2020. október 4., vasárnap

Éteri arkhón háló

 Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.hu/2013/01/etheric-archon-grid-after-successful.html

Fordította: MCCS

A december 21-ei sikeres portálnyitás után az éteri arkhón háló az egyetlen fő tényező, ami visszatartja az Eseményt. Ha beindulna az Esemény, az éteri arkhónok mindenkire hatással lennének: a felszíni Fényerőket, akik az Esemény kivitelezésében vesznek részt, általánosan az emberiséget éppúgy, mint a Cabalt, és az egész az Eseményt katasztrófává változtatná.

Az éterikus arkhón hálót nagy mértékben el kell távolítani ahhoz, hogy az Esemény megtörténhessen. Annak érdekében, hogy a Fényerők sikeresebbek legyenek az éteri arkhón háló eltávolításában, létezésének még nagyobb ismertségére van szükség a lakosság körében.

Az éteri arkhón háló egy vékony réteg, ami 14 km magasságig terjed felfelé bolygónk felszínétől számítva, és 14 km mélységig lefelé a földkéregbe. Az éteri arkhón háló gerincét egy éteri hiperdimenziónális feketelyuk féreglyuk hálózat alkotja, amely több milliárd reptiliánt és amőbaszerű entitást tartalmaz. Amikor a Galaktikus Központi Napból érkező fény eltalálja ezeket a féreglyukakat, ezek az entitások kilökődnek és elkezdik támadni az összes fénylényt, akit találnak, azokat akik inkarnálódtak, és azokat is, akik a nem-fizikai síkokon léteznek. Ez az oka azoknak az energetikai támadásoknak, melyeket a fénymunkások és fényharcos tapasztalnak. A nem-fizikai Fényerők idővel el tudják távolítani az elszabadult negatív entitásokat és a Galaktikus Központi Napba teleportálják őket, ám addigra általában némi sérülést már keletkezik. Még egyszer, ha több éberség (tudatosság) van jelen azzal kapcsolatban ami valójában történik, a Fényerők hatékonyabbá válnak a védelmünkben és ezen negatív entitások eltávolításában.Az éteri arkhón hálót kis csoport arkhón vezérli, akik több millió éterikus drakonidát irányítanak (szektor parancsnokok), azok milliárdnyi reptiliánt (harcosok) ezek pedig az amőbákat (féltudatú elementál lények, akik kérdés nélkül hajtják végre a parancsokat.)

Az arkhónok a hálót fejlett éter technológiával irányítják. Az egész éteri tér 27.5 km vastagságú arkhónok által vezérelt, amit áthatottak erős elektromágnes-mező kamrákkal, amik képesek torzítani a tér-idő struktúrát a szerint a program szerint, ami az éterikus fő számítógép programja, ami az éterikus energiákat világszerte irányítja és ezzel az emberek legtöbbjét. Ezek a kamrák képesek észlelni minden pozitív gondolatot és érzelmet, és ha ezek túl erősekké válnak egy ponton túl, a kamrák jeleket küldenek az éterikus fő számítógépbe, aminek következtében szorítani kezdi az elektromágneses mezőt akörül a személy körül, aki pozitivitást él meg és hatásosan le is kapcsolják. Ha ez nem bizonyul elégnek, akkor kiegészítésként aktiválódnak az ELF kamrák, - alacsony frekvenciájú zümmögő infrahangot sugározva - ezzel lenyomva az alanyt. Ezzel együtt kiegészítő elektromos impulzusokat küldenek a solar plexus (Nap-fonat) csakrába, hogy rövidre zárják a kundalini energiát, és ezzel kikapcsolják. Ezt néha kombinálják nagyon erős elektromágneses mezőkkel is a harmadik szem csakrára célozva, hogy rendezetlenné tegyék a gondolatokat és az alanyt álmossá vagy csaknem kábulttá tegyék. Ezzel együtt erős negatív gondolatformákat vetítenek ki, folyamatosan bombázva a személy elméjét.Ettől függetlenül minden egyes személy aki megtestesül, hordoz egy energia amőba parazitát a solar plexusához kapcsolva, ami irányítani próbálja az érzelmi életét és összekapcsolódik más személyek amőba parazitáival is, hogy konfliktusokat okozzon.

Az éteri arkhónok adatokat továbbítanak az éterikus központi számítógépről egy fizikai Fekete Dobozba, ami az egyik fő olasz fekete nemes család birtokában van, emellett össze van kapcsolva a Cabal (a Szörnyeteg) fizikai központi számítógépével és össze van kapcsolva az NSA (National Security Agency - Nemzetbiztonsági Hivatal az USA-ban) központi számítógépével is. Bár a Fényerőknek sikerült egy vírust telepíteni a Fekete Dobozba, ez a vírus nem volt annyira sikeres, mint reméltük.

Az éteri arkhónok nagyon allergiásak néhány dologra. Először is a Szeretet, a Szerelem energiájára, különösen egy férfi és egy nő közötti szerelem-energiára. Amikor meglátnak egy boldog párt, el akarják pusztítani a szerelmet közöttük, mert ez a szeretet, szerelem ad erőt a nem-fizikai Fényerőknek ahhoz, hogy eltávolítsák az éteri arkhónokat és szolgáikat.

Másodjára: allergiásak az egészséges szexuális energiára. Elnyomják az emberekben ezt az energiát, és ha nem tudják elnyomni, elferdítik (perverziók.) A szexuális energia maga az életerő, és ha sikerül elnyomniuk, könnyen irányítható, birkákként élő lakosságot kapnak a bolygó felszínén.

Harmadjára: allergiásak a pozitív földönkívüli civilizációk és a Felemelkedett Mesterek energiájára. Megpróbálják elnyomni, torzítani és manipulálni ezeket az energiákat amikor csak lehet.

Az éteri arkhón háló 26 000 éve van jelen a bolygó körül, és 1996-ban rengeteg reptilián segítségével, akik a mi galaxisunkból és az Androméda galaxisból származtak, még jobban megerősítették a kongói arkhón invázió idején. 1995 végén az arkhónok megijedtek attól, hogy a Galaktikus Konföderáció tényleg kapcsolatba lép a bolygó felszínén élő lakossággal, és hogy ezt elkerüljék, megerősítették a hálót. Az akkori erősítések legtöbbjét már felszámolták, a Galaktikus Központi Napba kerültek, és a Fényerőknek különleges tervei vannak a megmaradt reptiliánokra vonatkozóan, de erről még nem beszélhetek.

Mindezt nem azért írom le, hogy bárkit megijesszek, hanem hogy az emberek tudatára ébredjenek mindannak, ami jelenleg sok emberrel történik, és hogy képesek vagyunk ezt a helyzetet átalakítani.

Az Istennői Örvény technológiát és éberségünket (tudatosságunkkal) kombinálva lehetséges feloszlatni az éteri arkhón hálót. Az Istennő örvény technológiának külön blogbejegyzést szentelek majd, és részletekbe menően elmagyarázom.

Utasítást kaptam arra vonatkozóan, hogy hozzak létre valami olyasmit, amit Éteri Felszabadulásnak hívnak. Ez egy facebook csoport lesz, melynek tagjai jelentkezhetnek, ha arkhón befolyást vagy energiatámadást tapasztalnak magukon,és a csoport többi tagja gyógyítást és támogatást küld neki. Így tarthatjuk fenn az éberséget e helyzet kapcsán. Itt kérem meg az erre alkalmas személyt, hogy lépjen elő, hozza létre és moderálja az Éteri Felszabadítás facebook csoportot. Ellátom majd további utasításokkal.

Emellett kérem, hogy azok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a poszttraumás stressz gyógyításában, a lélek visszahívás, az energiavédelem és az exorcizmus (negatív entitás eltávolítása) területén, vegyék fel velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com e-mail címen, részletezve szakterületüket és szakértelmük szintjét. Létrehozunk egy központi csoportot, hogy végre megkezdődjön a helyzetkezelés.

A Plejádiak arra kértek, hogy még ne hozzam nyilvánosságra a Felemelkedés tervét egészen addig, amíg az éteri arkhón helyzet megoldása nem megfelelő. Elnézést a kényelmetlenségért.

Mindenesetre, a Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.