2020. október 18., vasárnap

Végső csata frissítés


Fordította: MCCS

A Galaktikus Konföderáció és az Ellenállás erői nagyon szépen haladnak a drákó flották és az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC) felszámolásával. A drákó flották legnagyobb része, valamint a negatív Titkos Űrprogramok hajóinak java is már eltávolításra került, néhány maradt csak belőlük az alacsony Föld körüli pályán. Sok drákó elmenekül a drákó flottából és megpróbál földalatti bázisokon elrejtőzni, ahonnan néhány nappal később így is, úgy is kitakarítják őket.

                     A képen: Mjölnir Művelet - Újratöltve - Ashtar Parancsnokság 

Az Ellenállás teljes erővel tisztítja ki a földalatti bázisokat, Neu Berlin és egyéb antarktiszi földalatti bázisok már fel is szabadultak.

Pozitív Katonai források, melyeknek nincs hozzáférése az Ellenállás információihoz, szokatlan szeizmikus aktivitásról számolnak be az Antarktiszon. Ugyanezek a katonai források arról is beszámolnak, hogy nem ismert okokból kifolyólag, a felszíni egyesült államokbeli, orosz, kínai és argentín katonai bázisokat evakuálják az Antarktiszon.

A Fényerők gőzerejű hadműveletbe kezdtek azon chimera flotta eltávolítására, amely ez idáig kvantum szuperpozíciós állapotban rejtőztek a holdalatti pályán. A chimera erők javát már sikerült kitisztítani a holdalatti pályáról, és jelenleg a chimera flotta zöme a Föld körüli pályán csoportosul. A drákó katonai parancsnokok átadják az összes nagyon fejlett technológiájukat a chimera erőinek, épp mielőtt a Galaktikus Konföderáció eltávolítja őket. A drákó katonai főparancsnokság most éppen pánikban van és érzi a vesztét.


              A képen: "Hmm. A végén azok a gyávák, akik a sötét oldalt követik. - Yoda"

A chimera flotta, az úgynevezett "kvantum fekete ragacsot" használja védelmi fegyverként, a Fényerők előrehaladásával szemben. A "kvantum fekete ragacs", egyszerűen a kvantum elsődleges anomália tömörített formája, amely nagyfokú entrópiának volt kitéve és jelenleg a chimera, az alacsony Föld körüli pályán engedi szabadjára, a Fényerők pedig nagyon hatékonyan távolítják el. Ennek ellenére, azért még hozzájárul a bolygót övező elsődleges anomália egészéhez és így a Földet körülvevő általános reménytelenség és kétségbeesés érzéséhez.

http://theunveiling33.blogspot.com/2020/09/quarantine-earth-parasitic.html

A chimera lények, valaha magasan fejlett angyali lények voltak, akik azt választották, hogy kiteszik magukat az irányított toplet bomba robbantás kísérleteinek, hosszú idővel ezelőtt a galaktikus múltban. Ez, valamint számos egyéb genetikai kísérlet vezetett az ő mutálódásukhoz, elképzelhetetlen sötétségű pók lényekké.

http://www.alloya.com/the-acari-spider-beings/

Hamarosan mindannyiukat kezelésbe veszik végre.

A Fényerők felszíni műveleteiről semmi sem mondható még el. Egy igazi drákó flotta invázió lehetősége jelenleg a felszínen kevesebb, mint 1%, egy hamis földönkívüli invázió esélye kisebb, mint 5%, Kína-USA háború eshetősége 7%, az USA részekre szakadásának lehetősége nagyjából 20%, a polgárháború esélye az USÁ-ban pedig 27%-ra tehető.

A legfőbb problémát a felszínen jelenleg a mesterségesen generált c o v i d lezárások jelentik, különösképpen Ausztráliában és Európában:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/uks-johnson-mulls-circuit-breaker-lockdown-france-adopt-hot-spot-curfews-european

Ezeket a lezárásokat annak ellenére hajtják végre, hogy most még a WHO magas rangú tisztviselői is azok ellen beszélnek:

https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/12/world-health-organization-envoy-urges-end-to-coron/

Ezért még mindig nagyon fontos, hogy olyan sok ember csatlakozzon a naponta végzendő, lezárások ellensúlyozásáról szóló meditációhoz, amennyi csak lehetséges:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Egyre több ember van tudatában annak, hogy a hivatalos ál-tudományos narratívája a c o v i d lezárásoknak és a maszkoknak, omladozik:

https://www.lewrockwell.com/2020/09/bill-sardi/the-science-of-lockdown-masks-vaccines-crumbles/

https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks/

És a valódi tudományos viták eltűntek:

https://www.aier.org/article/the-pandemic-that-killed-debate/

Mert van egy mélyebb, sokkal sötétebb globális kontroll program:

https://stillnessinthestorm.com/2020/09/censored-on-facebook-china-five-eyes-and-the-coronavirus-unmasking-an-agenda/

És pénzügyi nyerészkedési program, a visszaigazolt c o v i d esetekből származóan:

https://www.beckershospitalreview.com/finance/state-by-state-breakdown-of-federal-aid-per-covid-19-case.html

Hová lett a könyörület?

https://www.zerohedge.com/medical/where-compassion

Hová tűnt az élet szépsége?

https://www.lewrockwell.com/2020/10/gary-d-barnett/the-beauty-of-life-is-being-systematically-destroyed-by-the-covid-hoax/

Miután az Ellenállás idén tavasszal megsemmisített minden fejlett biochipet, amelyet a c o v i d oltásokba szántak, most a DARPA, a vakcina biochipek egy még durvább változatának fejlesztésén dolgozik:

https://www.mintpressnews.com/darpa-covid-19-vaccine-implant-mrna/271287/

https://www.lewrockwell.com/2020/09/joseph-mercola/injectable-biochip-for-sars-cov-2-detection-near-fda-approval/

A sötét erők ugyancsak egy terjeszthető biofegyver vakcinán munkálkodnak:

https://thebulletin.org/2020/09/scientists-are-working-on-vaccines-that-spread-like-a-disease-what-could-possibly-go-wrong/

Részlet a fenti cikkből: 

"Hogyan működnek? Az önállóan terjedő vakcinák lényegében olyan genetikailag módosított vírusok, melyeket arra terveztek, hogy ugyanolyan módon menjenek keresztül a lakosságon, mint a fertőző betegségek. Ahelyett azonban, hogy megbetegítenének, ezek védelmet nyújtanak."


                                   A képen: "Tegyük Atlantiszt ismét naggyá!"

Mindezek ellensúlyozására, Saint Germain most erőteljes energiákat küld, hogy megerősítse az Egyesült Államok Alkotmányának végrehajtását:

https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_United_States

Az Alkotmány egy olyan jogi dokumentum, amely a Galaktikus Kódex bevezetése előtt, az Új Atlantisz létrehozásának jogalapját képezi.

Saint Germain nagy mértékben vett részt az Egyesült Államok létrehozásában és a Függetlenségi Nyilatkozat megalkotásában.

http://ascension-research.org/Father_of_the_American_Republic.html

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence

Mind az Egyesült Államok Alkotmánya, mind a Függetlenségi Nyilatkozat jogi dokumentumok, amelyek fontos szerepet játszanak majd az Egyesült Államokban bekövetkező eseményekben a következő hónapokban és ezeknek globális kihatásuk lesz.

Az Élet Virága meditáció hatása már manifesztálódik a fizikaiba:

https://www.sonoticiaboa.com.br/2020/10/01/artista-repagina-predio-cores-dos-chakras-positividade-sp/

Az Univerzum szépsége feltárult:

https://truththeory.com/astonishing-images-of-galaxies-stars-supernova-remnants-released-by-nasa/

https://www.youtube.com/watch?v=_oAEePN4oi4

A Galaktikus Központból érkező szférák zenéjével:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8838935/NASA-turns-telescope-data-music.html

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/10/14/6555391057430953222/640x360_MP4_6555391057430953222.mp4

A Végső Csata kellős közepén vagyunk most:

https://www.youtube.com/watch?v=6E-F3_VOgWA&feature=youtu.be

Emlékszünk a múltunkra:

https://www.youtube.com/watch?v=VyDjk2_GBlw

És képzeletünkben látjuk a jövőnket.

A legjobb még csak most jön:

https://oceanoflove.info/2020/10/10/the-best-is-yet-to-come/

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.