2020. október 8., csütörtök

Szakrális Olajok és Esszenciák🌹🌼🌺🌲🌾💎

 Kedves Cobra Csoport! 

🧚‍♀️
Engedjétek meg, hogy az Új Atlantisz sorozatot most a Szakrális olajokkal és esszenciákkal foglalkozó írással koronázzuk meg!
Kedves admintársunk, Kociszewszki Csilla foglalkozik és gyógyít aromákkal, olajokkal, illatokkal, (lepkékkel, tündérekkel...) ezt az írást ő készítette nektek.


rta: Kociszewszki Csilla
Szakrális Olajok és Esszenciák🌹🌼🌺🌲🌾💎
A régi időkben a Papnők egy csoportja őrizte a Szent Olajokkal és Esszenciákkal történő gyógyítás tudományát.
Atlantiszon a templomokban művelték ezt magas szinten az erre beavatottak.🌹🏛⚜Az Olajok és Esszenciák a finomenergetikai szinteken állítják helyre az eltolódott rezgést és hozzák vissza az egész energiarendszer egyensúlyát.


Mivel minden fájdalmas tünet, betegség igazi gyökere, oka valamiféle "elhangolódás" az egyensúlytól és mindez kivülről-befelé haladva alakul ki /az aurától-a fizikai test felé/....ezért a kezelés is igen hatékony ezen az útvonalon.
Olajokkal, Esszenciákkal dolgozni és újra EGÉSZségessé válni általuk egyaránt örömteli élvezet...hiszen szépségesek, illatosak, pillanatok alatt felemelnek egy magasabb rezgésre.
Mivel élő energiák Ők is!💚😇🙏


A Papnők között voltak a Myrrhophores, a "Mirrha-osztók".
Ők az élet-halál állomásain nyújtottak segítséget az átlépőnek, hogy testi-lelki terheitől megtisztultan, könnyű szívvel keljen át.💜


Myrrhophore volt pl.Mária Magdolna, Ízisz és Kleopátra is.


Aromaterápiás kezelés közben csodálatos érzés illatolni, a testre kenni a finomságokat: rózsaolaj, mirrha, ylang-ylang, geránium, muskotályzsálya, jázmin, neroli, magnólia....tipikus Istennői energiákat erősítő olajok.
🌹
Akár személyre szóló parfüm is összeállítható, ami napi szinten használva nem csak kellemes illatfelhőbe burkol...hanem testi-lelki elakadásainkat is kezeli.
/pl.Ylang ylang+
Mirrha+Neroli+Szibériai fenyő = igazi Papnői utat támogató illatesszencia/.🌺🌼🌲
Immunrendszer erősítésre pedig ott a híres "Tolvajok olaja" recept / a pestis járvány idejéből/:
Vadnarancs+ Szegfűszeg+ Eukaliptusz+ Fahéj+Rozmaring.🍊🍃


Atlantiszban voltak olyan templomok, ahol a Színeket is bevonták a gyógyításba.
Az Aura-Soma, a LélekSzín-gyógymód🌈 Atlantiszon született, aztán sok-sok évre feledésbe merült, mígnem az 1980-as években Vicky Wall által újjászületett az Új Kor emberének.
"Régi bor új köntösben" mondta róla Vicky, aki a Csillagtestvériség tagja volt.🔯
"Azoknak, akik szeretnék visszakapni ÖnMagukat..."
A már látványra is gyönyörű szivárvány színekben pompázó üvegcsék élő energiát rejtenek: gyógynövények, esszenciális olajok és kristályok ötvözetét.🌿🌻💧💎🌈A receptúra is ősi és maga az elkészítés módja is az.
Egy Atlantiszban működő energetizáló készülék lett "újraalkotva".🙏😇
"Te vagy a szín, melyet választasz és ez tükrözi Lelked szükségletét."
Vonzás alapján választunk a jelenleg 119 különféle színkombinációjú üvegcse közül, összesen 4 db-ot.
Ez a 4 üveg a Lelkünk tükre az idő ezen pontján.
💚🧡 💛💜 💙💛 💛💛


Mint Aura-Soma konzulens a színek nyelvét tolmácsolva segítek megfejteni a kódokat....merthogy kódok Ők, a jelenünk és múltunk összefüggéseit tárják fel, rámutatnak a feloldandó blokkjainkra és azok okaira.
Valamint rejtett tehetségeinkre és ami a legfontosabb:
Lelkünk szavára...a hívó hangra, hogy:
Ki is vagy Te valójában?
A Lelked tükreként,
a Lélekcsillagoddal összhangban!🌟
Hogyan juthatsz oda, hogy Igazi ÖnMagad megmutasd a világnak?
A kiválasztott Szakrális Olajjal aztán otthon napi szinten magunkat olajozva, a meghatározott csakránkra kenve fokozatosan oldjuk fel auránkból az elakadásainkat, gyógyítjuk a lelki sebeinket.
Transzformáció,alkímiai átalakulás a lehető legfinomabb, leglágyabb módon, mégis gyorsan és hatékonyan!
❤🧡💛💚💙💜


A Tengeri-,Pillangó-,Delfin- és Bálna Esszenciák igazi Fénycseppek!
🐋🐳🦋🐟
Születésük Erik Pelham nevéhez kapcsolódik, aki gyermekkora óta kommunikál ezen állatok Déváival.
A Pillangók a saját Lélekminőségünk kibontakozását segítik / mondhatjuk úgy is, hogy a Lélekcsillagunkhoz visznek "feljebb"/.🦋
A Tengeri Esszenciák mélytengeri lények és a legmélyebb félelmeinket oldják...amik sokszor a tudatalattiban rejtőznek láthatatlanul.🐟🦀
A Delfin Esszenciák lényünk Szeretetteli, Nőies aspektusait hangolják fel.🐋
A Bálna Esszenciák pedig az Erővel és a Férfioldallal kapcsolatos témákban segítenek.🐳
A Tengeri-,Delfin- és Bálna Esszenciák teljesen egyedülállóak abban, hogy nem csak rajtunk, hanem a kapcsolati mezőnkön is hatnak.
Azaz, a kapcsolatainkat gyógyítják!😍
Az összesen több mint 170 féle Esszenciából személyre szólóan alkotható egy max.12 félét egyesítő Fénycsepp-mix, ami bármely életterület rendezésében támogathat.😇💧🙏Erik természetesen az állatok Dévái útján energetikailag "hívja meg" a rezgéseket az Esszenciákba. Személyesen vettem részt anno a kurzusain és bízom benne, hogy hamarosan eljön újra Magyarországra a nemrégiben született Istennői és Isteni Elixírekről is tanítani!
🌹💃🕺❤
Mindezekkel a csodákkal hosszú évek óta folyamatos örömmel, lelkesedéssel és hálával érzett hivatásként foglalkozom Miskolcon a CsillagFény-Forrás stúdióban.🌟🌈😇
Szeretettel és Fénnyel várok minden kedves Vendéget!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.