2020. október 11., vasárnap

A Cabal eltávolítása

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/05/removing-cabal-normal-0.html

Fordította: MCCS

Első szakasz: Letartóztatások

A Cabal annyi kárt okozott a társadalomnak, hogy azonnal meg kell állítani. A Cabal letartóztatása az egyetlen megmaradt lehetőség. Vannak a New Age mozgalmon belül olyanok, akik ezzel nem értenek egyet, mondván, az erőszak még több erőszakot szül. Meg kell érteniük, hogy ez az eljárás nem erőszakhoz vezet, hanem megvédi az ártatlanokat a Cabal szociopatáitól. Minden egyes nap, amíg ez nem történik meg, a Cabal tettei miatt 25000 ember hal éhen. Ezért cselekvésre van szükség, amint minden készen áll, és ez eltávolítja a Cabalt a társadalomból.

Második szakasz: Ítélkezés

Az Eseményt követően a háttérhatalom tagjai börtönbe kerülnek, a külvilággal való minden kapcsolat nélkül, egymástól elkülönítve.

Ekkor kezdődik az ítélkezési eljárás az egész emberiség részvételével. Ez tömeges katarzist és drámai gyógyulást hoz az emberiség számára, mert láthatják, ahogy ezeket a bűnözőket végül felelősségre vonják tetteikért. Az emberiség egésze dönt majd arról, mi történjen ezekkel az egyénekkel, hogy elérjük az új egyensúlyt.

Néhányuknak amnesztiát kapnak. Ez elsősorban azokra vonatkozik, akik az illuminátusok közé születtek, és gyakorlatilag nem volt más választásuk, mint hogy csatlakozzanak a programhoz vagy végeznek velük. Sok jó lélek van közöttük, akik ki akarnak szabadulni. Néhányan ezt már megtették és jelenleg a Fényért harcolnak. Sokan szökni akarnak majd, közvetlenül a letartóztatások kezdete előtt. Az illuminátusok fiatalabb nemzedékei közül sokan nem értenek egyet a programmal, és néhányan titokban segítették a Fényerőket a Cabal felszámolásában. Az esemény után pszichológiai segítséget kapnak, így képesek lesznek beilleszkedni a társadalomba.

Számos Cabal-tagra nézve az amnesztia nem lehetséges. Ki kell egyensúlyozniuk korábbi cselekedeteiket. Azokat, akik képtelenek, vagy nem hajlandóak erre, eltávolítják a bolygóról.


Ennek törvényes folyamatnak kell lennie, melynek során az egész emberiség egésze hoz döntést. Semmilyen magánjellegű boszorkányüldözés nem történhet, mivel ez megfosztja a többieket a katarzistól és akadályozza az egyensúly kialakulását. Ez nem bosszú, hanem az egyensúly helyreállításának folyamata. A bosszú csapda, ami semmit sem old meg. Ne feledd, mi történt a francia forradalom idején. Az Esemény után a korábbi Cabal-tagokkal szemben tilos bármilyen magánjellegű, erőszakos cselekmény, ez a szokásjog értelmében bűncselekménynek minősül.

Harmadik szakasz: Beilleszkedés a társadalomba, vagy darabokra hullanak a Központi Napban

Azok, akik kiegyensúlyozták múltbeli cselekedeteik következményeit, megkezdik a társadalmi beilleszkedés folyamatát. Az új társadalomban nem lehet semmilyen tisztségük. Bárki, aki az új társadalomban valamilyen tisztséget szeretne betölteni, antiszociális személyiségzavar (szociopata) tesztet kell elvégeznie. Ez a teszt meghatározza, hogy képesek-e anélkül ellátni hivatalukat, hogy az embereknek kárt okoznának.

A Cabal legtöbb tagja szociopata - ami röviden azt jelenti, hogy nem képesek azokra a pozitív érzelmekre, melyek emberré tesznek minket. Ez a cikk elég jó összefoglalja azt, hogy kik a szociopaták (antiszociális személyiségzavar) és hogyan viselkednek:

http://www.mcafee.cc/Bin/sb.html

Magyarul itt: 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

A Cabal azon tagjai, akiket eltávolítanak a bolygóról, Galaktikus Bíróság elé kerülnek és a Galaktikus Kódex III. szakasza alapján ítélkeznek felettük:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html

Magyarul a Galaktikus Kódex videó formájában itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Qy2wpSlQuVw&list=PLMyuAXws7tmVSrluQ_1L3FVmhyJDHNpJg&index=31

Néhányuk képes lesz elfogadni a Fényt és kiegyensúlyozni a múltbéli cselekedeteinek következményeit. Először virtuális valóság szimulációs kamrákba kerülnek, hogy megértsék, mit éreztek az áldozataik, majd megtesznek mindent, amit csak tudnak, hogy mindezt helyrehozzák. Ezután beilleszkedhetnek a Galaktikus társadalomba.

Mások nem lesznek képesek, vagy nem akarják elfogadni a Fényt, és nem egyensúlyozzák ki a múltbéli cselekedeteik következményeit. Ők helyrehozhatatlanok és a Galaktikus Központi Napba kerülnek, ahol újra struktúrálják/újraformálják őket.

Személyiségük és lelkük esszenciája alapvető elemi eszenciává semmisül az Elektromos Tűzben. A Központi Nap elektromos tüze szétbontja a kauzális testüket (a lélek hordozóját). Ezután a lélek individualizált szikrája feloldódik, minden emléke és egyéni vonása törlődik. Visszatér a Forrásba, és az evolúció új ciklusát az elejétől kell elkezdenie.

Ez a folyamat az Első Kapcsolatfelvétel előtt befejeződik. A földi Első Kapcsolatfelvétel után, mely a Galaktikus Konföderációval történik, sehol sem létezik majd több sötét egyén az univerzumban.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.