2021. szeptember 2., csütörtök

Fókusz

Írta: Takács András

Izgalmas időszakba léptünk. Elismerem, sokunk számára inkább rémisztő, és fájdalmas, semmint izgalmas. Ezért szeretném most pár sorban megosztani Veletek, amit látok, gondolok. Azt szerintem mindannyian érezzük, hogy komoly változások küszöbén állunk. A változások mibenléte, iránya és végkifejlete tekintetében viszont nagyon sok helyen olvasom, hallom, hogy elsősorban a félelem és a bizonytalanság, ami az emberek többségében megragad.

Mindentől félünk. Félünk a Covidtól, az oltástól, az oltással kapcsolatos - lehetséges - szigorításoktól. Félünk a lezárásoktól, a maszkoktól, a szomszéd és a család vádló pillantásaitól, mert oltatlanok vagyunk. Félünk a kormánytól, az ellenzéktől, a munkaadónktól, a kórházaktól, az orvosoktól, a rendőröktől, félünk az iskoláinktól. Félünk és rettegünk, ha elolvassuk, hogy az un. "művelt és demokratikus" nyugat, milyen lezárásokkal, szigorításokkal igyekszik "ösztönözni" azokat, akik még nem oltakoztak.

Félünk és egymást túllicitálva igyekszünk hergelni a másikat, hogy mik történhetnek velünk. Félünk, hogy az Esemény csúszik. Félünk, hogy Cobra csak "ál" Cobra és a sötét erők beépített embere. Félünk, hogy nem lesz Gesara, de ha lesz is, már komoly vitákat folytatunk arról, hogy melyik országban kezdik, mi lesz a helyi valuták helyett, kell-e vennünk Bitcoin-t, vagy valami teljesen új crypto valuta lép a helyébe. (Megjelent a varázsszó: kvantum. Ezt úgy divatosan mindenhez hozzá lehet tenni, és máris eladhatóvá, hitelessé válik.)

Félünk attól, hogy Biden elnök marad, de attól is félünk, hogy Trump visszajön, hiszen ő is Rothschild, és a Cabal beépített embere. (Legalábbis sokan így gondolják.) Félünk Putyintól, félünk az afgán helyzettől, félünk Kínától, félünk Brüsszeltől, a Pirézekről nem is beszélve. Félünk a pólusváltástól, félünk a mega-cunamiktól, a földrengésektől, a vulkánkitöréstől, egy idegen inváziótól. Félünk Nibirutól, az aszteroidáktól, a klímaváltozástól, a chemtrail-től, a titkosszolgálatoktól. Félünk a beültetett implantátumoktól, a fluoridtól, az 5G-től, a wifi-től, a GMO-tól. Nem sorolom tovább.

Adminisztrátorként igyekszem minél több forrásból és alternatív felületről tájékozódni, hogy a fontos és hasznos dolgokat meg tudjam osztani ezen az oldalon. Többek között olyan oldalak olvasásával, ahol - elméletileg - spirituálisan ébredő, okos, értelmes emberek beszélgetnek. Ami megdöbbentő számomra, hogy ezek az emberek milyen hihetetlen mennyiségű és minőségű félelmet tudnak kreálni. Szeretném gyorsan leszögezni: a fenti felsorolások jelentős többsége az én meggyőződésem szerint is akut probléma. Tudom, hogy léteznek és tudom, hogy veszélyesek. De egyszer és mindenkorra meg kell értenünk, hogy a jelenlegi (remélhetően rövid és átmeneti) időszakban, a lehető legrosszabb, amit tehetünk, ha eluralkodik rajtunk a félelem.

Nem csak magunk miatt. A kollektív tudat, ami igazán veszélyessé teszi ezt. Számunkra a legfontosabb dolog, amit most tehetünk, és amivel foglalkoznunk kellene, az elsősorban a saját lelkünk és kapcsolódásunk isteni önvalónkkal. Aki egy picit is foglalkozik spirituális kérdésekkel, az tudja, ezért nem kezdem el magyarázni, hogy miért elengedhetetlenül fontos a belső békénk és nyugalmunk. De legalább ennyire fontos tisztában lenni vele, hogy a saját belső békénk, pozitív kisugárzásunk, a szeretettel való odafordulás mindenhez, micsoda elképesztő változást tud generálni a kollektív tudat szintjén. Igazi változásokat, tartós változásokat így tudunk elérni.

Látom, olvasom, hogy rengeteg helyen tüntetnek a világban. Megértem és támogatom azokat a törekvéseket, amik egy-egy ország embertelen és kirívóan diszkriminatív döntései ellen irányulnak. Fantasztikus érzés látni, amikor akár Franciaországban, akár Belgiumban sok tíz- vagy százezer ember jelenik meg az utcákon és jelzi egyértelmű nemtetszését a döntésekkel szemben. A most, 28-ára szervezett budapesti tüntetéssel kapcsolatban előzetesen is voltak kérdéseim. Az eredményt látva még inkább. Miért is tüntetünk? Jelenlegi ismereteim szerint a covid kapcsán 2 olyan téma van, amit egy tüntetésen érdemes (lenne) képviselni. Az első a 12-16 év közötti gyermekek oltása, a másik az egészségügyi dolgozók kötelező oltása. Az első tekintetében tetszik nem tetszik, be kell látnunk, hogy bár rengeteg orvos figyelmeztet a még fel nem tárt vagy a már ismert veszélyekre, miután az oltás nem kötelező, a betiltásával kapcsolatban csak akkor lehetnénk sikeresen protezsálók, ha azokat a szülőket is sikerülne meggyőznünk, akik úgy gondolják, hogy a média által sulykolt félelmükre az egyetlen megoldás ha a családban mindenkit beoltatnak. Erre azért - egyelőre - vajmi kevés az esély. Valljuk be, amíg nem lesz tömeges és az msm által is nyomon követett, bevallott beszámoló az oltások következményeiről, addig ezeket az embereket nem tudjuk meggyőzni.

Ha én szülőként eldönthetem, hogy a gyermekemet beoltatom, vagy sem, akkor bármennyire is fájó, el kell fogadnunk, hogy egy demokratikus országban nem vitathatjuk el a jogot azoktól, akik máshogy gondolkodnak. Ami a másik témát illeti: egészségügyi dolgozók kötelező oltása. Ezzel kapcsolatban pár hete volt egy tüntetés a Hősök terén. Amit elég nyilvánvalóan meghackeltek. A tüntetés eredeti szándékától eltérően "csak" az egészségügyben dolgozók fizetési problémáiról és túlterheltségükről volt szó. A MOK képviselői feszes vigyáz állásban tettek hitet a kormány coviddal kapcsolatos programja mellett (sőt, ők azok, akik a legnagyobb támogatói a további szigorításoknak és korlátozásoknak) Ha ez a réteg (egészségügyi dolgozók) nem érez késztetést, hogy szakszervezeti vezetőit leváltsa, hogy a megvezetett magyar társadalmat korrekt módon tájékoztassa, hogy kiálljon (hasonlóan a néhány ritka kivételhez) magáért és a betegekért, akkor nem látom, hogy egy spirituális közösség által szervezett tüntetés, mennyiben lesz hiteles képviselője az Ő problémáiknak.
Visszatérve a 28-i tüntetésre. Végigolvastam a felszólalók listáját. Aztán belehallgattam. Hát, volt ott minden. Covid, Szent Korona, Mária országa, alkotmányozó kormányülés, zsidók, cabal, UFO-k, oligarchák, stb. Rengeteg félelem, frusztráció, harag, gyűlölet. Aztán születetett egy beadvány, amit a videók tanúsága szerint hétfőn, 20-30 ember kíséretében próbáltak beadni. Egy beadvány, ami a jelenlegi regnáló kormány távozását követeli. Többek között. Erre nehéz mit mondani, főleg úgy, hogy szerintem hozzám hasonlóan sokan tudják: politológia szak első óráján tanítják - a politika legfőbb szándéka és célja a hatalomgyakorlás. Valamint annak megtartása. Ezek után megkérdezném a tüntetésen részt vevő pár száz embert, hogy valóban komolyan gondolta-e, hogy a beadványt követően kormányunk feláll és távozik? Ha igen, akkor más ligában focizunk. Mondom mindezt úgy, hogy tudom: egy elhúzódó sokszázezres vagy milliós tüntetés valóban képes akár ilyen változásokra is, azonban fenti számolgatásommal pont arra próbáltam célozni, hogy egyszerűen nincs a napirenden olyan "fájóan" aktuális téma, ami képes lenne ennyi embert összerántani. Félreértés elkerülése végett: nem állítom, hogy egyszer nem lehet napirenden. Én magam is el tudok képzelni jó néhány olyan intézkedést, ami az utcára vinne. De nehéz az ellen tiltakozni egységes, országos összefogással, ami még nem létezik. Egyszóval tisztelem, becsülöm azokat az embereket, akik nem csak szavakkal szeretnék kifejezni, ha valami nem tetszik nekik, de egyrészt kontraproduktívnak tartom a tartalom nélküli, kaotikus és szervezetlen megmozdulásokat, másrészt szeretnék utalni a címben szereplő kifejezésre: FÓKUSZ!



Egészen biztos vagyok benne, hogy ha az ott megjelent 4-500 (nehéz a pontos létszámot a képek alapján megtippelni, elnézést, ha akár pozitív, akár negatív léptékkel tévedtem) ember, 1 hónapon keresztül mindennap egységesen meditálna és igyekezne megteremteni magában a békét, nyugalmat és szeretetet, azzal sokkal nagyobb eredményt érne el, mint a 28-i piknikkel. (Nyilván nem véletlen, hogy az emberiség történelmének legnagyobb gondolkodói és vezetői - Krisna, Buddha, Krisztus stb - akik komoly tömegeket tudtak volna megmozgatni, nem tüntetéseket szerveztek, hanem az egyéni (és rajtuk keresztül a kollektív) tudat és lélek emelésére koncentráltak.

Ezzel vissza is tértem eredeti mondandómhoz. Ha az a kérdés, hogy mit tudunk tenni a körülöttünk lévő káoszban, akkor csak azt tudom kérni, javasolni, hogy kapcsoljuk le a félelmeinket tápláló csatornákat! Ha a napi hírek borítanak ki bennünket és nem tudjuk kezelni a tartalmát, akkor ne olvassuk, ne hallgassuk. Ha a szomszéd, vagy a munkatársunk borít ki, akkor kerüljük. Koncentráljunk azokra a dolgokra, amikben örömünket leljük. Legyünk minél többet a természetben, szeretteink körében. Nevessünk, szeressünk, meditáljunk, imádkozzunk minél többet. Ami nekünk jó, az a kollektív tudatot is táplálja. Olyan ez, mint egy katalizátor. Valódi változást csak így tudunk elérni. Tudom, hogy sokak számára ez úgy hangozhat, mintha én azt mondanám, hogy elég karba tett kézzel várnunk, amíg a fényerők helyettünk elvégzik a dolgukat Szó sincs róla. A legnagyobb és legnehezebb feladat mindig a magunkkal való munka. A rendszeres és tartós odafigyelés. A meditáció, a szeretet napi szintű gyakorlása. Annak felismerése, hogy változnom kell (és ezért teszek is valamit) sokkal, de sokkal nehezebb, mint leülni egy képernyő elé, és másfél órán keresztül írogatni, hogy "ez is hülye, meg az is hülye"! Számtalan guru, jógi, vezető, gondolkodó erősítette meg és nyilatkozta ki: a meditáció, a felsőbbrendű énükkel történő kapcsolódás a kulcsa emelkedésünknek. Biztosak lehetünk benne: enélkül az Eseményt és az azt követő változásokat is csak a szürke, 3D-s hamis valójában fogjuk látni.
Őszintén kívánom mindenkinek, hogy találjon napi 20-30 percet az életében, amikor befelé tud fordulni, és sikerüljön lekapcsolódnia a félelem mátrixáról.
A Fény Győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.