2021. szeptember 7., kedd

Demanifesztáció

Védelem, gyógyulás, önfejlesztés sorozat

DEMANIFESZTÁCIÓ
Drága Csillagmagok! <3 :)
Ebben a sorozatban segítséget szeretnénk nektek nyújtani abban, hogyan használjátok ki a bennetek rejlő erőt, hogyan támogassátok a felszabadulást azzal, hogy személyes fejlődésetekkel is foglalkoztok, hogy hogyan védjétek magatokat napi szinten a mindenféle negatív energiák, skaláris hullámok, plazma és éteri síkon folyó támadások ellen, és hogyan emeljétek és tartsátok meg a rezgésetek ezekben az átmeneti, zavaros időkben.
Hálás köszönet Mindazoknak, akik időt fognak erre szánni, mert meg fogják látni az eredményét, ha kitartóan tesznek magukért. A következő lépcsőfok természetesen az, ha már úgy gondolod, hogy egy közösségért is hajlandó vagy tenni, ha pedig már a Bolygóért is, akkor rendkívül jó úton haladsz. Az Esemény után szintén nem varázsütésre fog minden jobbá válni, hanem tenni kell majd érte és ezt érdemes már most elkezdeni. Több életbeli traumát, félelmet, fájdalmat feldolgozni és elengedni, dolgozni a felemelkedésért, ha valaki arra vágyik. Mindenki számára nyitott lesz az út, hogy azt tehesse, amit csak szeretne és minden segítséget meg fogunk hozzá kapni.
Tárd ki a szív csakrádat és kezdjünk bele.
A bejegyzést az Arhat facebook oldalról lehet megosztani:
Csodás tapasztalásokat kívánunk nektek: Icus, Ági, Kata, Anika, Ancsa, Csilla és Viki 🥰🙏💞
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
Demanifesztáció
A most következő részben egy önfejlesztéssel kapcsolatos fontos dolgot szeretnénk nektek mutatni. Ha szeretnétek a sorozat többi részét is elolvasni, csak üssétek be felül a csoportban a "Nagyító" jelre kattintva, hogy Védelem, gyógyulás, önfejlesztés, és ki fogja dobni a releváns bejegyzéseket.
Először is szeretettel köszöntünk minden új tagot a csoportunkban. Sokfelöl jöttök, különböző tudással és tudatszinttel, de szeretnénk, ha tudnátok, hogy ebben a csoportban szeretettel várunk Mindenkit, aki hajlandó a változásra. Már jó párszor hangoztattuk itt, hogy szeretnénk benneteket megkérni, ahogy Cobra is mondja, hogy felejtsetek el mindent, amit megtanultatok. 26 000 éve egy komplett rendszer van felépítve számunkra, hogy jó rabszolgák legyünk. A teljes életünk és minden területe, a halálunk egy jól megtervezett struktúra, amit a cabal és a chiméra hangszerel.
A hitrendszerekkel is ők foglalkoznak, gondolom ezzel nem árulok el nagy titkot. Ezzel egyrészt megosztást teremtenek az emberek között, másrészt pedig elérik, hogy a rendszer elkötelezett hívei "maradjunk", már aki nem hajlandó változni és a régi hitrendszerekből kilépni. A mi csoportunk kilép ebből a régi mintából, magából a mátrix rendszeréből.
Az egyik ilyen fontos hitrendszer az, és sokan fennhangon terjesztik, hogy "Az Univerzum nem ismeri a Nemet." Ez ismét butaság és hazugság.
Cobra évek óta adja át a Csillagmagoknak az erről szóló információkat, amiket mi most a Nővérkéimmel kikerestünk és külön képen is elkészítettünk számotokra, hogy bárhova elvihető legyen és hogy futótűzként terjedjen ez a tudás.
Alul csatolni fogom nektek mindkét képet, az egyik a Budapesti, a másik pedig a Tajpeji Felemelkedés Konferencián elhangzott információkat tartalmazza majd.
Egyéb feliratozott képeket itt találhattok meg, drága Anna Varsányi Admin Nővérkénk szerkeszti az oldalt, ahol nyomtatható verziókat is fogtok találni, sok szeretettel Mindenkinek 💗🥰🙏:
Ez most gondolom sokak számára sokkolóan hat, hogy mégis létezik "NEM" és az Univerzum meg is érti. Higgyétek el, veletek érzünk, de egyszer minden régi hitrendszert le kell rombolnunk, hogy az új teret kaphasson.
Azt hangoztatni, hogy nem mondhatunk Nemet semmire, azt jelentené, hogy a cabal és a chiméra az idők végezetéig azt tehetné velünk, amit csak akar, és az a sok szenvedés, félelem, fájdalom, éhínség és háborúk a végtelenségig folytatódhatnának, mert senki és semmi sem állítja meg őket.
Nem elég csak a szépet és a jót teremteni, bár ezt is sok spirituális vezető, guru, mester tanítja és hangoztatja, hogy csak arra kell koncentrálni.
Igen, azt is teremteni kell, így igaz, de addig nem lesz teljes a harmónia a világon, míg egy rákos gócpont, egy negativitással, anomáliával teli terület is létezik az Univerzumban és a Forrás sem rendelkezhet teljes erejével.
Ő csakis jót teremtene, velünk együtt, de nem tud, mert a Föld nevű Bolygó kilóg a sorból. Ha nem mondanánk nemet erre a rengeteg rossz dologra, amit jelenleg tapasztalunk, akkor azzal elfogadnánk azt mi magunk is, hogy ennek így kell folytatódnia, mert ez a "normális".
Kérdezem én, valóban az a normális, hogy éhen halunk, mert se elég szellemi vagy fizikai táplálékunk nincs, hogy meghalunk, pedig lehetnénk halhatatlanok is, hogy be vagyunk ide zárva és nem juthatunk ki, hogy megcsodáljuk azt a rengeteg szépséget, Csillagnemzetet, Bolygót, Civilizációt, amit a Forrás teremtett, hogy szeretetlenségben éljünk, elkülönülve, konfliktusok tömegében, valóban az a normális, hogy hagyjuk, hogy folyamatosan elnyomjanak minket érzelmi és egészségügyi szinten, hogy rettegnünk kelljen attól, mikor robban ki egy háború vagy lőnek le, vesznek el valamit vagy valakit tőlünk? Valóban az a normális, hogy a cabal tagjait nem tartóztatja le senki, a chiméra pedig továbbra is ilyen alacsony tudatszinten tarthat minket egy illúzióban és közben belőlünk táplálkozhat a csatlósaival együtt?
Ez szerintetek normális, és ezekre ne mondjuk Nemet??
A Forrás azért adta a kezünkbe a DEMANIFESZTÁCIÓ lehetőségét, hogy használjuk végre a SZABAD AKARATUNKAT, ami nagyon el van nyomva itt a Bolygón.
Ha valaki még mindig elhiszi, hogy nincs "NEM", akkor az arkhónokat szolgálja továbbra is, ez gondolom megint megdöbbentő lehet, de sajnos ez van. Tavaly több Tömegmeditáció alkalmával szó szerint küzdöttünk az emberekkel, hogy fogadják el az adott meditáció szövegét, mert oka van, hogy azzal készült.
Demanifesztáltunk....hatalmas ellenszélben, de megcsináltuk. Ezért vagyunk még mindig itt, a GAMMA Idővonalon és nem a Deltán, ami a teljes megsemmisülés idővonala lenne.....
Drága Csillagmagok, igen, tudjuk, hogy időbe telik ezt megemészteni, de higgyétek el, hogy jobb előbb ezen átesni, és az Eseménykor egy újabb részlet lesz már a helyén, ami segíti majd tovább a Küldetéseteket.
Akkor elkezdtek majd ráébredni valódi Lényetekre és olyan emlékek fognak visszatérni, amik előtte elfelejtődtek. Jókat fogtok majd kacagni azon, hogy te jó ég, én ezeket mind "bevettem" és ennyire lekorlátoztam magam, és mindez hazugság volt??
A fentiek tudatában tehát akkor jöjjenek a képek és további szépséges napot kívánunk nektek! 💗🥰🙏☀️






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.