2021. szeptember 16., csütörtök

Sárkány Csoportok: Vörös Sárkányok

A sorozat első részét a Kék Sárkányokról itt olvashatjátok:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2021/03/sarkany-csoportok-kek-sarkanyok.html

Akkor most következzenek a Vörös Sárkányok Cobra oldalának bejegyzéseiből idézve.


A Vörös Sárkányok a Ming dinasztia hadseregeiből származnak. Taktikai támogatást adnak a Kínai kormánynak, hogy lehetőségük legyen a Rotschild beszivárgástól megszabadulniuk.

A Vörös Sárkányok valódi, bátor őrzők, az igazság védelmezői.

Megvan a tervük a Szentségtelen Négyessel kapcsolatban (drákói ember hibridek: G. Bush Sr,,Henry Kissinger, Donald Rumsfeld, Dick Cheney - ők a "top 4 arkhón")

Kiegészítés: a Top 4 arkhónból már 2-őt eltávolítottak a Galaktikus Központi Napban szétestek eszenciáikra, újból kezdik az evolúciót. Viszont Cobra nemrég jelezte, hogy kibővült a fenti "csapat" új tagokkal és most már nem is 4-en, hanem 5-en vannak a "körözési listán". Idézet Cobrától:

"Donald Rumsfeldet a Fényerők az éteri síkon elfogták, és a Galaktikus Központi Napba vitték újrafeldolgozásra. Ő nem létezik többé. Ezzel a Szentségtelen Négyesből már csak ketten maradtak életben (Kissinger és Cheney), és a Fényerők most kibővítették elsődleges célpontjaik listáját, és átnevezték azt Szentségtelen Ötösre. Most már Henry Kissinger, Dick Cheney, Bill Gates, Anthony Fauci és Klaus Schwab tartoznak ide."

A Vörös Sárkány családok támogatják titokban Putyin elnököt is.

Most kanyarodjunk vissza a Ming-dinasztiához.

Az arkhónok meg akarták semmisíteni a Ming-dinasztia hatalmát. Első támadásuk alkalmával megdöntötték a Ming-dinasztiát az arkhónok irányítása alatt álló mandzsu törzsek segítségével, akik Északról támadtak, elfoglalták Pekinget és elindították a Csing-dinasztiát (Qing-dynasty):

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/the-qing-dynasty.htm



Aztán Kang-hszi császár behívta Kínába a jezsuitákat:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/emperor-kangxi.htm


A Vörös Sárkányok titokban a Csing császári udvarban és a hadseregben a mandzsu és jezsuita megszállók ellen dolgoztak: 


A Csing császári udvarban a 18. században bekövetkezett események sokkal nagyobb hatással vannak a jelenlegi geopolitikai helyzetre, mint azt a legtöbben felismerik.

A 19. század elején a Rothschildok az Ópiumháborúkon keresztül átvették az irányítást Kína felett:

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-16/hsbc-bank-secret-origins-laundering-worlds-drug-money

A Vörös visszahúzódni kényszerült, de a Nyolc Trigram titkos társaságnak álcázva mégis később sikerült megszerveznie a Bokszerlázadást és megkísérelték a jezsuitákat és a Rothschildokat kiszorítani Kínából:

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/76364/Boxer-Rebellion


A Rothschildok azonban a 20. században még inkább megszilárdították a hatalmukat Kínában:

http://henrymakow.com/china_power_elite_are_illumina.html

A fenti cikkben a legtöbb információ helyes, kivéve, hogy Csang Kaj-sek a valóságban sohasem támogatta a cabalt, helyette a Sárkányokat.

Itt néhány magyarázatra van szükség. A triádok NEM a Sárkányoknak dolgoznak, sokkal inkább a cabalnak. Azonban számos Sárkányügynök szivárgott be a triádok közé, és az utóbbi időben néhány, de még az is lehet, hogy a legtöbbjük talán igen, talán nem, segítik titokban a cabal megbuktatását:

http://www.rense.com/general77/chinsec.htm

A Rothschildok még mindig erős ellenőrzés alatt tartják a kontinentális Kínát, sok ügynök szivárgott be a kormányzati struktúrába, működési bázisuk Hong Kongban van. Az utóbbi időben azonban a Vörös taktikai támogatást nyújt a kínai kormánynak a Rothschild beszivárgás elhárításához.

Makaó a fekete nemesség és a jezsuita műveletek működési bázisa Kínában. Henry Breakspear, az arkhónok egyik fő vérvonalának vezetője Makaóban él.

Tajvan sok pozitív Sárkány család működési bázisa. A kommunista forradalom után kellett elhagyniuk a Kontinentális Kínát.

A Vörös Sárkány családok a drákói faj pozitív frakciójából származnak. Céljuk fő ellenségeik, a jezsuiták (Androméda/Orion hibridek) és a Rothschildok (Orion fekete mágia) legyőzése. Hősies védelmezők és az igazságszolgáltatás őrzői.

Meg kell értenie, hogy a Vörös Sárkányok manapság nem azonosak Ming császár katonáival. Lépést tartottak a technológia fejlődésével és jelentős katonai erőhöz is hozzáférnek, amit itt nem írunk le. A számítógépes szakembereik szintén elég hozzáértőek ahhoz, hogy egy gombnyomással újraindítsák a globális pénzügyi rendszert, ha szükséges.

A kínai új év óta a Vörös egyre aktívabb. Megvannak a saját terveik az szentségtelen négyesre vonatkozóan. Ők a Putyin mögött álló titkos erő:


A Vörös Sárkányoknak a segítségére lesznek a pénzügyi újraindításban az Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció, idézet Cobrától:

"Fizikai szempontból az az energiamennyiség, amire a sötét erőknek szükségük van a társadalom irányításához, exponenciálisan addig a pontig növekszik, ahol már nem tudnak tovább semmit irányításuk alatt tartani és a rendszerük összeomlik. Amikor ez megtörténik, a sötét erők megpróbálják majd megrendezni az összeomlást és a Fényerők (Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció) a fejlett kvantumszámítógépeiket fogják használni, hogy meghekkeljék a globális banki számítógépet, ami a JP Morgan new york-i központjában található. Bevezetésre kerül majd az új pénzügyi rendszer. Egy aranyalapú kvantum pénzügyi rendszer lesz."

Megj.: Az új Kvantum pénzügyi rendszerről itt olvashatsz:

A kínai pozitív titkos társaságok vezetőit ttehát úgy hívják, hogy Vörös és Kék (Azúr):

http://2012portal.blogspot.com/2015/02/the-red-and-blue.html

Az Antariai Flottáról származnak, akik nyertek néhány döntő csatát a sötétek ellen a galaktikus háborúk során. Az Antares Csillagrendszerből erednek, amely a vörös szuperóriás Antares A és annak kék fősorozati csillaga az Antares B kettős csillagrendszere:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Antares



Számos alárendeltjük a Vörös és Kék keretein belül a pozitív drakóni fajhoz, az úgynevezett Thuban Drákó faj pozitív frakciójához tartozik, akik most emberi testekbe inkarnálódnak és mélyen a kínai kormányban (Vörös) és a taoista szellemi csoportokban (Kék) helyezkednek el:


Fulford a Vörösről:

"Amikor a mandzsuk 1644-ben elfoglalták Kínát, a Ming hadsereg földalatti társadalommá vált, melynek célja a Csing (mandzsu) megbuktatása és a Ming-dinasztia visszaállítása volt. Támogatták a bokszerlázadást, amit az imperialista hatalmak elfojtottak. Később a tengerentúli kínai és a japán császári család segítségével a társadalomnak sikerült megdöntenie az utolsó Császárt, és Szun Jat-szent állították a helyére. A történelemkönyvekben utoljára Green Gangként (Zöld Csoport) és Red Gangként (Vörös Csoport) jelentek meg, akik heves harcokat vívtak a kommunistákkal Sanghajban az 1940-es években. 1949-ben legyőzték őket a kommunisták, így ismét földalatti szervezetté váltak. 1949 óta folyamatosan növelik befolyásukat Kínában és a világ többi részén. Tagjai a kínai kormány legmagasabb szintjein is ott vannak, de természetüknél fogva a NWO (Új Világrend) ellen foglalnak állást, és nem hivatalos kínai kormányzati szervezet."

A Vörösek jelenleg Tajvanon aktívak, és bizonyos fokig Japánban is, ezen a szervezeten keresztül:

https://acfreemasons3821.org/en/about_jlcf

Tajvannak nagyon fontos szerepe lesz az Eseménykor, mely nem kerülhet még felfedésre.

Egy nagyon közvetett célzás:

https://www.zerohedge.com/markets/us-deploys-b-1bs-warships-south-china-sea-china-nationalists-call-invasion-taiwan


A BRICS/ Keleti pozitív szövetség 2014-es és 2015-ös megalakulása után, a jezsuiták fő bázisukat áttették Kínába és számos cabal ügynököt is ide helyeztek át. Ezen ügynökök aztán számos pozíciót foglaltak el a kínai kormányon belül a 2015-2019-es időszakban, és azonnal megkezdték a beszivárgást Nyugatra:

https://www.naturalnews.com/2020-12-05-situation-update-dec-5th-operation-warp-speed-ccp-conspiracy-vaccines-military.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9046783/Leaked-files-expose-mass-infiltration-UK-firms-Chinese-Communist-Party.html

https://nypost.com/2020/12/11/chinese-honey-trap-could-hold-thousands-of-operatives/

https://gnews.org/440581/

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a kommunizmus, az egy jezsuita kreálmány:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2020/10/a-final-three-way-game.html

Ami még ennél is kevésbé ismert, az az, hogy néhány ezek közül a Nyugatra beszivárgó kínai ügynökök közül, valójában pozitív Vörös Sárkányok, akik CCP (kínai kommunista párt) tagoknak adják ki magukat.

A következő ország, amelyet a kínaiak le akarnak igázni az Tajvan. Kína be akarja biztosítani a félvezető- és mikrochip-iparát. Ennek érdekében a szárazföldi Kínában március óta megöltek néhány kulcsfontosságú pozitív Sárkány-tagot, néhányukat pedig letartóztatták. Ez meggyengítette a Vörös Sárkányok erőit a szárazföldi Kínában - akik eddig féken tartottak egy Tajvan elleni inváziót-, mivel a túlélés érdekében most rejtőzködniük kell. Ezt a helyzetet végre kezelik, és a Fényerők lépéseket tesznek ennek megoldására.

A végén jöjjenek még az interjúrészletek velük kapcsolatban:

Lynn - A Vörös Sárkányok nyilvánosan elismerték, hogy a cabal mindig is az ő szervezeti struktúrájuk alatt állt, hogy maguk a Sárkány családok finanszírozták a bankjaikat, amelyek a fő hatalmi forrásuk alatt álltak.  Miért játszanak ezek ketten ' jó zsaru rossz zsarut ' mindenki előtt?  Vajon végig együtt dolgoztak?

COBRA - OK. Ez valószínűleg nem a Vörös Sárkányoktól származik.  Valószínűleg ez a nyilatkozat az egyik internetes forrásból származik.  
Az igazi Vörös Sárkány családok mindig is harcoltak a Rothschildok ellen és harcoltak a jezsuiták ellen.  De sokan vannak, akik azt állítják, hogy Vörös Sárkányok, ezért nagyon óvatosnak kell lenni ezekkel a kijelentésekkel. Az igazi Vörös Sárkány családok SOHA nem dolgoztak együtt a caballal.

Lynn - OK.  Köszönöm, hogy ezt tisztáztad.  Felvilágosítanál minket az igazi Sárkánycsaládok valódi eredetéről és történelméről, és miért panaszkodnak a cabalra, amikor most már tudjuk, hogy mindig is finanszírozták, a színfalak mögött, az Illuminátusokat az egész ismert történelmünk során?

COBRA - Az igazi Vörös Sárkány családok valójában a Ming-dinasztia idejéből származnak, amikor kezdték látni az arkhón invázió veszélyét Kínában.  Azóta is a föld alatt dolgoznak, hogy Kínát megvédjék ezektől az invázióktól.  
Ebben nem voltak túl sikeresek, mert a föld alól kellett dolgozniuk.  
Ők valójában sok sok különböző aspektusú és különböző Sárkány családok: a Vörös Sárkányok inkább a pénzügyekre és a politikára összpontosítanak, a Kék Sárkányok pedig inkább a spirituális munkára, és a Sárkányok ugyanazon részén belül is sok különböző aspektus van. Ezek a Sárkánycsaládok nem mindig vannak teljes harmóniában egymással, és nem mindig vannak teljesen összehangolva egymással. Még mindig sok az emberi tényező, de az igazi Sárkánycsaládok mind a bolygó felszabadításának szentelik magukat. 

Rob - Igen, ezt nagyra értékelem. Cobra, van valami konkrét kérdésed a Nagykövethez a szerepével kapcsolatban, ahogyan azt elmondta, vagy néhány információval kapcsolatban? Néhány dologra már kitértél. Most rajtad lenne a sor, hogy konkrétan kérdezz a nagykövet úrtól, ha van kérdésed.

COBRA - OKÉ.  Igen, valóban van egy kérdésem. Van-e bármilyen közvetlen kapcsolata az Égiekkel, akik azt állítják, hogy halhatatlanok, vagy száz és száz éveket élnek?

AMBASSADOR - Tudja, a mesterünk, az apja is egy közülük, érti. (Igen.) És a struktúráinkon keresztül mi is, és én is közvetlenül dolgozom ezzel az entitással valamilyen módon fizikai formában. Ami azt jelenti, hogy nem csak az elektronikus kommunikáción keresztül, ezért mondanám, kijelenthetem, hogy a mesterem, az apja, ez a fő Vén, akiről mindenki mindig beszél.
És rajta kívül más entitások is léteznek ezen a bolygón, a világ különböző részein.  
Hívhatjátok őket harcos szerzeteseknek vagy lámáknak, vagy ahogy akarjátok, néhányan ET-k (földönkívüliek). Néhányuk esetében, igen, volt személyes fizikai találkozásom ezekkel az entitásokkal, és a munkám során, amit ezekben az években végeztem, tudom, és nem csak a Sárkány családokkal foglalkoztam, hanem az összes családdal, értitek.
Beleértve a Tigriseknek nevezett csoportokkal is. Így hát kommunikáltam ezekkel az emberekkel. És ahogy korábban mindenkinek kijelentettem, mert úgy gondolom, hogy ha tovább akarunk lépni a jövőben, akkor valahogyan meg kell bánnunk a múltat, és bocsánatot kell kérnünk. 
Ebben a dologban látnunk kell, hogy a valóságban vannak olyan emberek, akik osztják azt a nézetet, amit ma a tanácsban a kisebbség képvisel, de vannak olyanok is, akiknek más céljaik vannak. És ez nem kifejezetten az előbbi.  A család frakciója, ahonnan én jövök, a többségünk, igazodik, de a többiek egy része, ahogy Cobra mondta, néha nem látja ugyanazt, ahogy mi látjuk. Ők egy másik rendszert látnak az emberiség számára.
Azt is tudom, hogy az emberek hisznek abban, hogy ez a vagyon az emberiségé, de ők is úgy tekintenek magukra, mint ennek a vagyonnak a letéteményeseire és jogos tulajdonosaira. Tehát ez egy érv, amit azok az emberek, akik azokon a szinteken vannak, megtehetnek...de a legfontosabb dolog az, hogy azok az emberek, akiknek megvan a lehetősége és a hatalma, hogy ezt tegyék, hogy megváltoztassák a világot, hogy elmozdítsák azt, és hogy helyesen cselekedjenek - mi ezt úgy fogjuk tenni, ahogy az emberiség számára a legjobb lesz. Ha Isten is úgy akarja.

Rob - Köszönöm, nagykövet úr. Lenne egy gyors kérdésem.  Az entitás, akivel találkoztál, aki a mestered apja, ő az, akiről beszéltél?

AMBASSADOR - Nem mondtam, hogy találkoztam a mester apjával. Csak azt mondtam... Azt mondtam, hogy a mester apja volt az az ember, akit sokan évszázadokon át tiszteltek. De nála sokkal többen vannak ebben a struktúrában, ugyanezzel a háttérrel. Ők más pozíciót foglalnak el. Annak a bizonyos entitásnak, akiről beszélek, sok különböző kódja, neve van, és nem sok ember van a bolygón, akinek megadatott, hogy láthassa a jelenlétét. Viszont sok másolata van ugyanannak az embernek, akiről néhányan azt állítják, hogy találkoztak vele. Én eddig még nem találkoztam ezzel a személlyel, de találkoztam más vénekkel, akik hasonlóan nagyon öregek voltak, és földönkívüliek a megjelenésükben. 

Rob - Igen, ez az amiről kérdezni szeretnék...

AMBASSADOR - Igen, és van még egy személy, akivel néhány évvel ezelőtt találkoztunk, egy úgynevezett harcos szerzetes láma, aki egy Északi. És pont úgy néz ki, mint én, csak a különbség az, hogy egy kicsit magasabb, mint én, és valószínűleg sokkal intelligensebb, mint én.

Cobra ezt az üzenetet jelentette meg a blogján 2021. február 8-án:

升起紅龍

Jelentése: Emelkedj fel Vörös Sárkány.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.