2018. szeptember 5., szerda

Galaktikus Központi Nap (Pleroma)

Aki nem ismeri Pleromát, itt olvashat róla:


A tőle áramló Szeretethullámról pedig itt olvashatsz:


 

A következő információk Cobrától származnak, segít megérteni, hogy miért használjuk a Szabad Akaratunkat az Esemény beindításához:

A Napunk egy multi dimenzionális csillagkapu, ami továbbítja az energiákat a Központi Naptól a Föld felé. A pozitív földönkívüli fajok vezetik és szabályozzák ezt az energiát olyan módon, hogy az a lehető legelőnyösebb, jótékonyabb legyen az emberiség számára. Ezek az energiák segítenek eltávolítani a nem fizikai arkhónokat és gyógyítják a kvantum anomáliát a Föld körül.”


Ezenkívül felszínre hozzák mindazt, ami eddig rejtve volt. A megnövekedett aktivitás okozza az időjárással kapcsolatos furcsa jelenségeket is. A Galaktikus Konföderációnak van egy pajzsvédő technológiája, ami megvédi az földi életet és 
stabilizálja a tektonikus lemezeket, ezért nem történnek drasztikus kataklizmák.” 

 

A Komplex Hullám Analízis az Ellenállási Mozgalom egy bonyolultan kifinomult számítógépes modellje, ami megjósolja a jövőbeli irányvonalat, figyelembe véve a kozmikus ciklusokat és a Szabad Akarat vektoranalízist. Fontos megértenünk, hogy az Esemény a mi globális tudatunk és a Galaktikus Központi Nap közötti aktív kapcsolódás eredményeként jöhet létre.”

Ezért fontos, hogy a lehető legtöbb ember váljon felébredetté. Az is jó, ha meditációban is kapcsolódsz a Galaktikus Központhoz. Ha túl erősnek érzed a rajtad átáramló energiákat, akkor kérd meg, hogy kissé tompítsa őket.
A mi aktív kommunikációnk Pleromával, a Galaktikus Központtal, egy visszacsatolási kört fog alkotni, ami beindítja az Eseményt, amikor megfelelő az idő.” 

 

Vasárnap, 2018. szeptember 9-én 11:11-kor meditációt végzünk az Esemény beindítására. Ha szeretnél segíteni, kérlek csatlakozz hozzánk. 
A meditációval kapcsolatos információkat itt tudod elolvasni, hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért:) :

 
Még egy segítséget szeretnék megmutatni. Mimi Hambas, Csillagnővérkénk, készített egy Rendelkezést, amit felhasználhatsz szintén az Esemény megtörténésének felgyorsítására. 
Ezt felolvashatod minden nap, hogy tudják és érezzék a Fényerők, Pleroma és a Forrás, hogy készen állsz a Szeretet fényimpulzusára. Íme a Rendelkezés:



Az Istennő Egységet akar és Egység lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.