2019. december 10., kedd

Szexualitás: 8 indok, miért kellene a férfiaknak imádni az Istennőket

Korábbi Szexualitás cikkek itt elérhetőek:

1. http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/11/szexualitas-kaula-tantra.html

2. http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/12/szexualitas-az-uj-szentseges-templomi.html
3. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/szexualitas-szentseges-egyesules-avagy.html
4. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/02/szexualitas-ki-szent-prostitualt-es.html
5. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/02/szexualitas-ferfi-haborus-traumainak.html
6. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/03/szexualitas-szentseges-prostitualt.html
7. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/04/szexualitas-szorzetmiert-undorodunk.html
8. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/07/szexualitas-prostitucio_29.html

Idézet Cobrától a Váltás című bejegyzéséből: 


"A Fényerők azt is mondták, hogy annyi Istennő energiát kellene lehorgonyozni a planetáris energiarácsba, amennyit csak lehetséges, hogy stabilizáljuk a helyzetet." 

A teljes bejegyzés itt:

https://cobra-hu.blogspot.com/2019/10/a-valtas.html


Ebből a Cobra bejegyzésből került lefordításra a most következő cikk. Eredeti angolul itt:


https://goodmenproject.com/featured-content/8-reasons-why-men-should-worship-goddesses-wcz/




Fordította és összeállította: Réder Ágnes és Czékus Viki

Írta: Ben Lawson 


De tényleg, fiúk! Az Istennő imádata az új macsó!


Gyanítom, férfitársaim közül legtöbben, akik e sorokat olvassák, nem igazán Istennő imádók. Talán soha nem gondoltál bele a lehetőségbe azon kívül, hogy láttál néhány ősi és egzotikus pogány kultúráról szóló műsort a Nat Geon. Nem tűnik időszerűnek a mai modern, szekuláris (elvilágiasodott), tudományos beállítottságú nyugati világunkban, igaz? Gyanakvó, tudatlan, primitív emberek kénytelenek voltak isteni eredetű teremtményekről szóló történetekkel előállni, akik a kozmosz és a földi élet misztériumait irányítják.


Az egész badarságot már elmagyarázták nekünk, igaz? Egy kutató sem tudott a laboratóriumában Isteni eredetű lényt előállítani, szóval tuti, hogy nem léteznek... és ha mégis, ez csak azok képzeletében lehetséges, akik elhiszik. Más szóval, Istennők, és más egyéb természetfeletti lények csupán a szubjektív hit termékei. Nem fenomenológiai
 tények, pusztán az archaikus mitológia fantázialényei, nem?

Ellent kell mondanom. Megkímélnélek a megmentésemről szóló elragadtatott élménybeszámolótól, melyben a tüzes, ám szerető Káli Hindu Istennő kezei játszottak szerepet. Pusztán a következő kijelentést fogom tenni: módosult tudatállapotban az isteni/szent nőies transzperszonális érzékelés a megfelelő szertartással megbízhatóan reprodukálható. Számos ilyen szertartást tanulmányoznak mostanában modern laboratóriumi módszerekkel és technológiákkal. A kutatások meggyőző és meglepő eredményekkel szolgálnak.


Megj.: transzperszonális jelentése - túl a személyesen - Jung használta először ezt a szót, annak megjelölésére, hogy mindennapi életünkben szerzett tapasztalásainkon túl másfajta megéléseink is lehetnek. Ide tartoznak kiemelkedő szellemi, spirituális élményeink, meditációs tapasztalataink, a különleges csúcsélmények. Emberi minőségünk lehetőséget nyújt arra, hogy ezeknek a különleges tapasztalatoknak jelentést és értelmet adjunk, ami beragyogja hétköznapi életünket és személyiségünk fejlődésével az emberi közösség szolgálatára lehessünk.


A következő könyvem témája a transzállapotban történő istennő invokáció tudományos kutatása. Megosztom veletek a részleteket és a szakmai zsargont, sőt a napi Istennő imádat néhány gyakorlati következményét is. Olvass tovább nyitott szívvel s kellő mennyiségű humorérzékkel.


1. Az Istennők dögösek


Az ókori világban (és van, ahol még most is) megszámlálhatatlan termékenységi istennő létezett, melyeket imádtak, imádkoztak hozzájuk és szexualizálták (nemiséget tulajdonítottak nekik) őket. Ha más korban vagy időben születtél, megengedett volt - ha nem inkább kötelező - a szentséges és az erotikus keverése. A szent szexualitás nem volt bűnös, sőt, ez volt a szabály és gyakorlat az emberiség ősei között. Érosz elutasítása, kárhoztatása viszonylag új keletű eltévelyedés. Függetlenül attól, hogy a vérvonalunk földrajzilag honnan származik, az univerzális emberi örökség a nemi szervek büszke ünneplése. Tiszteltük az emberi anatómia intelligens tervezőit, amiért oly sok örömforrással ajándékoztak meg minket.


Mit jelent mindez manapság? Először is, megkönnyebbülhetsz a pajzán sellő fétised miatt. Más szóval, tanulmányozd a szexualitás és a termékenység különböző istennőit és figyeld meg, együtt rezdülsz-e valamelyikükkel. Ha nem, kitalálhatsz magadnak egy Istennőt, és a szobrát kirakhatod az oltárodra. Használhatod az Istennő adta fantáziádat és képzeletben behívhatod magadhoz, ezzel adva az erotikus elmédnek egy kis gyakorlási lehetőséget. Így talán a zsibbasztó, degeneratív pornózástól is el tudsz szakadni.




2. Az Istennő imádók szexik

Az emberek beindulnak azoktól a férfiaktól, akik fejet hajtanak az Istennő előtt. Miért? Minél inkább imádod az Istennőt, annál jobban kiteljesíted a női oldalad. Kegyelem, együttérzés, empátia, gondoskodás, érdeklődés, érzékenység - mind-mind a isteni/szentséges női energiák tengeréből fakad. Születési jogod megmártózni bennük és megtestesíteni őket. Nem, nem leszel férfiatlan, gyenge, puhány vagy tehetetlen. A legbátrabb harcosok közül néhány behívta az Istennő energiákat a harcmezőre, kérte az áldásukat az ellenség felett aratott győzelemre. Békés harcos vagyok és nem dicsőítem a harcot, csupán azt állítom, hogy még mindig lehetsz alfa a férfiak között, egyúttal alázatos a nőkkel.


Attól még lehetsz kiemelkedő a rangsorban, mint erős férfi személyiség, aki nemcsak hogy szelíd, de hatalmas, erős és tehetséges és teljes mértékben az Istennői és Földi nőiség szolgálatában áll. Ha te is azokhoz állsz be a sorba, akik tisztelik a nőket, lehetőséged lesz arra, hogy hozzáférj a legmagasabb szintű és exkluzív erotikus rituálékhoz. Nem hangzik ez sokkal izgalmasabban, mint ha csak a mindennapos "belecsapunk, piff-puff és kész" élmény lenne? Nincs szükséged sok pénzre, rangra, muszklikra, bár az is egy jutalom, ha van, de nem fontosak. Az előfeltétele az Istennő imádat gyakorlatának a kifinomult jellem és a Lélek folyamatos formálása.


3.Tetszik vagy sem, részben Istennő vagy


Ahogy fentebb is írva vagyon, az ún. női aspektus az egyfajta energetikai polaritás. Gondolj csak a Yin-re és a Yang-ra: senki sem lehet teljes egészében csak ez vagy az. Mindannyian tartalmazzuk és kifejezzük ezt a dinamikus arányt. Az én vizsgálatom szerint a börtönök, a katonaságok és az állatkísérleti laboratóriumok jól reprezentálják az extrém "lecsapódását" a mérgező férfias energiának. Úgy gondolom, már eleget láttunk a női aspektus elfojtásának beteges hatásából az utóbbi 5000 évben, a földön vírusként elterjedt patriarchális, harcos kultuszokban. Ahogy milliók nyomták el az Isteni Nőt évezredeken keresztül, a patriarchális kultúra örökségekét, úgy voltál te magad is aprólékosan kiképezve arra, hogy megtagadd, elutasítsd és elnyomd saját belső Istennődet is.


Íme egy kis kísérlet arra, hogyan segítsd a saját istennőiségedet. Találj magadnak egy helyi pszichedelikus (tudat-és érzékelést tágító) transz táncközösséget és próbálj meg megmaradni ott erőszakos emberként, mialatt eksztázisban úszol a táncparketten. Fogadok egymillió dollárban, hogy spirituális ébredésben lesz részed, és soha többé nem fogsz ugyanúgy beszélni, gondolkodni vagy menni az utadon, ahogy korábban. Mi úgy hívjuk ezt, hogy "istennőiesített".


4. Minden nő az életedben kisbetűs "i" istennő


Ha egyszer elkezded megbecsülni az Isteni női energia megtestesülését és kinyilvánítását, el fogod ismerni és értékelni fogod, annak ellenére, hogy politikai és gazdasági erővel brutálisan "rátapostak" és erőszakosan elnyomták. Hiányosan folyik keresztül minden női lényen ez az Isteni Nő (természetesen ez a nemi kettősség csodálatosan felfejlődött az igencsak szorosan kontrollált 1950-es évek archetípusai után, és a vele párhuzamosan megjelenő erőszakos nő is széles körben terjed, szóval kérlek, ne értsd félre az állításaimat, mert nem sztereotípiák.)


Ha te férfi nemű vagy, akkor nagyon valószínű, hogy fel kell ébresztened és gyakorolnod kell az "istennőségedet". Igen, erőfeszítést kíván és néhány esetben sok munkát. De néhány esetben szabadon, könnyedén és természetesen fog áramlani, bármilyen erőfeszítés nélkül. Tanulj az életed során a nőktől, akikben az Istennő alapjában véve sokkal teljesebben kifejeződik.


Egyszer volt, hol nem volt a nyugati mitológia történelmében, volt az Isteni férfi (a távoli múlt Isten archetípusai), akit hasonlóképpen tiszteltek és áldott volt mindenható szerelmesként anyák, lányaik és nővéreik által. Most pedig bizonyított, hogy a férfiasság uralkodó jellege nemcsak, hogy hiányt szenved az Isteni nőiség részében, hanem magát az Isteni jellegét veszítette el. Brutális, erőszakos, kőszívű, szigorúan számító lett. Az első lépés afelé, hogy visszaszerezzük Isteni férfiasságunkat, hogy elkezdjük imádni az Isteni nőiességet, ami még mindig körbevesz minket.




5. Földanya Istennő táplál téged

Nem kell "hinned" Gaiaban, a görög Földanya Istennőben, vagy Pachamamaban, ahogy az inkák nevezték. Minden, amit tenned kell, nem más, mint venni egy mély levegőt, inni egy kis vizet vagy enni egy falat ételt és hálát adni (fizikai) létezésedért a planetáris ökológia körforgás eredményeként. Meggyőződésem, hogy az emberi lények tulajdonképpen a Föld gyermekei, sőt még inkább a Mennyeké.


Ha organikus zöldséges kerttel foglalkozol, akkor nem tudod nem imádni és tisztelni az epreidet, a paradicsomokat, a bazsalikomot, a fokhagymát. Az egyik legistenibb megtapasztalás a kulináris élvezet. Ehhez még hozzájön az is, hogy ha létrehozol egy ilyen ökológikus kertet, Istent és Istennőt játszhatsz, hiszen élőhelyet hozol létre megszámlálhatatlan látható és láthatatlan életformának. Garantálom, hogy soha nem leszel depressziós, mialatt a kertedről gondoskodsz. A "Visszatérés az Édenbe" jutalmazza majd az életutadat. Elkezdheted most azonnal, a házad előtt vagy mögött, esetleg kint az utcán egy közösségi kertben, ha apartmanban élsz.


Csíráztathatsz gabona magvakat, babokat, dióféléket a konyhapulton. Így nem lehet kifogás, hogy nem tudsz foglalkozni és fenntartani semmilyen szent és művészi kertészeti formát az otthonodban. A biztonság és fenntarthatóság érdekében az általános élelmezési ellátás az ipari gazdaság láthatatlan kezei között összpontosult és a szó szoros értelmében pokollá változtatta a Földet, ahol erdőirtások, szikesedés és elsivatagosodás pusztít.


Újból hangsúlyt nyernek a modern elemzésekben az elrejtett klasszikus szent szövegek, ahol a Földről szóló gondoskodás nemcsak a hatékonyságról szól, hanem sok esetben "parancsba van adva". Ahogy én is mondtam, ha nem akarod magadat Földanya Istennő imádónak beállítani, én benne vagyok. Akkor mit szólnál ahhoz, hogy legalább annyi erőfeszítést tegyél, amivel részese leszel az újrazöldesítésnek a Föld felszínén. Növessz saját magad néhány dolgot az ételeid közül, ha tudsz, és legalább hasznosíts újra. A fő szempont az, hogy a tetteid hangosabbak, mint az imák. Az ökológia eredeti teljességének spirituális gyakorlatában az a jó, ha az öröklött karma adósságodból valamennyit visszaadsz, ami által gyorsabban keresztüljuthatsz a Mennyek kapuján, ha hiszel benne.


Megj.: Ahogy Cobrától megtudtuk, karma nem létezik, de ez természetesen semmit nem von le a cikk értékéből, hiszen sokan úgy lettek programozva, hogy higgyenek benne. Az Esemény után mindenki tudomására lesz hozva, addig is, íme egy cikk erről a témáról: 


 http://cobrarozsa.blogspot.com/2017/12/a-nemletezo-karma-es-az-arkhonok.html




6. Istennők nélkül a Férfi Istenek frusztráltak és erőszakossá válnak

Egykor egy vallás történettudományában, ami most maradjon névtelen, volt egy Istennő. Politikai okokból egy vakmerő egyházi tett következtében kiírtották a szentírásos utalásokat róla. Nem csoda hát, hogy a "begolyózott" özvegy az utóbbi 2000 évben dühöngő örültté vált. Az Isteneknek is szükségük van szerelemre, szeretetre, és nem csak a te szeretetedre... hagyd őket bulizni és béke lesz.


7. Az Istennők eggyé válnak veled és arra ösztönöznek, hogy jó dolgokat tegyél


A bűncselekmények állandó ismertetése a hírekben azt idézi elő, hogy a démonikus megszállottság egyre inkább növekszik. Ez egy különös tény, még akkor is, ha nem adunk hitelt a különböző természetfeletti történéseknek. Abban biztos lehetsz, hogy én hiszek benne és magam is tapasztaltam a démonok valódiságát és ugyanígy hiszek benne és tapasztaltam az Istennők létezését is. Ne vedd készpénznek a szavamat, de tudod, van egy tudományos jegyzetem róla, menj, ismételd meg azt a kísérleti vázlatot a saját laborodban és utána összehasonlítjuk a jegyzeteket.


Ha még akkor sem fogod azt hinni, hogy az ördög vezeti a rosszfiúkat a tetteikben, akkor lépjünk egyet vissza és hámozd le a kultúrális terhet az olyan jelenségről, ami megszállottságnak hívnak. Próbálj meg új perspektívában gondolkodni, tudsz úgy?


Mindannyian szeretjük a számítógépeket, nem igaz? Ismerünk olyanokat, vagy sokan közülünk, mi magunk is voltunk "meghekkelve" valamilyen módon. (meghekkelve jelentése: a tulajdonos engedélye nélkül belép, jogtalanul használja a gépet, hozzáfér adatokhoz és kárt okoz) Ha ezt az analógiát kölcsönvesszük és feltételezzük, hogy egy szoftver vezeti az emberi személyiséget, akkor meg lehet hekkelni és a hardvert (emberi test) rá lehet kényszeríteni, hogy gonosz tetteket hajtson végre. Mi van akkor, ha a Bibliában a démoni megszállottság helyett úgy hívták ezt, hogy "démonikus személyiség rablás"? Csak úgy mondom....

Ismét megjegyzem, hogy ne vedd készpénznek a szavam, de kérlek tégy a kedvemre és tételezzük fel együtt, hogy a démoni megszállottság csak egy formája a megszállottságnak. Mi van akkor, ha létezik angyali megszállottság, vagy Isteni megszállottság? Ha ismersz bárkit is a New Age alakjai közül, akkor valószínűleg hallottál a médiumokról, csatornázásokról, asztrál projekcióról és társairól és eleged van a túlontúl gyakori, zavaros, megalapozatlan és kipróbálatlan állításokból. Ne aggódj, én is unom az egoisztikus nárcisztikusokat, nem érdekelnek a messiások sem, akiknek védjegye a spirituális gyógyító módozatok összevisszasága, miután ellopták azt a birtoklási vágyat nem ismerő indián kultúrák sámán tradícióiból.


Minden amit kérek tőled, hogy tedd bele ezt egy "mi van akkor ,ha...." elképzelésbe. Ember! Nem lenne szebb, ha nemcsak az ördögnek lenne ereje, hogy "sétakocsikázzon" az ember elméjében és testében? Mi van akkor, ha sokkal jó szándékúbb lények, jobb viselkedéssel és erkölccsel, akaratlagosan ugyanúgy behívhatóak és megadják még ha részben is, a segítségüket az életünk különböző vonatkozásában?


Merem állítani, hogy csodálkozni fogsz, hogy a világ hogy néz ki és miként működik. Ha több ember hívná meg az Istennőt az elméjébe, a testébe, azért élne hogy csodákat műveljen az önkéntes megszállottság alatt. Ha nem tudod ezt elképzelni, akkor tudok benne segíteni.


8. Ha világosan és helyesen címzed, akkor az Istennők felelnek az imákra

Szkeptikus voltam az ima minden formájára addig, amíg pár évvel ezelőtt el nem kezdtem gyakorolni a tantrát, egy ősi indiai spirituális technikát, ami átalakítja a szexuális energiát "üzemanyaggá" a gyógyuláshoz és a megvilágosodáshoz. A központi témája a gyakorlatnak az, hogy az intim partnerünket Isteni lényként kell imádni. Egy másik témája a Hangos Ima Kiáltás Módja, amit az erotikus eksztázis legmagasabb csúcsánál kell megtenni. Állítom olyan ez, mint amikor felmászol a hegy tetejére, hogy megnöveld a segélykiáltásaid hallótávolságát. Függetlenül a kvantummechanikai résztől, a puding próbája az evés, ahogy az angol mondás is mondja. Működik. Próbáld ki.


Bánj a szerelmeddel úgy, mint egy Istennővel, és láss csodát, ahogy eggyé válsz vele, mindketten felemelkedtek az Isteni nőiség és férfiasság örvényébe, a legvégén pedig azon az úton fogtok haladni, ahol teljesen az örök gyönyörűség egységes mezőjében olvadtok egybe. Hívjuk ezt "Csoda övezetnek", ahol a varázslatos manifesztációhoz a legerősebb a szándék, ahol az a kvantum erő, ami az anyagibb dimenzionális valóságokban megdermed, ott sokkal folyékonyabb és alakíthatóbb. Ezekkel a gyakorlatokkal az én kutatásaim során azt tapasztaltam, hogy az imák megválaszolásra kerülnek mind a különböző felsőbb dimenziójú Isteni női és Isteni férfi entitások által, és bizonyos értelemben a saját Felsőbb Énem által.


Csak játssz el a gondolattal egy percre: mi van akkor, ha az öröm minden formája, amit szíved választottjának adsz, "beváltódik" arra, hogy a kívánságaid manifesztáld a mágikus erő ezen formájával. Nem volna jó, ha mondjuk, ahhoz, hogy legyen egy organikus farmod, egy föld, amit meg akarsz venni, a "kvantum fizetési ár" 1000 kielégítő orgazmus lenne? Íme egy másik gondolat: ha az orgazmusokra gondolhatunk úgy mint egy vontatóra, ami behúzza az erőt a varázslatos manifesztációid valóságába, és az tudva levő, hogy a női orgazmus általában hosszabb, sokkal intenzívebb, nem érdemelnénk meg, hogy sokkal odaadóbb szerelmesek legyünk? Kérlek, szolgáld az Istennődet és remek dolgok történnek, megígérem.



Nos, remélem, hogy felkeltettem az érdeklődésedet. Ez a kis utazás az Istennő imádat végtelen nagyságába csak egy kis előzetes volt. Remélem, hogy megteszed a következő lépést és felhasználod ezt a tudást és gyakorlatot az Istennő áldásához, bármilyen módon és akárhogy is döntesz. Garantálom, hogy megváltoztatja az életedet és jobbá teszi azoknak az életét is, akik körülötted élnek.

 Rózsa Rendje FB csoport 


2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.