2020. október 1., csütörtök

ORMUS

A cikket összeállította: MCCS

Az Új Atlantisz sorozatban most a monoatomos elemeket, vagyis az ORMUS-t szeretnénk nektek bemutatni!

Először is egy interjúrészlet Cobrától melyet Rob Potter készített, az interjút a Cobrarózsán Gyógyítás cím alatt találjátok 2018. szeptember 4-i dátummal.
"Rob - Tudsz nekünk beszélni arról, mik azok a monoatomos elemek?
Cobra - A monoatomos elemeket általában nemesfémekből állítják elő és igen speciális fizikai jellemzőkkel rendelkeznek. E jellemzők egyike a fizikai és a magasabb síkok közötti kapcsolat. A monoatomos arany például képes összekapcsolni az emberi tudatot a felsőbb dimenziók lényeivel egészen közvetlen módon.
Rob - Ezeket az elemeket létre lehet hozni?
Cobra - Igen, természetesen.
Rob - Elmondanád, mi a véleményed a monoatomos aranyporról, vagy Ormusról? Segít spirituálisan megemelni a rezgésszintet, mint egy szupervezető és a magasabb tudatállapotokban működik?
Cobra - Persze, a többivel egyetemben ez is segít, ugyanúgy mint más platina csoportba tartozó fémek monoatomos állapotban.
Rob: Amikor monoatomos aranyat vásárolunk, vannak bizonyos formák, amelyek veszélyesek lehetnek, amelyekkel óvatosnak kell lennünk, amikor kiválasztjuk a terméket?
Cobra: A monoatomos arany önmagában nem veszélyes, de néha olyan dolgot árulnak az emberek, amely nem monoatomos arany, mégis akként népszerűsítik, így ez egy másik történet. De az igazi monoatomos arany valójában az anyag egy nagyon magas rezgésállapota, amely segít elérni a szupervezetőséget az energiarendszerünkben. És tulajdonképpen egy nagyon jó eszköz a rezgésszintünk emeléséhez.
Rob - Rendben. Ez személy szerint engem érdekel, hogy ennek köze van-e az elektronok külső héjához, valamit az elektronok egyensúlyához, és azok interakciójához a dimenziós síkokkal?
Cobra - Igen, mert minden elektron itt az atomi héjban valójában egy pici portál, egy kicsi csillagkapu. Az elektron egy hullám. Mondhatnánk, hogy egy hiperdimenzionális féreglyuk. És információt tud közvetíteni. Energiát tud közvetíteni. És ha ezek az elektronok megfelelő pozícióban vannak, akkor nagyon hatékonyan tudják összekapcsolni a fizikai síkot a magasabb energiákkal, magasabb dimenziós lényekkel."
Tehát mi is az az ORMUS vagy ORMEs? A kifejezést angol szavak rövidítése: Orbitally Rearranged Monoatomic Elements, ami Körpályán Újrarendezett Monoatomos Elemek-et jelent.
tengervíz, különös tekintettel az óceánok vize több, mint 70 ásványi anyagot tartalmaz. Ezek között vannak nyomelemek és 11 nemesfém is (arany, ezüst, platina, irídium, palládium, ozmium, ródium, ruténium, nikkel, réz és kobalt.) Ezek a nemesfémek azonban sók formájában vannak a tengervízben, mint pl. a NaCl, azaz a konyhasó.
Kanadában, a Csendes-óceán partján él egy feltaláló, aki rájött arra, hogyan lehet ezeket az emberi szervezetre jótékony hatással bíró elemeket kinyerni a tengervízből úgy, hogy azok a legerősebb pozitív hatásukat fejtsék ki az emberi, állati és még a növényi szervezetekre is.
Feltalált egy elektromágneses berendezést, melynek segítségével a vízben található ásványok kinyerhetőek. A folyamat végén egy fehér, krémszerű folyadék jön létre, mely tartalmazza az ORMUS elemeket. Ezek pedig a fent említett nemesfémek egy különleges halmazállapotban.
Ennek az anyagnak a további szűrésével sűrű, teljesen krém állagú anyag jön létre, ez a krém a folyadék 6x-os koncentrációja.
Ezután Az ORMUS folyadékból, illetve a krémből további hőkezeléssel/szárítással/őrléssel fehér por állagú készítmény is létrehozható, ez a por a folyadék 36x-os koncentrációja.
A fent említett gyártási eljárás során a nemesfémek ionos kötései felbomlanak, úgynevezett monoatomos állapotba kerülnek, azaz önálló atomokként vannak az anyagban. Továbbá az eljárás során e nemesfém atomok egy magasabb elektromos töltési állapotba kerülnek, gyakorlatilag magasabb rezgéssel bírnak, mint a hagyományos 3D-s anyagok. Tulajdonképpen „magasabb dimenzióban” kezdenek rezegni, úgy is mondhatjuk, hogy a fizikai 3D-s világ és az „éteri” magasabb dimenziós világok között. Ezen felül e nemesfém atomok úgynevezett szupravezetővé válnak.
Mivel ezek az ORMUS monoatomos ásványok nincsenek kötésben más elemekkel és egy különleges halmazállapotban vannak (teljesen más tulajdonságokkal bírnak, mint szilárd fémes állapotban), képesek hozzákötődni a DNS lánchoz és lépésről-lépésre kijavíthatják azok sérüléseit, helyreállíthatják a DNS lánc eredeti állapotát, ezáltal sejt szinten megújíthatják a szervezetünket, kvázi megfiatalítva azt.
Emberek esetében a legelső pozitív hatás, amiről a fogyasztók beszámolnak, az a magasabb energiaszint. Szinte azonnal élénkebb állapotot tapasztalhatnak, kevésbe fáradtabbak lehetnek, jobban alhatnak, kipihentebben ébredhetnek és az elméjük is sokkal tisztábbá válhat. Emellett állatok és növények esetében is alkalmazható.
Agyunknak szüksége van bizonyos speciális nemesfémekre, hogy megfelelően működjön, mint pl. az irídium, ródium, ezüst és a ruténium. Amikor ezek az anyagok nem állnak rendelkezésre, akkor szervezetünk elkezd alacsonyabb rendű elemeket felhasználni, mint pl. az alumínium, mely nagyon súlyos betegségek kialakulásához vezethet, mint pl. az autizmus vagy az Alzheimer szindróma. Az ORMUS anyagok elkezdhetik kitisztítani először az agyból, majd a test minden sejtjéből ezeket az alumínium és nehézfém lerakódásokat.
Az ORMUS anyagok képesek lehetnek a 2 agyfélteke harmonizálására, melynek következtében az érzelmi kilengéseink is csökkenhetnek, harmonizálódhatnak. Beszámolók alapján szinte azonnal megszűnhetnek régi, vagy vissza-visszatérő kellemetlen fejfájások, „tisztábbá” válhat az elme, rendezettebbé válhatnak a gondolatok, stabilabb érzelmi állapotot élhetünk át, stb. További visszajelzések alapján elmondható, hogy az ORMUS készítmények megszüntethetik a tobozmirigy elmeszesedését (pl. a fluoridok káros hatásait ellensúlyozva), ezáltal is lehetővé téve a spirituális képességek kibontakozását, magasabb szintre emelését.
Magyarországon Kadocsa Krisztián foglalkozik a Vancouver Island Ormus termékek forgalmazásával, honlapján további információkat találtok az Ormusról, és a felhasználók tapasztalatairól: https://www.ormus.hu/


A Cobra és a Rózsa Rendje csoport tagjainak 7% kedvezmény ajánlott fel, melynek kódja: COBRA7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.