2018. október 12., péntek

Gaia élettel teli síkjai




A múlt alkalommal, az Atlantiszi összefoglalóból, megtudhattuk Cobrától, hogy léteztek és léteznek óriások. Róluk korábban csak a mesékben hallhattunk.
Ez alkalommal ismét olyan információkról gyűjtöttem beszélgetésrészleteket, ami érdekesek és sokak számára hihetetlennek hatnak majd.

Ezzel a rövidke írással szeretném megérinteni azt a gyermeki énünket, ott legbelül, ami már nagyon vágyik rá, hogy újból, önfeledten és szabadon érezhessen és szárnyalhasson.



Elég sokáig tapasztaltuk az élet rossz oldalát és nem engedték, hogy higgyünk ezekben a lent megemlítésre kerülő Lényekben, a sötét oldal azt akarta, hogy minden értelemben materiálisan gondolkodjunk, mert számukra az a megfelelő „emberi üzemmód”. Ezért bizonyos esetekben kinevettek és elhiteltelenítettek minden olyan személyt, akik kapcsolatba tudtak lépni, még ha korlátozott mértékben is, a különböző síkokon található élőlények bármelyikével.



Mielőtt belekezdünk, egy fontos információ, ami ezen szépséges Lényekhez kapcsolódik. Idézet Cobrától, a 2016. február 18-i Fontos Helyzetjelentéséből:

A plazma síkon történt fontos előrejutás miatt az éteri és alacsonyabb asztrál síkokon elég nagymértékben javulnak az energiák és Tündérek és Angyalok kezdenek visszatérni a bolygó felszínére a természetben, az emberektől távoli helyszínekre. Ezek az apró lények nem kedvelik a legtöbb ember durva energiáját, viszont szívesen fogadják a szeretetteljes kapcsolatfelvételt. Arra ösztönzünk, hogy menj ki a természetbe és keresd a szeretetteljes kapcsolódást az energiájukkal.”

Most pedig akkor jöhetnek azok az interjúrészletek, ahol ezekről a varázslatos Lényekről beszél.

Tündérek:

U: Tudnál nekünk beszélni a Tündérek helyzetéről a karantén Föld időszaka alatt?

C: 1996-ban, különösen az arkhón invázió után, a Tündérekre és minden más hasonló Fénylényre nem jó idők jártak, mert az éteri sík tele volt rádióaktivitással. Ezenkívül egy rendkívüli mértékű torzulást következett be, egy igen alacsony frekvenciájú sugárzás következtében, amit az ezen a síkon található skaláris berendezésekkel okoztak. Szóval elég nehéz volt számukra, hogy létezzenek egyáltalán, ezért valójában olyan helyeket kerestek, ahol a legcsekélyebb volt ez a szennyezés. Ezért nem volt könnyű megtalálni őket városi környezetben.”



Rob: Említetted, hogy a tündérek energiája visszatér a Föld felszínére. Nagyon sokuk, az alacsonyabb asztrál síkon lévő Tündérek és a kicsit fizikaiak, a Belső Földre vonultak vissza az energiák miatt. Néhányan kezdenek visszatérni a Föld több pontján, a gyönyörű természeti helyekre. Ez tényleg így van?

C: Igen. Ez így van.

Rob: Tudnál egy kicsit beszélni ezekről a Lényekről, mint a Tündérek, a Szilfek, az Angyalok, azok számára, akik nem ismerik őket? Ezek némelyike fizikai vagy csak azok látják, akik képesek érzékelni az éteri, plazma és asztrál síkokat?

C: Ők nem fizikai Lények. Csak a plazma, éteri és asztrális síkokon láthatóak, de mindenki, akinek egy kis érzékenysége is van ezen energiákra, érezheti őket. Látni nem láthatod őket, de érezheted a jelenlétüket. Ha el tudsz jutni a legszebb természeti helyekre a Földön, ahol nincs emberi jelenlét, akkor valószínűleg képes leszel érezni a jelenlétüket.”



U: A Tündérek mind nőneműek vagy vannak közöttük férfi neműek is?

C: Mindkettő. Lehetnek nőneműek és férfi neműek is.”

U: A Tündérek az egész Univerzumban léteznek, vagy valamilyen sajátos eredetük van?

C: Igen, az egész Univerzumban léteznek.”

Most pedig jöjjenek az Egyszarvúakról szóló információk, akiket más néven Unikornisoknak hívnak:

U: És az Unikornisok?

C: Az Unikornisok nem léteznek mindenhol, de meglehetősen elterjedtek, minthogy vannak a humanoid archetípusok, vannak lőszerű archetípusok is az egész Univerzumban, ez elé megszokott.”



U: A karantén Föld ideje alatt is léteztek Unikornisok?

C:Igen, de nagyon kevesen, valójában léteztek, és nem könnyű őket megtalálni.

U: Leginkább az asztrális és éteri síkokon, igaz?

C: Igen, leginkább a magasabb síkokon.”



A Sellők következnek most:

Rob: Valakinek volna egy kérdése: mi az igazság a Sellőkkel kapcsolatban? Rengeteg videóban látni őket. Nem vagyok benne biztos, hogy valódiak-e vagy sem. Tudnál beszélni a Sellőkről, ők valódi életformák, valóban léteznek?

C: Valójában a Sellők Atlantiszon egy genetikai tervezés eredményei. Valóban léteztek és valójában lehetséges, hogy néhányan még most is léteznek a Föld egy eldugott szegletében.”



A legvégére szerettem volna hagyni az Angyalokat, mert róluk elég sok mindent elárult Cobra.

Bár Atlantisznál úgy programoztak minket, hogy ne higgyünk a csodákban és tündérmesékben, csakis az élet kemény oldalát ismerjük meg, ez most teljes egészében átalakul a szemünk előtt.

Kik is az Angyalok? Íme a válasz Cobrától:

Egy olyan lény, aki részét képezi a Fény evolúciójának és Szabad Akarata teljesen összhangban áll a Forrás Szabad Akaratával. Lehorgonyozzák és terjesztik a Fényt bárhová is mennek. Dolgoznak az emberi tudatossággal és bármikor kapcsolatba lépnek velünk és te is megteheted ezt.”


2016. november:

Lynn - A következő két kérdés a plazmával és a Fátyollal kapcsolatos. Mit látnak az égbolton azok az emberek, akik Angyalokról vagy más plazmaformákról számolnak be? Mindez a Fátylon lévő repedések következménye?

COBRA - Az Angyalok nem plazmajelenségek. Az Angyalok nagyon fejlett lények és igen, a Fátylon lévő repedések miatt nagyban megnövekedett az angyali jelenlét, elsősorban az elmúlt fél évben, ami egyre inkább növekedni fog.
Richard - El tudod mondani, mit tesznek, hogy segítsenek nekünk vagy hogy változásokat indítsanak be?
COBRA - A Fény jelenlétét növelik a karanténban és segítenek minket a Fény felé való fejlődésünkben. Természetesen a bolygó felszabadítási folyamatában is segítenek.”

Lynn - Létezik teljesen arany női Angyal?

COBRA - Igen, léteznek ilyen lények, nem csak egy. Arany színűek, ennek a bizonyos színfrekvenciának az energiáit hordozzák. Igen, létezik.
Lynn - Ezen angyalcsoportoknak volt valamilyen szerepük a történelmi eseményekben?
COBRA - Igen.
Lynn - Mi a céljuk?
COBRA - Az a céljuk, hogy védelmet biztosítsanak és inspirációt és Fényt hozzanak.”

Lynn - Tehetünk valamit annak érdekében, hogy megóvjuk magánéletünket a chimera-tól?

COBRA - Igen. Nem tudnak a gondolatainkban olvasni.
Richard - Az is segít, ha kérjük az Angyalok vagy magasabb dimenziós lények védelmét?
COBRA – Igen.”

PFC Turkey: Tudnál beszélni Uriel és Aurora Arkangyalról? Jelenleg emberként inkarnálódva élnek a bolygó felszínén? Mi a szerepük az Esemény előtt, alatt és után?

COBRA: Nem inkarnálódtak. Uriel bölcsességet hoz, Aurora pedig az Új Kor energiáit horgonyozza le.”



Justin - Köszönöm, Cobra, te hogyan válaszolnád meg ezt a kérdést? Hogyan ismerjük fel, hogy a meditáció közben behívott lények, segítenek-e nekünk, megbízhatunk-e bennük, vagy sem?

Cobra - Megint csak azt mondhatom, ha megvan a kapcsolat a Felsőbb Énünkkel, nagyon is tisztán fogjuk látni az energiamezőjüket. Érezni fogjuk, hogy a Fénynek dolgoznak-e, vagy a sötétek programjának a részei. Érezni fogjuk az energiamezőt, és e szerint fogunk reagálni.”

Richard – Hogy teremthetünk kapcsolatot az angyalokkal?


COBRA - Egyszerűen csak idézzük meg őket, teremtsünk velük kapcsolatot, meditáció során. Olvashatsz róluk egy kicsit, hogy legyen elképzelésed, kik is ők és teremts velük kapcsolatot, amilyen módon csak lehetséges.”

Biztosan sokan ismerik az Istennő Meditációt, amiben van egy részlet, így szól:

Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy ééééáááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész Bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett Mestereket, Plejádiakat, Angyalokat, Delfineket, Ikerlelkedet, Lélektársadat, Lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.
Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.”

Ebben a meditációban is említésre kerülnek az Angyalok és behívhatod őket. Az Istennői energia lágy, harmonikus, befogadó. Érezni fogják ezt az energiaáramlást és segíteni fognak neked. Szeretettel fognak körbevenni.
A teljes meditáció itt található:



Lynn - Az Angyalok tulajdonképpen "angyali lények" vagy "Felemelkedett Mesterek" vagy valami más?

COBRA - Az Angyalok angyali lények, akik tulajdonképpen az egyik legerősebb evolúciós erők ebben az univerzumban.

Lynn - Értem. Az Angyalok tulajdonképpen földönkívüliek, akik jönnek és mennek az űrhajóikkal?

COBRA - Nem űrhajókon élnek, hanem a magasabb dimenziók energiamezőiben.

Lynn - Akkor nincs szükségük űrhajókra?

COBRA - Nincs. Űrhajó formájú energiamezőket létre tudnak hozni, de nincs rá szükségük.”

„Lynn - Értem. Az angyalokat miért ábrázolják olyan gyakran szárnyakkal?

COBRA - Mert az energiatestükben van egy olyan rész, ami nagyon hasonlít a szárnyakhoz.
Lynn - Akkor ez inkább energetikai, mint fizikai?
COBRA - Igen.”

Nagyon fontos, Cobra kéri, hogy kapcsolódjunk Lélekcsaládjainkhoz minden szinten, ami felgyorsítja a mátrix szétesését. Vagy a Felemelkedett Mesterekhez, akik szintén várják a szeretetteljes kapcsolatfelvételt.
Az Angyalokhoz, Tündérekhez való kapcsolódás is elősegíti a karantén Föld feloldását. Azt a sok évezredes programot magunk mögött fogjuk hagyni és teljesen természetes lesz számunkra, hogy közöttünk járnak és az evolúció részét képezik.
Nem baj, ha most még nem „látod” őket, idővel, ahogy a gyógyulás beindul és visszanyerjük eredeti formánkat ezeket a lényeket is érzékelni fogjuk. Az Esemény előtti hozzájuk kapcsolódás viszont támogatja Gaia Fényrácsát, ezért ha megteheted, keresd a társaságukat. Meg lehet tenni egyénileg vagy csoportosan is.
Sokan talán nem hiszik magukról, de nagyon fejlett Lények vagyunk, csak elfelejtettünk bizonyos dolgokat, amik korábban teljesen természetesek voltak.
Részlet a Felemelkedési Terv 1. részéből:

A ti eredetetek valamennyire magasabb szintű. Benneteket, akik most itt vagytok velem ebben a teremben, Fénymunkásokként vagy Csillagmagokként kategorizálnálak.
Akár hiszitek, akár nem, nagyon fejlett lények vagytok. Nagyon csodálatos és bátor lények vagytok. Azok közé tartoztok, akik úgy döntöttek, hogy sok ezer évvel ezelőtt hátrahagyják a felemelkedett állapotot, hogy idejöjjenek és háromdimenziós inkarnációkon menjenek keresztül, azért, hogy segíthessetek az emberiségnek, azért, hogy segíthessetek ennek a bolygónak az átalakításában. Eljött az idő számotokra, hogy bizonyos fokig felismerjétek honnan származtok és elkezdjétek értékelni magatokat azért, akik vagytok, túl az elméteken, személyiségeteken, túl önmagatokról alkotott korlátozott koncepcióitokon.
Nagyon sokféle helyről érkeztetek, különböző tudatszintekről, különféle angyali birodalmakból, különböző környezetből, és lehetőségetek lesz visszatérni a lélekcsaládjaitokhoz, és oda, ahonnan származtok.
Kicsit jobban ragyogtok, mint a legtöbben körülöttetek a Földön. Szóval tényleg nehéz lenne elkerülnötök a figyelmünket.
Mivel oly nagyon ragyogtok, ez megkönnyíti számunkra összekapcsolódni veletek, megtalálni benneteket, nem számít, hova próbáltok elrejtőzni, hogy megosszuk veletek azt a szeretetet, ami bennünk él, és azokat az ajándékokat, melyek rátok várnak. Hatalmas ünneplés ideje ez a részünkről, és azt hiszem a részetekről is. Arról van szó, hogy asszimiláljátok ezt az információt, különösképpen ezt az új energiát, ami most manifesztálódik.
Miközben ezt teszitek, észre fogjátok venni, hogy az életetek ünneppé válik, egyre több lesz bennetek az öröm és a szeretet, és a dolgok kezdenek egyre pozitívabbá válni. Sok életen keresztül negatív gondolatok és kisugárzások vettek körül benneteket. Lekapcsolunk ezekről a programokról, megvannak erre a módszereink: nem agymosással, inkább úgy, hogy annyi szeretetben fürösztünk, hogy kénytelenek lesztek elolvadni.”


Egy pompás Élet vár Mindannyiunkra, aminek részese lesz minden síkon élő Lény.
Egy nagyon szép videót hoztam a legvégére, amiben hófehér ruhában, csillogóan magas hangon énekel a Celtic Woman (magyarul Kelta Nők) és hegedül Mairead Nesbitt . A zene címe: Az Ég, a Hajnal és a Nap.
Ez a szövege magyarul:

A Hold ma magasan áll
Elrejti átható Fényét a magasban
A Mennyország és a Föld alszanak
Még igencsak mélyen a sötétségben
Én fogom kiseperni ezt a sötétséget.
Én fogom elköltöztetni a Holdat
Én fogom bevilágítani a Mennyeket
És örömbe fordítani a Földet.
Nyisd ki a szemedet velem
Lásd a Paradicsomot velem
Ébredj és emelkedj velem.
Én vagyok a Hajnal, Én vagyok az új nap kezdete
Én hozom a reggelt és én hozom a Napot
Visszatartom az Éjszakát és kinyitom az Eget
Fényt hozok a Világnak
Láss a saját szemeddel
Már az idők kezdete óta
Amíg az idő el nem múlik
Örökké és mindörökké
Én vagyok a Hajnal, az Ég és a Nap
Egy vagyok a Forrással és én vagyok a Hajnal...

Íme a videó: 


Szeretettel Viki




4 megjegyzés:

  1. Az Anyalok támogatását,segítségét szinte napi szinten tapasztalom.Az életem részét képezik.Gyakran kérem a segítségüket kisebb-nagyobb ügyekben és IGEN!!!Segítenek!Még humorérzékük is van.Már nem tudnám a mindennapjaimat elképzelni nélkülük.Kb.15 éve kérem a támogatásukat,segítségüket.Hálás vagyok nekik és ezt gyakran tudatom is velük.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm , én is hívom az angyalokat, mestereket, segítségül,és valóban segítenek ,amit hálával köszönök nekik !

    VálaszTörlés
  3. Drága Viki! Nagyon köszönöm. Most is, mint mindig csodás gyűjtemény...Osztom, ahol tudom!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.