - Szándék - Tettrekészség minden szinten: mentális, asztrális, stb. (a multi dimenzionális képességek irányába tart: Telepátia/Hozzáférés az "Egyetemes Tudáshoz" = a teremtés isteni férfi aspektusa)
2. Intuíció, szívből jövő, teljes jelenléttel történő részvétel, kapcsolat a magasabb spirituális birodalmakkal és lényekkel, az isteni fény magasabb dimenzióihoz tartozó fénylények segítségül hívása, átadni magunkat az isteninek, lehetővé téve, hogy rajtunk keresztül megvalósuljon (a multi dimenzionális képességek irányába tart: asztrális kivetülés/asztrál utazás = a teremtés isteni női aspektusa)
3. Érzés, ízlelés, hallás, látás, lélegzés az új teremtésben, minden, ami meg fog valósulni, légy bennük, mintha ez már a valóság lenne, teljes lényeddel, minden képességeddel, hogy az egész érzelmi testeddel benne legyél (a többdimenziós képesség irányába tart: teleportáció)
4. Ugyanaz mint a 3., csak még inkább fizikai síkon: gondolj csak vissza a gyerekkorodra, amikor a szerettél volna a puszta akaratoddal egy függönyt megmozdítani (a többdimenziós képességek irányába tart: Telekinézis)
5. Fizikai tett: pl. meditálj, jógázz, táplálkozz egészségesen, lépj kapcsolatba egy emberrel, szerkessz honlapot, írj e-mailt, beszélgess emberekkel, nyomtass szórólapokat, nézz embertársaid szemébe és mosolyogj, tarts összejöveteleket, vedd fel a kapcsolatot más csillagmagokkal, építs ki HÁLÓZATOT, hozz létre Eseményt Támogató csoportot, hozz létre Rózsa Rendje csoportot.”
Ebből a részletből az is kiderül, hogy ha ezekkel a testekkel kapcsolatba lépünk meditációban, mikor az ÉN VAGYOK Jelenlétünkkel egyesülünk, akkor nagymértékben támogatjuk azt a folyamatot, hogy az elképzeléseinket döntés majd cselekvés kövesse. Az ÉN VAGYOK Jelenlét a 13. dimenzióban helyezkedik el, amihez végig kell mennünk ezeken az alacsonyabb síkokon és közben az ezeken a síkokon lévő testek is aktivizálódnak. Ezért kéri Cobra, hogy használjuk fel ezt a meditációt a mindennapjainkban, mert elképzelni sem tudjuk még talán most, hogy miket hoz elő belőlünk.
A Felsőbb Én protokollról itt is olvashatsz. Cobra azt írja a Planetáris felemelkedési Folyamat című cikkében, hogy az Esemény után: „Napvilágot fog látni a létezés síkjairól szóló valódi okkult megértés:
Ha pedig gyakorolni szeretnél, akkor készült íme két vezetett meditációs változat is:
15 perces: 
20 perces:

 
Földi tudásunk szerint 7 csakrával (szanszkrit szó, mely kereket vagy forgó örvényt jelent, ahol az életerő, más néven prána áramlik) rendelkezünk. Az ÉN VAGYOK jelenlét meditációban viszont kiderül, hogy ettől sokkal több van, és persze Cobra is említette, hogy közvetlenül a lábunk alatt helyezkedik el a Földcsillag csakránk, a fejünk felett a Lélekcsillag csakránk, ami a 8., sőt van még 4. Ezekről a nyugati orvostudomány nem vesz tudomást.
A Tradicionális Kínai Gyógyászat már ettől valamivel fejlettebb. Az éteri gyógyászat az örvényekkel és meridiánokkal kapcsolatos tudást használja fel, mint pl. a kínai gyógyászat. Az energiatestekkel kapcsolatos tudást ötvözik sok más alternatív gyógymóddal együtt. Csupán a hagyományos, nyugati gyógyászat alkalmazza csak a fizikai részt. Már a plazmagyógyászat is fejlődésnek indult, amely tényleg új utat nyit meg a gyógyászat területén.
A kínai gyógyászat szintén tudja, hogy a meridiánokban életerő, azaz csí áramlik és ha valahol blokk, egyensúly zavar keletkezik, fennakadás van, az áramlást helyre kell állítani. Ezekhez pl. tűket használnak, amit akupunktúrának hívnak, de fontos a helyes táplálkozás, a csí megfelelő áramoltatása különböző gyakorlatok révén (tai chi, csikung), a különböző gyógynövények és gyógynövény keverékek használata és a különböző masszázstechnikák.
Idézet egy Cobra interjúból:
PFCC - Hogy jutottak hozzá az emberi test meridiántérképéhez a kínai "Sárga császár belső könyveiben" fejlett technológia nélkül? Kérlek, mondj valamit erről a könyvről.
COBRA - Fejlett földönkívüli technológiával jutottak hozzá, majd generációról generációra adták tovább.„
PFCC: Csien Hszüe-szen, egy nagyon híres kínai tudós, az 1940-es években együttműködött a Gémkapocs (Paper Clip) projektben részt vevő tudósokkal az USA-ban, majd az 1950-es években visszatért Kínába és ő lett Kínában a rakéta atyja figyelemre méltó közreműködéséért. Későbbi éveiben nagyban támogatta a csikung és a médiumi képességek kutatását. Kapott támogatást a Fényerőktől? Volt valamilyen kapcsolat a csikung Kínában való elterjedése és a nyugati országok felébredési hulláma között az 1980-as években?

COBRA : Igen, kapott támogatást a Fényerőktől. A csikung Kínában való elterjedése és a nyugati országok felébredési hulláma ugyanannak a galaktikus felébredési hullámnak volt köszönhető, amely 1987 és 1995 között végigsöpört az egész bolygón.
Ez a tudás tehát több ezer éves múltra tekint vissza a kínai orvoslás esetében, és ugyanez elmondható az ajurvédával kapcsolatban is. De sorolhatnék még rengeteg ilyen, a nyugati szóhasználattal élő, alternatív gyógymódot, amik hatékonyak és homlokegyenest másképpen szemlélik az embert, mint a modern orvostudomány. Itt vannak pl. a titokzatos orosz gyógymódok. Ezzel kapcsolatosan íme egy interjúrészlet Cobrától:
Rob - Nagyszerű javaslat. Van valamilyen tanácsod az idegi fájdalomra, mint pl. ami a lábszárban vagy a végtagokban lép fel porcproblémákból adódóan? Létezik valamilyen táplálékkiegészítő vagy bármi más, amit e probléma megoldására javasolnál?
COBRA - Vannak olyan orosz orvosok, akik nagyon hatékonyan tudnak olyan idegi fájdalmat gyógyítani, ami a gerinccel függ össze. Szóval léteznek olyan, úgymond, kézi gyógyító technikák, melyek tulajdonképpen teljesen megszüntetik a fájdalmat. Ezeket ismerik Oroszországban és az orosz keleti szövetséggel kapcsolatban álló országokban, de szinte teljesen ismeretlenek a nyugati világban, mert természetesen a Rockefeller orvosi kartell nem akarta, hogy elérhetők legyenek az emberek számára. Szóval ha egy kicsit tovább kutatunk, ha valakinek vannak orosz barátai, meg lehet őket kérdezni és nagy valószínűséggel tudni fognak róla.”
Azt kell megérteni, amit Cobra is elmondott: nem az a célja a sötét oldalnak, hogy mi egészségesek és teljesek legyünk, hiszen akkor nem szolgálnánk a jelenlegi rabszolgatartó rendszert. Nekünk fájdalmakkal, félelmekkel és gyötrelmekkel kell táplálni ezt a mátrixot, hogy az „uraink” életben maradhassanak, mert őket ez élteti.

Idézet Cobrától:

"A gyógyszeripart a cabal hozta létre különféle célokkal. Először is, hogy még több pénzt nyerjenek azon embereken, akiket mesterségesen megbetegítenek. Másodsorban, hogy az embereket, az emberi testet biokémiai stressznek tegyék ki, annak érdekében, hogy meggátolják a rezgésszint emelkedését. Igaz, hogy bizonyos gyógyszerek segíthetnek egyes esetekben, egyes betegségek tüneteinek enyhítésében, de az esetek többségében a betegség egyfajta belső blokk megnyilvánulása, vagy éppen az emberi testbe való mesterséges beavatkozás eredménye. Az új gyógyászat, ami bolygó szerte épp most van születőben, és sok helyen megjelenik, az emberi lény rezgésfrekvenciáján, valamint az emberi tudatnak a fizikai testtel való kapcsolatán alapszik. Ez az egészség visszaállításának a kulcsa és az egyik energiamező is ide tartozik, ami a plazma síkot jelenti és ez kulcsfontosságú az emberi test egészségének helyreállításában."
Most hogy eljutottunk idáig és tudunk ezekről a dolgokról és arról, hogy Esemény lesz, változni és változtatnunk kell. Át kell váltanunk egy merőben más szemléletre. El kell majd felejtenünk minden értelmetlenséget és elavult tudást a Gyógyítással kapcsolatban és meg kell majd tanulnunk használni egy teljesen új, forradalmi, milliószor hatékonyabb, ember és lélekközpontúbb egészségügyi rendszert.
Idézet Cobrától:
Minden szint drasztikus átalakuláson fog keresztülmenni, olyan hihetetlenül gyorsan, amit most szinte el sem tudjuk képzelni. Rövid időn belül hatalmas kvantumugrás fog történni. A tudatosságunk végtelenül meg fog emelkedni. Sok évet töltöttünk azzal, hogy megpróbáltuk meggyógyítani a gyerekkori mintákat vagy betegségeket alternatív gyógyászattal, terápiákkal, rebirthing-gel, reikivel - és a minták mégis, még mindig ott vannak.”

Például az új gyógyító technológiák a segítségünkre lesznek ebben, íme egy interjúrészlet:
P: Mivel szinte lehetetlen a PFC csoportok számára, hogy 7 milliárd embert meggyógyítsanak kis létszámú csoportjaikkal, igazán szeretném tudni azt, hogy a Fényerők hogyan fogják megvalósítani tömeges gyógyítóprogramjukat?
C: Az Esemény után sok gyógyító fog csatlakozni ehhez a feladathoz, akik lehet, hogy még nem aktívak jelenleg. A Fényerők részéről is lesz sok útmutatás, akik új ás hatékony gyógyító technikákat fognak bevezetni. Nagy nyomás fog nehezedni a másokat gyógyítókra, mert nagy lesz az igény a gyógyításra.
P: Milyen technikákra gondoljunk?
C: Először sok fejlett spirituális gyógyító technika és természetesen új fejlett technológiák kerülnek bemutatásra az Esemény után, amelyek hatékonyan fogják gyógyítani a fizikai betegségeket.”
Most pedig nézzük meg, hogy az Esemény előtt, milyen olyan technológiák, gyógymódok állnak a rendelkezésünkre, amik segíthetnek a gyógyulási folyamatban. Most biztosan sokan meglepődtek, hogy már most is használhatók bizonyos dolgok. Igen, jó hír, hogy van lehetőség.
Ezzel kapcsolatosan szeretnénk most az elején egy fontos dolgot tisztázni: mivel egyelőre a mátrixon belül létezünk és fennáll a jelenlegi pénzügyi rendszer, ezen szolgáltatások és gyógymódok pénzbe kerülnek. Íme egy interjúrészlet Cobrától, hogy miért is:
Rob: A legfejlettebb gyógyító technológiákat jelenleg nem tudják igénybe venni azok, akiknek erre nincs pénze. Miért kell valakinek fizetnie, egy olyan rendszerben, amely fel lesz szabadítva, azért, hogy meggyógyuljon, amikor a gyógyulás meg felgyorsítaná a felszabadítási folyamatot?
C: Ez egyszerűen azért van, mert azoknak az embereknek, akik gyártják ezeket a technológiákat, fizetniük kell az alkatrészekért, nekik is kell enniük és nekik is szükségük van tetőre a fejük felett.”
Remélem, hogy megérti mindenki ezt a helyzetet és a pénzzel kapcsolatos ellenérzés is megszűnik. Csak zárójelben jegyezném meg, ha megengeditek, hogy ez is egy program része, miszerint a pénz rossz. A pénz akkor válik egy negatív dologgá, mikor rossz célra használják, és hát erre számtalan példa van. Az Esemény után hatalmas pénzösszegek kerülnek majd kiosztásra az emberiség számára, ha pedig nem pénz formájában jelenik meg ez a bőség, akkor humanitárius projektekben fog megnyilvánulni rengeteg országban minden földrészen azért, hogy többé a hiány szót ne ismerjük. Ezzel kapcsolódik, hogy a fejlett gyógyító berendezéseket is el kezdik majd elterjeszteni a Bolygón. Íme néhány interjúrészlet:
Rob: Ok. Szóval sok gyógyító technológiás kérdésünk van ebben a hónapban. Íme a következő: Mikor lesznek a fejlett technológiák mindenki számára ingyen elérhetőek? Ha az Esemény után, akkor milyen hamar?
C: Igen, az Esemény után lesznek elérhetőek. Ez csak logisztika kérdése, és az embereken múlik, hogy befogadják ezeket a technológiákat. Tehát ettől függ, hogy milyen hamar lesznek elérhetőek azok a technológiák bárki számára az Esemény után.
Rob: Mindenki hozzáférhet ehhez a technológiához? Lesznek váró listák? Van erre egy speciális terv, hogyan lesz ez az egész forgalomba hozva?
C: Igen. Ahogy már korábban mondtam logisztika kérdése, ami behatárolja mindezt. Az Esemény után lesznek elsőbbséget élvező dolgok, mint: étel, ruházat és hajlék azon emberek számára, akik ezekkel nem rendelkeznek. Aztán jönnek a krónikus fájdalomban szenvedők és így tovább a listán. Mindenkivel kapcsolatba fognak lépni attól függően, hogy a lista melyik pontján szerepel, azokkal akinek őszintén sürgősen segítségre van szükségük. Ezek nagy mennyiségben lesznek szétosztva, amilyen hamar az emberiség készen áll, hogy elfogadja ezeket az új technológiákat.”
Lynn - Cobra, hogy látod, ezeket a technológiákat használni fogják a Földön az Esemény után? És ha igen, mennyivel később, ha jelenleg még fejlesztés alatt állnak?
COBRA - Az egyik legfőbb probléma a pénz, mivel az embereknek nincs pénzük, pedig szeretnének ilyen készülékeket. Ezeket a készülékeket a jelenleg fennálló rendszeren belül kell fejleszteni és megépíteni. Amikor megtörténik a pénzügyi újraindítás, nagyon könnyű lesz tömegesen legyártani és elterjeszteni ezeket a bolygón.”
Rob: Sok ember arról kérdezett, hogy mikor lesz gyógyító technológia. Ebben a hónapban nagyon sok ilyen jellegű kérdésünk van. Gyógyító eszközökről és technológiákról kérdeztek. Ezeket nekünk fogják adni vagy meg kell majd tanulnunk, hogy hogyan készítsük el saját magunk? Ami azt eredményezi, hogy néhány technológia csak később fog megjelenni?
C: Mindkettő. Ez egy tanulási folyamat lesz. Néhány emberek által lesz készítve, néhány pedig más földönkívüli fajok segítségével, amikor itt lesz az ideje. Szóval ez a mi tanulási folyamatunk és a tőlük átvett technológia és gyógyítás kombinációja lesz.”
Mielőtt belekezdünk a konkrét technológiákba, általánosságban beszélt Cobra róluk:
Rob: Valaki azt kérdezi, hogy le tudnád-e részletesen írni, hogyan működnek ezek a fejlett gyógyító technológiák?
C: Sok különböző fejlett gyógyító technológia van, és mindegyik azon az elven működik, hogy harmonizálja a fizikai és nem fizikai testeket, mert a fizikai betegségek legnagyobb többsége, valójában a fizikai megjelenése egy energetikai blokknak egy bizonyos síkon és ha ezeket az akadályokat eltávolítjuk és kiegyenlítjük, akkor a fizikai test könnyen gyógyítható. Aztán vannak olyan fejlett orvosi technológiák, amik manifesztációs protokollon alapulnak az éteri síkról. Ezeket úgy nevezzük, hogy manifesztációs kamrák vagy replikátorok. Ezekkel lehetséges replikálni (többszörözni, másolni) ételt, de lehetséges emberi szerveket is, még hozzá úgy hozva őket létre, ahogy eredeti, egészséges állapotukban léteznek.”

Gyógyászati vonatkozásban a replikátorok így működnek: egy leolvasó felismeri az egészségtelen atomokat, kipulzálja ezeket a testből és egészségesre cseréli őket. Ez 15 percig tart, ahogy azt az Elysium filmben is bemutatták.”

Rob: Oh, ez nagyon érdekes! Akkor képesek leszünk kicserélni őket. Úgy tűnik, hogy lesz néhány protokoll az orvosi gyógynövények vagy dolgok kombinációjának tekintetében, amik energetikai technológiákkal párosulnak, igaz?
C: Igen, természetesen.”
Elizabeth: Ez alkalmazható a gyógytudományokra is, miszerint meg kell változtatnunk a megértés módját. Egy egészen másfajta megközelítést jelent a betegségek és sérülések gyógyításában.
Cobra: El fogjuk érni ismét az emberi lények belső egyensúlyát, mert amikor az ember egyensúlyi állapotban van, akkor semmilyen betegség nem üti fel a fejét.”
E: Akkor az első fázis egy teljes "újraindítás" és újra egyensúlyt teremteni az egyén lelkében (esszenciájában), ami azt eredményezi, hogy önmaga meggyógyul, saját maga tud fejlődni és önmagát kifejezni.
C: Természetesen a technológia támogatni fogja a gyógyulási folyamatot, de a fókusz a belső egyensúlyon lesz.”
Rob: Az emberek arról beszélnek, hogy az Esemény idején, különösen a Csillagmagok, gyógyítást fognak kapni. Ez valamilyen módon, fizikailag meg fogja őket gyógyítani. Pontosítanád kérlek, hogy ez igaz mindenkire vagy csak a Csillagmagokra? Hogy fogja ez segíteni a Csillagmagokat?
Cobra: A gyógyulási folyamat az Eseménykor kezdődik és folytatódni fog még egy ideig. Az első dolog, hogy sok gyógyulás lesz, mert a cabal kontrollja nem fog létezni többé. Ez nagymértékű nyomást fog feloldani az emberi lények esetében és bizonyos érzelmek a felszínre fognak törni, majd meg lesznek gyógyítva. A második dolog, az elme gyógyítása lesz, mivel nagyon sok információ lesz elérhető, amikről jelenleg nem tudnak, és az embereknek sokkal tisztább képe lesz arról, hogy mi is történik. A harmadik dolog, a test gyógyítása lesz, csodálatos, új orvosi technológiákkal, amik bevezetésre kerülnek. Szeretném hangsúlyozni, hogy ez egy folyamat, és nem egy éjszaka alatt fog megtörténni. Egy átlagos ember számára ez hónapokat vagy éveket fog igénybe venni, de folyamatos fejlődés lesz tapasztalható. Nem az lesz a helyzet, mint jelenleg: szinte semmilyen fejlődés, csak az állandó kontroll.”
Alexandra: Ezzel eljutottunk azokhoz a gyógymódokhoz, amelyek a bolygón jelen pillanatban léteznek. Úgy látod, hogy ezek nagy többsége teljesen idejétmúlt? Nem a nyugati orvoslási rendszeren belüli dolgokra gondolok. A tulajdonképpeni energiagyógyászatokról beszélek. Ezek teljesen elavultakká válnak, amikor a galaktikus erők földre szállnak? És ha igen, akkor nekünk mindannyiunknak ezekbe az úgynevezett gyógyító kamrákba kell mennünk? 
 
C: Ó, igen, hiszen a Galaktikus Fénylényeknek sokkal fejlettebb technológiáik vannak, illetve sokkal fejlettebb gyógyító technikákkal rendelkeznek. Azt mondanám tehát, hogy ez nagymértékben ki fog bővülni. És azt mondanám, hogy senkinek nem kell félnie a gyógyító kamráktól, vagy a felemelkedési kamráktól. Ez a technológia organikus és pozitív. Csak segít nekünk mélyebben elmerülni a belső énünkben, ami pedig bármit képes meggyógyítani. Csupán megerősíti a kapcsolatot a saját belső énünkkel és a saját Felsőbb Énünk teszi lehetővé a gyógyulást.”
"Richard - Az Esemény után mennyi idő múlva lesznek elérhetők a gyógyászati technológiák vagy a gyógyító kamrák a nagyközönség számára?

COBRA - Olyan hamar, amilyen gyorsan tudják majd az emberek integrálni ezeket a változásokat és amilyen gyorsan tudják terjeszteni egymás között. A gyógyító kamrák várhatóan az Esemény után talán fél, egy vagy néhány évvel lesznek készen."
És akkor most térjünk rá a konkrét technológiákra. Cobra oldalán már most is megtalálható ezekből néhány:
Cary: Szóval az oldaladon van néhány fejlett gyógyító technológia, mint a tachyon és plejádi technológiák vagy a Mandala gömb lézer rendszer. Beszélnél egy kicsit róluk, ha valaki rájuk keres, hogy használja őket, akkor mivel találkozna?
Cobra: Igen. A Plejádiak és különböző Fényerő csoportok vezetésével fejlesztjük ki ezeket. Fejlett technológiákkal foglalkozunk, amik segítségére lehetnek az emberiségnek a gyógyulási folyamatban, míg az Esemény meg nem történik. Ezen technológiák egyike a tachyon technológia. Tachyon gyógyító kamrákat készítünk: van egy minta a gyógyuláshoz és a jó közérzethez, amely tachyonok által meg tudja növelni az emberi lények rezgési frekvenciáját. Aztán vannak a fejlett lézer rendszerek, amiket bizonyos Sárkány Társaságok fejlesztenek. Ezek rendkívül fejlettek, amik még magasabb szintre emelhetik a gyógyulási folyamatot. Ha többet akarsz tudni róluk, akkor menj rá ezekre az oldalakra és ott meg fogsz találni mindent. 
Cary: A kezelendő személynek jelen kell lennie ezeknél a technológiáknál, vagy használhatók távgyógyításban is?
Cobra: Néhányuk távolról is működik, de valamelyiknél jelen kell lennie az adott személynek.
Cary: Úgy tűnik, hogy nagyon érdekes dolgokat fog ott találni az, akit érdekel a gyógyulás.
Cobra: Igen. Pontosan.”
Akkor kezdjük először a Tachyon kamrával, melyről már korábban készült egy részletes összefoglaló, itt található:
 A fenti cikkben találni fogsz egy listát a Földön található tachyon kamrákról. Ez a lista egyre nagyobb: az Egyesült Államokban további 3, Európában további 2, Ázsiában pedig további 7-tel bővült a számuk.  
 
Most pedig jöjjenek az ehhez kapcsolódó interjúrészletek:
Rob - Ok. Amikor megjelennek a tachyon gyógyító kamrák, akkor ezek azonnal képesek lesznek majd visszafordítani a rákot, Alzheimer kórt, és egyéb életet fenyegető betegségeket?
COBRA - Ok. Jelenleg már létezik a felszínen a tachyon gyógyító kamrák alap verziója. Ezek folyamatosan épülnek. Nem képesek közvetlenül gyógyítani a betegségeket, de kezelik a betegségek belső forrását, és így a személy egy belső átalakuláson megy keresztül, amely segít meggyógyítani a betegséget. Az igazi, erős kamrák csak az Esemény után lesznek elérhetőek.
Lynn - Mi a tachyon kamrák célja az Esemény idején?
COBRA - A tachyon kamráknak nagyon sok haszna van. Az egyik, hogy meggyógyítja az emberi energia rendszert, amely magába foglalja a fizikai testeket, valamint a magasabb energia testeket. Ezenkívül az Esemény idején, ezek a tachyon kamrák meghatározott energiákat fognak közvetíteni, amelyekről még nem beszélhetek. De ez lesz az Áttörés energiatámasza. 
Lynn - Van különbség a kristály fény kamrák és a tachyon kamrák között?
COBRA - Hogyan definiálnád a kristály fény kamrákat?
Lynn - Azokra gondolok, amelyekről Sheldon Nidle beszél. A kristály fény kamrák azok, amelyben átalakulunk 5. dimenziós lényekké és fizikailag megfiatalodunk.
COBRA - Ez egy úgynevezett felemelkedési technológia, amellyel a fejlett kozmikus civilizációk rendelkeznek. Ezt a technológiát még nem vezették be a bolygó felszínén, és csak egy bizonyos ponton kerül majd bevezetésre az Eseményt követően.”
U: Milyen szerepet játszanak a tachyonok a mitokondrium visszaállításában?
C: A tachyonok tulajdonképpen ki tudják váltani a mitokondrium visszaállítását, ha a tényezők megfelelő kombinációja áll rendelkezésre: a tachyonok megfelelő koncentrációja, e mitokondrium tulajdonosának megfelelő tudatszintjével, megfelelő tápanyagok, stb. Van néhány tényező, amelyeknek együtt kell jelen lennie, és össze kell passzolnia ahhoz, hogy elindítsa ezt a folyamatot.”
A mitokondriumok egyfajta energiatermelő sejtszervecskék, sőt tárolják is ezt az energiát, amire az élethez szükségünk van. Ha ezeket befolyásolni tudjuk a fent említett tényezőkkel, akkor visszafordítható az öregedés:
Rob: Ok. Valaki arra kíváncsi az idő szempontjából, mit gondolsz, mi a legjobb forrás vagy kombináció, kozmetikai - vagy valami belső szer, az öregedés ellen?
Cobra: A legjobb forrás mindig a Felsőbb Éneddel való kapcsolat, mert a saját Felsőbb Éned, egyedül a te Felsőbb Éned az, aki rendelkezik azzal az erővel, ami vissza tudja fordítani a fizikai test entrópiáját (rendszer rendezetlenségét)."
"Judi: Még egy megjegyzés. Valaki szeretné tudni, hogy mi a legjobb módja annak, hogy visszafordítsuk az öregedést és fiatalok maradjunk?
Cobra: A legjobb módja, hogy visszafordítsuk az öregedést és fiatalnak maradni az, ha a Fény energiáját folyamatosan áramoltatjuk. A Kundalini energiát. Gyakorlatilag nem mindig érthető az emberek számára, de ez az elméleti válasz erre a kérdésre.

A kundalini felébredés akkor kezdődik, amikor bizonyos mennyiségű nyílás van azon a központi csatornán, amelyen keresztül a kundalini felemelkedhet. Amikor ez megfelelő módon történik, azokat a pozitív hatásokat érzékelhetjük, amiket te is leírtál. Ha ez a kundalini energia valamilyen akadályba ütközik és ez az akadály megállítja az energiaáramlást, elég erős pszichológiai és néha testi problémákhoz vezethet. Tehát helyesen kell végezni. Vannak gyakorlatok és technikák, amelyek segítenek megfelelően aktiválni a kundalinit."
"Richard - Mit értesz akadályok alatt? Elmagyaráznád?

COBRA - Akadályok az energia áramlásában.

Richard - Ez az akadály valahol belül van vagy mentálisan létezik vagy a csakrarendszerben?

COBRA - Bármelyik testünkben előfordulhat: az éter-, a plazma-, az érzelmi és a mentáltestben is. Mindegyikben lehet. Még akár egy fizikai implantátum is lehet.
Richard - Az Eseménykor a kompressziós áttörés azt is fogja jelenteni, hogy a kundalini mindenkiben felemelkedik? A fentről érkező fénnyel is találkozni fog?

COBRA - Az Esemény pillanata nem jelenti azt, hogy a kundalini teljesen fel fog emelkedni mindenkiben. Azt jelenti, hogy egy bizonyos számú spirituális felébredés és kundalini aktiválás lesz tapasztalható az emberek egy részénél. Ez a folyamat fokozatos lesz és az Esemény pillanatában fog elkezdődni.
Richard - Egy másik kérdés ugyanezzel kapcsolatban: a test kundalinije kapcsolatban van ezzel a közelgő szupehullámmal és Föld középpontjában lévő csillagkapu energiájával?
COBRA - Igen, természetesen. A szuperhullám érkezése fel fogja gyorsítani a kundalini aktiválását."
Ha már itt tartunk az öregedés visszafordításánál, akkor találtunk néhány Elixírrel és Halhatatlansággal kapcsolatos interjúrészletet, amik sokak számára érdekesek lehetnek, ha megengeditek, akkor azokat is megmutatjuk:
Rob: Sok ember kérdezett különösképpen az elixírről. Tudnál nekünk mondani valamilyen, lehetőleg földi forgalomban lévő táplálkozási technológiát, ami megközelítően olyan jó, mint ezek a típusú technológiák?
Cobra: Ebben a pillanatban nem, mert ami a legfontosabb a halhatatlansági folyamat eléréséhez, az a tudatszint állapota. A megfelelő tudatszinttel minden a helyére kerül.”
Rob: Ok. Itt egy másik kérdés. Azt hiszem, hogy téged idéznek. Így szól: "Az Élet Elixír rendszeres fogyasztása támogatja a folyamatot. Kétféle változata van. Az ásványi anyag tartalmú változat sokkal hatékonyabb és sokkal erősebb, mint a gyógynövény tartalmú változat." A kérdező a két változatú elixír különbözőségének tisztázását szeretné.
Cobra: Ok. Ebben a cikkeben már elmondtam mindent, amit tudtam.”
"Richard - 2015 augusztusában írtad, hogy az életelixír ásvány változata sokkal erősebb, mint a gyógynövényi változat. Tudnál nekünk mondani egy kicsit többet erről a plejádi elixírről? Az összetevői megtalálhatók itt a Földön?

COBRA - Valójában a plejádi elixír nem az életelixír. Én a kémiai életelixírre utaltam. A plejádi elixír a plejádiak egy bizonyos napi tápláléka, amely megfiatalítja a fizikai testüket és annyi energiával tölti fel őket, amennyi a fiatalodáshoz és testük karbantartásához szükséges. A két dolog nem ugyanaz. És természetesen nagyon magas rezgésenergiával van feltöltve."
Lynn: A vas egy fontos alkotóelem a vérünkben. Meg fog ez változni, ha az Aranykorba lépünk?
Cobra: Igen, ez meg fog változni, amikor egy bizonyos szintű rezgési frekvenciát elérünk majd, de még nem tartunk ott.”
Rob: Valaki azt gondolja, hogy a diétának fontos szerepe van az életerő megőrzésében és a gyógyulásban. Különböző kombinációkkal nagyon sok felfedezésre lelhetünk rá. Nekem is van egy élményem Dr. Bell-el és a vitamin formulákkal kapcsolatban. Bizonyos dolgok elég jól hatnak, de ugye mindenki különbözően reagál ugyanabban a folyamatban. Mindenkinek különbözik a genetikája és sok esetben az ételt is vele szinkronban kell megfelelően magunkhoz venni. Tudnál nekünk beszélni arról, hogy van-e valamilyen diéta kombináció, amit te ajánlasz? Nyilvánvalóan mindenki tudja, hogy a vegetáriánus étrend erősen ajánlott. Minden ember számára ajánlott ez az étrend? Itt említeném meg, hogy valaki szerint a vércsoport is fontos, hiszen az is különböző.
C: Én nem vagyok Táplálkozás szakértő, ezért részleteiben sem tudok válaszolni erre a kérdésre.”
Rob: Tudnál említést tenni arról, hogy mennyi lesz ez emberi élettartam az Esemény után?
C: Már megválaszoltam ezt a kérdést. Az élettartamunk drasztikusan meg fog növekedni az Esemény után. Az emberek sokkal tovább lesznek képesek élni.”
A különböző Elixírek és a Halhatatlanság már évezredek óta érdekli az emberiséget:
Rob: Valaki említette, hogy te mondtad, én nem emlékszem hol, hogy van néhány rejtett gyógyító orvosi találmány a Bolygón. Te tudod, hol fedezték fel őket? Ezek olyanok, mint az Egyiptomi kamrákban vagy ilyen ősi kamrákban talált dolgok, amik a közel jövőben felfedésre kerülnek majd?
C: Nem csak ott, hanem nagyon sok helyen. Sok különböző gyógyító technika létezik gyógynövények használatával, hangok és meditáció használatával. A gyógyításnak több, változatos formája van, amit a legfejlettebb technológiákkal fogunk kombinálni.”
A fentebb említésre került Élet Elixírről a Halhatatlanság titka című írásában beszél Cobra, melyet itt elolvashatsz. 
http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/09/a-halhatatlansag-titka.html

 Ehhez a cikkhez kapcsolódóan vannak még interjúrészletek, íme:
Rob - Arra kértek, hogy készíts egy bejegyzést a monoatomos aranyról. Sok mindent írnak róla, az emberek állítólag kereskednek vele. Beszélnél nekünk a monoatomos aranyról? Meghosszabbítja az életet? Ez része a Sitchin-féle elméletnek, hogy az ET-k azért jöttek a Földre, hogy aranyat bányásszanak erre a célra. Beszélnél a monoatomos aranyról? És ez persze kapcsolódik a Bucsecs- hegység történetéhez is.
(A Bucsecs-hegységről találtam valamit, még egy 2017. februári interjúban, csak érdekességképpen:
PFC Turkey: Mit találtak 2003-ban a romániai Bucsecs-hegység barlangjaiban, aminek hatására Romániát bevették a NATO tagok közé? Mi a jelentősége ezeknek a leleteknek?
COBRA: Fejlett földönkívüli technológiát és időkapszulákat találtak.”)
COBRA - Az életelixír nem monoatomos aranyból készül. A monoatomos arany fő célja tehát nem az élet meghosszabítása, hanem a monoatomos arany valójában olyan részecske, hogy ha a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatunk olyan, nagy mértékben felgyorsítja a spirituális fejlődésünket. A Bucsecs-hegység aranya nincs kapcsolatban a monoatomos arannyal. Az csupán olyan arany, amelyet abban a hegy komplexumban helyeztek el a természeti erők, több millió évvel ezelőtt, és igen, van Romániában bőséges aranytartalék, amelyet állítólagos nemzetbiztonsági okokból eltitkoltak.”
Rob - Valójában a Galaktikus Bölcsesség Konferencián futottam bele ezekbe Washingtonban. Valaki felhozta ezeket, és van egy terület Észak-Kaliforniában, amelyet néhány megbízható forrás jelzett, hogy valamiféle ősi, lemúriai templom komplexumból származnak, amelyet elpusztítottak, és ezeket Andarian Lemúriai Kristályoknak hívják. Az üvegkristályhoz hasonlító dolgok ezek, és az emberek azt állítják, hogy monoatomosak. Hozzá tudnál valamit fűzni ehhez? Láttad ezeket a kristályokat? Egyedi színstruktúrával rendelkeznek.
COBRA - Igen, láttam őket. Egyfajta obszidiánok, amelyek nem olyan ritkák, és néhány ember számára jó üzlet ezekkel kereskedni.
Rob - Akkor tehát természetesen előforduló obszidiánok?
Cobra – Igen."

"Rob - Tudsz nekünk beszélni arról, mik azok a monoatomos elemek?
COBRA - A monoatomos elemeket általában nemesfémekből állítják elő és igen speciális fizikai jellemzőkkel rendelkeznek. E jellemzők egyike a fizikai és a magasabb síkok közötti kapcsolat. A monoatomos arany például, képes összekapcsolni az emberi tudatot a felsőbb dimenziók lényeivel egészen közvetlen módon.
Rob - Ezeket az elemeket létre lehet hozni?
COBRA - Igen, természetesen.
Rob - Elmondanád, mi a véleményed a monoatomos aranyporról, vagy Ormusról? Segít spirituálisan megemelni a rezgésszintet, mint egy szupervezető és a magasabb tudatállapotokban működik?
COBRA - Persze, a többivel egyetemben ez is segít, ugyanúgy mint más platina csoportba tartozó fémek, monoatomos állapotban.
Rob – Lehet, ez volt az Annunakik számára az indíték, amiért a Földre jöttek aranyat ásni? Ez az oka, amiért olyan nagy becsben tartották az aranyat?
COBRA - Nem.
U: Amikor monoatomos aranyat vásárolunk, vannak bizonyos formák, amelyek veszélyesek lehetnek, amelyekkel óvatosnak kell lennünk, amikor kiválasztjuk a terméket?
C: A monoatomos arany önmagában nem veszélyes, de néha olyan dolgot árulnak az emberek, amely nem monoatomos arany, mégis akként népszerűsítik, így ez egy másik történet. De az igazi monoatomos arany valójában az anyag egy nagyon magas rezgésállapota, amely segít elérni a szupervezetőséget az energiarendszerünkben. És tulajdonképpen egy nagyon jó eszköz a rezgésszintünk emeléséhez.
Rob - Rendben. Ez személy szerint engem érdekel, hogy ennek köze van-e az elektronok külső héjához, valamit az elektronok egyensúlyához, és azok interakciójához a dimenziós síkokkal?
COBRA - Igen, mert minden elektron itt az atomi héjban valójában egy pici portál, egy kicsi csillagkapu. Az elektron egy hullám. Mondhatnánk, hogy egy hiperdimenzionális féreglyuk. És információt tud közvetíteni. Energiát tud közvetíteni. És ha ezek az elektronok megfelelő pozícióban vannak, akkor nagyon hatékonyan tudják összekapcsolni a fizikai síkot a magasabb energiákkal, magasabb dimenziós lényekkel.
Lynn - Van az ezüstkolloid olyan hatékony, mint a monoatomos arany?
COBRA - Nem ugyanolyan mértékben, de azért pozitív hatása van.”
Egy plusz megjegyzést szeretnék ide beszúrni. Tegyünk egy kis kitérőt. A Robert Potter által fentebb említett Annunaki faj nem létezik. Cobra már beszélt róluk, íme a válasza ezzel a témával kapcsolatban:
PFC Turkey: Az annunakik háborúztak a reptiliánokkal? Néhány sivatag a földönkívüliek között zajló nukleáris háborúk következményeként alakult ki, amiről Wilcock nemrég beszélt?
COBRA: Az annunaki kifejezés egy dezinformációs fogalom, melyet Zecharia Sitchin talált ki, így nem tudom megválaszolni ezt a kérdést.”
Lynn: Mi a Nibiru és kik lakják?
Cobra: A Nibiru egy komplett dezinformációs kampány, amit egy illuminátus ügynök, Zecharia Sitchin hozott létre, hogy összezavarja az embereket.
Lynn: Akkor nem is létezik olyan Bolygó, hogy Nibiru?
Cobra: Nincs ilyen bolygó vagy objektum a Naprendszeren belül.”
Rob: Van valami igazság Enlil és Enki történetében?
Cobra: Azt ajánlom, hogy mindenki felejtse el teljes egészében a teljes Zecharia Sitchin történetet.”
Rob: A Nibiru az egy bolygó vagy esetleg Anyahajó Zecharia Sitchin története alapján? Az Annunakik lakják, akik itt bányásztak a Föld bolygón? Mi az igazság ezzel kapcsolatban?
Cobra: Ok. Sitchin bizonyos Sumér táblákra hivatkozik. Megkísérelte lefordítani őket, de ez tudományosan nem volt helyes. Azok a sumér szövegek valójában más bizonyos lényekről szólnak, akiket úgy írhatnánk le, mint szárnyas lények. A Nibiruval kapcsolatos teljes elgondolás csak szándékos félrevezetés, amit a cabal kezdett terjeszteni, hogy összezavarják az embereket. Nem létezik semmilyen objektum a Naprendszerünkben, ami keresztezni fogja a Föld keringési pályáját és megzavarja az itt lévő helyzetet. Nincs ilyen.”
Most, hogy megnyugodtunk, hogy mindez csak kitaláció, kanyarodjunk vissza a gyógyításhoz.
A következő, jelenleg is létező és fejlesztés alatt álló gyógyító technológia a Fény Mandala vagy teljes nevén: Mandala Gömb Lézer Technológia.
Cobra:
Létezik egy új, fejlett gyógyító technológia, melyet a Sárkány Kapu adott ki: a Mandala Gömb Lézer Rendszer. A Sárkány Kapu fölvette a kapcsolatot a Főnix Csoportunkkal, ami egy magasan képzett kis csapat, akik elkötelezték magukat amellett, hogy fejlett gyógyító technológiákat adjanak át az emberiségnek, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között.
A Mandala Gömb Lézer Rendszer fehér fényt bocsát ki, a koherens fény szakrális geometriai mintáit megformázva a tiszta tachyonizált kristálygömbök geometriai struktúráján keresztül. A fehér lézer ideális színspektrumot szállít, hogy megteremtse minden egyes kristály optimális rezonanciáját.
Ez a szakrális geometrikus mandalamező információs rezonanciát szállít, mely az emberi energetikai és információs mezőn (aura) keresztül jut be és alapvető mentális, érzelmi és fizikai előnyöket eredményez.
A Mandala Gömbhöz tartozik egy optikai kristályrúd a test energetikai és információs szállítópontjaira irányuló helyi fizikai alkalmazás céljából, egy programozható kristály garnitúra a távoli és hordozható alkalmazások számára és egy fotoporációs kapszula.
A Mandala Gömbhöz egy mandala számítógépes könyvár is tartozik, hullámok széles választékával, melyek mandalákat képeznek és így támogatják a védelmet, a bőséget, a sikert, az energetizálást, a boldogságot, tisztulást, gyógyulást, az implantátumeltávolítást, DNS aktiválást, érzelmi állapotváltozást, a dolgok pozitív kimenetelét, a cél tisztánlátását és a kapcsolatok harmonizálását."
A Fény Mandaláról és egyéb, hozzákapcsolódó kiegészítő berendezésekről itt olvashatsz:
http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/11/feny-mandala-es-egyeb-hozzakapcsolodo.html

Ez a technológia már több éve van használatban. Tudósok és orvosok is foglalkoznak a berendezés fejlesztésével. Ennek a tudásnak néhány részét elhallgatják.
A berendezésnek két összetevője van. Az egyik egy fehér csillagfényű lézer. A koherens lézer egy olyan színképet bocsát ki, amely bizonyos geometriai mintákat ismétel, a merkabához, az élet virágához hasonlót. Már óriási könyvtára létezik ezeknek a mintáknak, amelynek segítségével azokat a mintákat, amelyek leginkább megfelelnek a helyzetnek vagy a személynek, kiválasztja a berendezés. Pl. léteznek könyvtárak az érzelmekhez, gondolati mintákhoz és geológiai helyszínekhez. Majd a prána gyógyításhoz hasonlóan a mintát beprogramozzák a berendezésbe és felerősítik. Két dimenzióból egy bizonyos kristály egy multi dimenzionális fénymezőt hoz létre, amely az összes testet vagy sejtet rezonanciába hozza."
Az alábbi oldalon lehet még széjjelnézni, angolul és kínaiul, de a fentebb található összefoglaló magyarul mindenki számára elérhető:

Valamint a hullámgenetikáról szóló cikket itt olvashatjátok, egyelőre angolul van: http://sitsshow.blogspot.de/2015/07/wave-genetics-increase-energy-and.html

A következő kérdés- és válaszsorozat biztosan sokakat meg fog lepni a gyógyítás témakörében:
Lynn - Léteznek, vagy léteztek valaha olyan emberi gyógyítók a Földön, akik képesek meggyógyítani bármilyen betegséget, fizikai torzulást, vagy akár végtagokat is képesek visszanöveszteni?
COBRA - Rengetegen állítják, hogy vannak ilyen gyógyítók, de azok a gyógyítók, akik valójában képesek lennének erre, azok csak a Felemelkedett Lények, és a Felemelkedett Lények nagyon ritkán manifesztálódnak a Föld bolygó fizikai síkján.
Richard - Lehetséges az átlag emberek számára, hogy úgy gyógyítsanak, ahogy Ő (Jézus) tette azt?
COBRA - Bárki számára lehetséges, aki arra teszi fel az életét, hogy ezt elérje, de ez időt és gyakorlást igényel.
Richard - Nem ismered véletlenül a gyakorlatot, vagy nem tudod, hol találhatjuk meg ezt a gyakorlatot, hogy megtanulhassunk úgy gyógyítani, ahogy ő?
COBRA - Ez nem egy technika, vagy egyfajta spirituális fegyelem, hanem egy olyan út, amelyet minden egyénnek magának kell végigjárnia.”
Rob: Személy szerint kíváncsi vagyok valamire. Az Eseménykor, amikor az utolsó skaláris mező is lehullott, és természetesen a jótékony spirituális Csillagcsaládok nagyon közel lesznek a Földhöz a saját gyógyító sugaraikkal és energiáikkal, akkor lesznek-e spontán gyógyulások? Vagy érezni fogjuk-e az óriási nyomás enyhülését és ehhez hasonló dolgokat?
Cobra: Igen, természetesen. Akár még közvetlenül az Esemény előtt is lehetnek spontán gyógyulások, vagy a drámai nyomás enyhülésének érzése. Az emberek elkezdik majd ezt érezni, ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz a bizonyos pillanathoz, egyre jobban és jobban.”

Általánosságban az Egészségről:
Lynn - Az én kérdésem Cobrához az általános egészségre, illetve fitnesz tippekre vonatkozna, ha rendelkezne ilyennel a felszíni lakosság számára. Valami más, mint a "táplálkozz egészségesen és mozogj rendszeresen" általános ismerete. Ismer Cobra jellegzetes, vagy speciálisan egészséges étrendet, kiegészítőket, gyógynövényeket, ételeket, diétákat, folyadékokat, fitnesz étrendeket, légtisztítást, és egyéb technológiákat, amelyek megteremtenék az optimális fizikai és mentális egészséget az átlag felszíni ember számára, még a jelenlegi kultúrában és környezetben is?
COBRA - Ok. Ebben a témában az egyensúly a kulcs. Nagyon egyszerű. Az általad imént említett különféle elemek közötti egyensúly meg tudja teremteni a harmóniát a felszíni lakosság számára. És még valami, igyál sok tiszta vizet, olyan tisztaságút, amilyet csak találsz.”
"Lynn - Melyik víz a legbiztonságosabb és leginkább gyógyító hatású?
COBRA - A természetes források vize a legjobb."
"Lynn - Azt javasoltad, hogy igyunk annyi tiszta vizet, amennyit tudunk. mit tanácsolsz, mit együnk, hogy megszabaduljunk a ráktól és más betegségtől?


COBRA - Nem vagyok táplálkozási szakértő, így nem tudok konkrét tanácsot adni, de a tiszta víz, a jó minőségű étel és sok idő a természetben és friss levegőn segít visszahozni a test egyensúlyát."

A következő részben az Esemény utáni történésekről lesz szó.
Rob: Az Esemény idején bizonyos betegségekből azonnal ki fognak emberek gyógyulni? Pl. itt egy kérdés, valaki azt kérdezi, hogy ha mi szemüveget vagy kontakt lencsét viselünk, akkor ez azonnal meg fog gyógyulni, vagy lesz egy technológia, amit az embereknek meg kell venniük ahhoz, hogy visszanyerjék a rendes látásukat?
Cobra: Ez egy folyamat lesz. Beletelik egy kis időbe. Először a kritikus esetek, halálos betegségek kerülnek gyógyításra, majd fokozatosan minden egyéb más is meg lesz oldva. Minden betegség meg lesz gyógyítva és ebben természetesen minden egyén személyesen fog részt venni. A saját belső átalakulásuk is meg fog történni és a technológiai támogatás is el fog terjedni az egész Bolygón.”
Különböző, konkrét betegségek is szóba kerültek, amelyek az Esemény után gyógyíthatóak lesznek:
Huntington kór
Rob: Valakinek vagy egy nagyon kedves családtagja, akinek Huntington kórja van. (megj. az agyban az idegsejtek elhalásával járó, lassú lefolyású betegség) Ez majdnem 100%-ban halálos. Nagyon fájdalmas betegség krónikus izomfájdalommal, néhány embernél előforduló öngyilkossági kísérlettel. Az Esemény idején lesz gyógymód az ilyen típusú betegségekre?
Cobra: Igen, igen.
Rob: Emberek, kérlek, hogy ne kövessetek el öngyilkosságot! Bírjátok ki az Eseményig és képesek leszünk a dolgokat egészen gyorsan megfordítani.”
Autizmus:
"Rob - Igen, ez fontos. Én szerencsére nem kaptam oltásokat azóta. tudjuk, hogy az oltások autizmust okoznak. Még most is helyeznek biochipeket az oltásokba?
COBRA - Nem, már nem. Tulajdonképpen ez a II. világháború után kezdődött. A biochipeket a náci Németországban fejlesztette ki a Siemens cég. Ez a program 1945-ben kezdődött és az 1950-es, 60-as években volt nagyon kiterjedt." 

Richard - Az asztrál- és étertestet hogyan lehet összehasonlítani a lélekkel?
COBRA - Az asztrál- és étertest a negyedik dimenzió részei, míg a lélek a hatodik dimenzióban kezdődik.
Lynn - Az Asperger-szindrómát néha az autizmus enyhébb formájaként írják le. Régebben nagyon ritka volt ez a betegség vagy nem címkézték meg vele az embereket. Miért jött most elő? Az asztrális, éteri vagy plazmatest betegsége?
COBRA - Egyszerűen azért terjedt el jobban, mert az arkhónok megnövelték az olyan negatív technológiájuk alkalmazását, mint a biochipek, implantátumok, skaláris technológiák, ami sérülést hozott létre a magasabb energiatestekben. Az Asperger-szindróma ennek a sérülésnek/traumának a külső megnyilvánulása.
Lynn - Úgy látod, hogy mind az autizmust, mind az Asperger-szinrómát meg lehet majd gyógyítani az Esemény után?
COBRA - Igen, természetesen.”
Rob: Valakinek van egy kérdése az Eseménnyel kapcsolatban, miszerint hogy fog a rezgés megváltozni a testünkben? Azt szeretnék tudni, hogy tanulási nehézségekkel és autizmussal küzdő emberek fognak-e gyógyító technológiával fejlődni, vagy arra vannak ítélve, hogy egy ilyen testben éljenek, amit genetikailag tönkretettek az oltásokkal.
C: Gyógyításban fognak részesülni, hiszen a legtöbb esetben arról van szó, hogy egy bizonyos traumát kell meggyógyítani. Amikor elég Fény van jelen, a gyógyulás megtörténik.
Rob: Ez természetes módon fog megtörténni az Esemény után vagy szervezetten tachyon- és gyógykamrák, valamint a Fény segítségével?
C: Nagyon sok technika és technológia lesz elérhető, hogy orvosoljuk a helyzetet és ez egy fokozatos fejlődés lesz.”
Rob: Ok. Egy másik kérdés. Talán már korábban is megválaszolásra került. Az oltások miatt alakul ki az autizmus (idegi fejlődési rendellenesség)?
C: Bizonyos esetekben igen.
Rob: Vannak más okok is? Mik okozhatják még?
C: Az autizmust a születést megelőzően vagy a születés után okozott mély trauma is létrehozhatja.” 

 Diszlexia
Rob: Itt a következő furcsa kérdés: A diszlexia (a nyelvvel, beszéddel, az olvasástanulással kapcsolatos részképességzavar) gyógyítható akupunktúrával?
C: Igen, lehetséges gyógyítani vele. De tudod, több dolog okozhatja ezt a zavart, és ha multidimenzinálisan közelíted meg ezt a problémát, akkor sokkal több sikered lesz.”
Morgellons Szindróma
Rob: Az emberek kíváncsiak arra, hogy az Esemény után lesz-e segítség a Morgellons Szindróma fájdalmára és más betegségekre? Ez valóban a chemtrail eredményeként jelenik meg az embereken?
C: Amilyen gyorsan logisztikailag lehetséges, a segítség ott lesz. Először a szétosztás következik, majd jön egy bizonyos idő, amíg feldolgozzuk és megértjük ezeket a változtatásokat a gyógyászatban. Azt mondanám, hogy rövid idő alatt az emberek órási fejlődést fognak megtapasztalni.”
Degeneratív elváltozások
Rob: Valakinek van egy kérdése: Van egy barátjuk és úgy gondolom, hogy az Esemény után választ kapnak rá. Szóval van egy barátjuk, aki degeneratív megbetegedése eredményeként elveszítette az emlékeit. Képes lesz őket visszakapni? Van rá technológia vagy valamilyen mód? A Lélek Memória nem törölhető, de a fizikai mechanizmus elpusztítható és ezt jelenleg nem tudják helyrehozni. Ez megoldható, meg fog történni az Esemény után a helyreállítás?
C: Igen.”
Vakság 
Rob - Jónéhányan küldtek gyógyítással kapcsolatos kérdéseket. Tudjuk, hogy nem vagy orvos, de nagy betekintésed van a gyógyítás metafizikai vonatkozásaiba és a fizikaiba is, ezért most felteszem neked ezeket a kérdéseket. A Lasik szemműtét káros? Az embereknek meg kellene várniuk azokat a technológiákat, melyek az Eseménykor kerülnek használatba?

COBRA - Nem nagyon káros, de bizonyos módon befolyásolja a látást. Például ha éjjel a csillagokat nézzük, nem biztos, hogy pont ugyanazt tapasztjuk, mint korábban. Előfordulhatnak bizonyos - úgymond - mellékhatások, melyek nem drasztikusak, de néha aggodalomra adhatnak okot. Tőlünk függ, hogy akarunk-e várni vagy tovább lépünk. Ez a saját döntésünk. Viszont mindenképp nagyon jó, ha informálódunk, mielőtt megtesszük ezt a lépést.
Rob: Íme egy érdekes kérdés: Mi lesz azokkal, akik vakságban szenvednek. Bizonyára ők is gyógyításban fognak részesülni később?
C: Később, az Esemény után, igen ők is.”
Függőségek
Rob: Szeretnék nagyon sok embernek reményt adni. Azoknak is, akik különböző függőségekben szenvednek a fátyol miatt. Emiatt sok sok programozás és reménytelenség van jelen. Egy egyszerű kérdés: Az emberiségnek egyszerűbb lesz legyőznie a függőséget az Esemény után?
C: Sokkal de sokkal könnyebben. A legtöbb függőség a kémiai egyensúlyhiány eredménye, ami könnyen megoldható az új technológiákkal, amiket kapni fogunk.
Rob: És ezt az új technológiát nem sokkal az Esemény után meg fogjuk kapni. Milyen gyorsan lesz ez lehetséges? A jóindulatú földönkívüliek fogják forgalomba hozni a Fehér Kalaposokon keresztül a hadseregben, mielőtt az emberi populáció megtudja, hogy a földönkívüliek is résztvevői az Eseménynek? Nagyon gyorsan elérhető lesz?
C: Igen, ezek a technológiák nagyon gyorsan elérhetőek lesznek. Amilyen gyorsan az Elosztó hálózat engedi. Azt mondanám, hogy egy néhány hónap alatt az egész Bolygón el fog terjedni.”
Testrészek (Újranövesztés)
Rob: Nagy jó. Egy másik dolog, Sok embernek vannak hasonló kérdései: képes leszek pl. visszanöveszteni a fogamat vagy a végtagomat, képes lesz magától visszanőni? Lesznek ilyen jellegű dolgok?
C: Egy bizonyos ponton igen.
Rob: Ez egy kicsit még később lesz, igaz?
C: Igen, igen.
Rob: Mit mondanál, több mint 10 év? (C: Nem) Kevesebb, mint 10 év az Esemény után?
C: Igen természetesen. Ez...az Esemény után elég hamar fog megtörténni.”

 
A következő gyógyításra is használható eljárás a Csillagpor technológia:
A Csillagpor technológia képes lesz arra, hogy eltávolítsa a krónikus fájdalom okát, forrását. Egyiptom az első olyan ország, ahol Pozitív Hadsereg megtette az első lépést és nyilvánosságra hozta a Stardust Technológiát (Csillagpor Technológia). Ez a technológia nemcsak arra alkalmas, hogy mozgásképtelenné tegye a cabal tagokat az Eseménykor ahogy az idegrendszerbe kerül, hanem képes arra is, hogy meggyógyítsa krónikus fájdalom legtöbb okát 15 percen belül. Itt az idő arra, ahogy Cobra mondja, hogy az ilyen fejlett gyógyító technológiák, mint a Light Mandala, Tachyon kamra és Stardust Technológia napvilágra kerüljenek és az emberiség javát és egészségét szolgálják. Ezeknek a berendezéseknek a létezését megerősítette az egyiptomi Fehér Nemesség (több ezeréves múltra tekintenek vissza ezen nemesi családok, ismerik az Istennő Misztériumokat, szoros kapcsolatban vannak Mária Magdolnával és a Grál Misztériumokkal, akárcsak a görög és római fehér nemesi családok) és a Sárkány források is, ezért tudta Cobra az oldalán is felfedni, bár megtesznek mindent, hogy elhiteltelenítsék ezt a gyógymódot. Erről itt olvashatsz magyarul a Cobra által megosztott link alapján:
Íme egy interjúrészlet a Csillagpor technológiához kapcsolódóan:
Rob: Az Esemény után milyen hamar lesznek gyógyító technológiák? Lesz-e pozitív Csillagpor technológia, ami elérhetővé válik az emberiség számára, hogy általánosságban gyógyítson, úgy hogy ők nem tudnak róla. Vagy mindez teljesen nyitottan és mindenki számára láthatóan fog megtörténni, a Szabadalmak és a hozzátartozó anyagok sorozatos közzétételével, amiket korábban elnyomtak?
C: Igen, a pozitív Csillagpor technológia bevezetésre fog kerülni nem sokkal az Esemény után. Az egyetlen meghatározó tényező az, hogy az emberiség milyen gyorsan lesz képes integrálni ( befogadni) ezeket a változásokat. Azt mondanám, hogy az első pár hónapban az Esemény után drasztikus technológiai változások és felfedések lesznek és ennek eredményeként nagyon sok gyógyulásban lesz részük.”


A következő beszélgetésrészlet az egyik kedvencem:):
Új test - Avatár (szanszkrit szó, halhatatlan, legfelsőbb lény megtestesülése)
Rob: Valaki ezt kérdezi: képesek leszünk létrehozni egy Avatár testet?
C: Egy bizonyos ponton igen, ha megvan a megfelelő tudatszint, akkor ez lehetséges lesz.
Rob: Igen, ezt én is hallottam. Sőt azt is, hogy sok ember képes lesz arra, hogy a lélekenergiáját arra fordítsa, hogy úgy jelenjen meg, ahogy eredetileg ő a másik világban létezik, ahonnan ő származik. Igaz?
C: Igen, igen.
Rob: Szóval lesz rá lehetősége az embereknek, hogy testet változtassanak. Ez lehetséges lesz azon emberek számára is, akik extrém betegségekben szenvednek vagy csak bizonyosaknak? Úgy értem, nem tudom....nekem úgy tűnik, hogy felelősséget kell vállalnunk azért a testért, amiben vagyunk. Még akkor is ha megtámadtak minket, lehet új testünk. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban? Létezik-e olyan karma, amikor is a rossz cselekedetek miatt nem semmisítheted meg a tested, azért, hogy kapj egy újat?
C: Ok. Először is: karma nem létezik, ezt az arkhónok találták ki. Ha valakinek szüksége lesz egy új testre, akkor azok elsőbbséget fognak élvezni. Aztán a halálos betegségekben és krónikus fájdalomban szenvedők lesznek meggyógyítva. Abban az esetben, ha a test nem gyógyítható, akkor lehetőségük lesz arra, hogy egy másik testet kapjanak, ahogy egyre közelebb kerülünk az Első Kapcsolatfelvételhez és az ez utáni időszakhoz. Mint a legtöbb fejlett faj, ők is választhatnak és változtathatnak testet, attól függően, hogy mi a saját, belső vezettetésük.”
Ha számodra még új a nemlétező karma, akkor kérlek olvasd el ezt a cikket:
Most pedig jöjjenek a plazmával kapcsolatos információk Cobrától:

"A plazmáról szóló információkat elhallgatták, azonban döntő szerepet játszik a felszabadításunkban. Sok minden elhangzik a fizikai és az éteri részről, de a plazmáról nem esik szó. A plazma tulajdonképpen mindenhol ott van és amint rájövünk, hogy működik, tudni fogjuk, hogy működtessünk bizonyos hajtásrendszereket, többletenergia és szabadenergia rendszereket. A szabadenergia aztán mindenki számára ingyen elérhető lesz. A plazmával való kezeléshez szükség van a plazmával kapcsolatos ismeretekre, mivel a betegség a plazma test lenyomatának az elváltozása. Az irányító hatóságok rendelkeznek olyan technikákkal, amivel befolyásolják a plazmamezőt és bebörtönözve tartanak minket. Ha megértjük ezeket a dinamikákat, kimenekülhetünk a börtönünkből."
A plazma számunkra furcsa; tudatossággal rendelkezik, amely lehet pozitív és negatív is.
A plazmával való kezeléshez szükség van a plazmával kapcsolatos ismeretekre, mivel a betegség a plazma test lenyomatának az elváltozása. Az irányító hatóságok rendelkeznek olyan technikákkal, amivel befolyásolják a plazma mezőt és bebörtönözve tartanak minket. Ha megértjük ezeket a dinamikákat, kimenekülhetünk a börtönünkből.”
A plazmának köszönhetően érzelmeket érezhetünk a testünkben. Érezhetjük az érzelmi test éteri mezőjét. Erősen kapcsolódunk az asztrális síkhoz, pl. egy rock koncert alatt vagy egy városi csúcsforgalomban. A mentális szinten keresztül kapcsolódunk a gondolatokhoz és hitrendszerekhez - a sajátunkhoz és a Bolygóéhoz. Meg kell tanulnunk eldönteni, hogy mi található a jelenlegi természetes emberi mezőben és fel kell tudni ismerni, hogy mi vezet minket a mesterséges hitrendszerekhez (mint pl. a vallások), amelyek a fejlett technológiák felhasználásával irányítanak minket.”


U: Cobra, említetted, hogy a plazmatest elekromágneses. Az bizonyított, hogyha csupasz bőrfelülettel érintkezünk fizikailag a Földdel, akkor az segít leföldelni és egyensúlyba hozni az elektromágneses mezőnket, mentesíti a földi elektromos sugárzás behatásait, és elérhetjük, hogy a negatív és pozitív ionok egyensúlyba kerüljenek. Segíthet ez betegségek és plazma támadások esetén?
C: Egy bizonyos fokig igen. A legjobb hatás elérése érdekében csupasz lábbal és kézzel érintsük meg a Földet."


"Lynn - Az 1940-es, 50-es években egy amerikai tudós, Royal Rife feltalált egy frekvenciagépet (a neve: "Rife gép"), ami alapvetően minden egyes betegség - rák, sclerosis multiplex, vírusok, baktériumok, paraziták okozta betegség - frekvenciáját kimérte.

Dr. Rife meg tudta gyógyítani ezeket a betegségeket a frekvenciagépével, ami csak a beteg sejteket pusztította el. A gép a test egész elektromos mezőjével és plazmaszintjével működött. Szerinted egy ilyen gép annak az előfutára, ami majd az Esemény után vár ránk?

COBRA - Igen, pontosan ez fog történni.

Lynn - Ez a kezelés a test plazma és éteri szintjét befolyásolja?

COBRA - Igen.

Lynn - Jelenleg léteznek olyan gyógymódok, amik sokkal hatékonyabbak, mint a Rife módszer?

COBRA - A tachyon kamrák nagyon hatékonyak és kitűnő eredményt lehet velük elérni."

"Jedi - Néha egy láthatatlan energiagömböt érzek a tenyereim között és érzem, hogy összenyomódik, amikor megpróbálom összenyomni. Tudod, mi lehet ez a jelenség?
COBRA - Lényegében ilyenkor plazma és éteri áramlás szalad keresztül az ujjakon a meridiánokból és amikor az ujjak egy bizonyos pozícióban vannak, létre tudnak hozni egy plazma vagy éteri gömböt és tulajdonképpen ezt érezni is lehet. Ez nagyon ritka dolog, főleg olyankor történik, ha nagyon speciális gyakorlatokat végzünk."
Richard - Cobra, hogyan működik a plazma alapú gyógyászat?
COBRA - A plazma alapú gyógyítás a plazma áramlás harmonizálásának elvén működik. Mindannyian rendelkezünk plazma testtel, amely nem egészen egyezik az éteri testünkkel. A plazma test valójában egy megváltozott elektromágneses potenciál test, amely különféle elektromágneses potenciál terek közötti különbségen működik és ha ezt harmonizálod, az drámaian növeli az emberi egészséget. Tulajdonképpen, amit a sötét erők tettek az, hogy skaláris technológiát hoztak létre, amely torzítja a plazma test plazma mátrixát és betegséget idéz elő. A plazma gyógyítás valójában előhívja, megjelöli ezeket a skaláris technológia által előidézett negatív hatásokat, ezeket a káros hatásokat, és egy egészség mátrixot hoz létre a plazma testben, amely következésképpen kiegyensúlyozza az elektromos áramlást a fizikai sejtmembránon belül. És ez természetesen helyreállítja a fizikai egészséget.
Richard - Ez a technológia jelen pillanatban rendelkezésre áll a Földön?
COBRA - Fejlesztés alatt áll. A Sárkány erők, pozitív sárkány társaságok fejlesztik, de nagy az ellenállás. Nem könnyű. Fejlesztés alatt áll jelenleg. Néhány ilyen készülék már rendelkezésre áll, néhányuk pedig most kerül bevezetésre.”
Amikor Cobra azt üzente Yodával, hogy: "El kell felejtened, amit megtanultál" ő nagyon komolyan mondta. 



Szóval nagyszerű dolgok várnak ránk! A lényeg, hogy legyünk nyitottak és elfogadók. Ez segíteni fog, hogy minden harmonikusan és a lehető leggyorsabban átalakuljon legyen szó az egészségünkről, az emberek közötti összefogásról vagy az új információkról. 

A legvégére még egy jó hír:

"Cobra:  Ez a végső tisztítási folyamat a galaxisunkban. Minden egyes érző lénynek - aki ezekbe a fajokba tartozik - választási lehetősége lesz. Ha hajlanak az együttműködésre, akkor segítséget kapnak. Nagyon sok kísérlet, pozitív kísérlet volt arra, hogy egy kis teret adjanak nekik ahhoz, hogy átgondolhassák és felismerjék, hogy a pozitív ösvény az, amelyen érdemesebb haladni. Ha viszont nem akarnak együttműködni, abban az esetben egy újra struktúrálási folyamaton kell átesniük, mert a sötétségnek van egy bizonyos időrése az univerzum történetében, és ez az idő nemsokára letelik. Úgyhogy számukra a játék véget ér. Nincs semmi céljuk többé az evolúcióban. Ez pusztán egy anomália, amit ki kell javítani."

A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.