2021. szeptember 12., vasárnap

Pápa, vallás, biblia

Ezt a bejegyzést azért szeretném nektek elkészíteni, mert láthatóan nagyon sok és indulattal teli hozzászólást láttunk Admin Nővérkéimmel a csoportban a Pápával kapcsolatos bejegyzéseket illetően. 

Megkerestem minden információt a pápához, a valláshoz és a bibliához kapcsolódóan, hogy meg tudjunk nyugtatni mindenkit: ez nem marad így az Esemény után. Nagy változások jönnek, nagy felfedések, ezek a Közzététellel mindenkihez el fognak jutni, aki csak olvas újságot vagy internetet, néz tv-t, hallgat rádiót. Minden Média felület és Műhold át fog kerülni a Fényerők kezébe, hogy az információ a lehető leggyorsabban terjedhessen. 

Akkor most jöjjenek az interjúrészletek és konferenciarészletek Cobrától, de mielőtt belekezdünk, egy nagyon fontos idézetet szeretnék mutatni, sokan érteni fogják:

"Aaron - Milyen módon tudnánk legjobban ösztönözni azokat az embereket, akik mélyen beivódott hitrendszerrel rendelkeznek, hogy nyitottabbak legyenek az igazságon alapuló közzétételekre?
COBRA - Nem tudod megváltoztatni mások hitrendszerét, ha ők nem nyitottak. Csak azoknak tudsz segíteni, akik már nyitottak és kérdeznek vagy kutatják a mélyebb igazságot."



Vallás:

Lynn - A katolikus vallást a drakonidák hozták létre?

Cobra - Ez nem igaz. Az arkhónok hozták létre. Tulajdonképpen a drakonidák csak olyan rabszolgák voltak, akik elősegítették ezt a tervet.

Aaron - A földönkívüli társadalmak hogyan teremtik meg és tartják fenn az erkölcsi értékeket vallások és hitrendszerek nélkül, miután a "jó" és a "rossz" csak relatív értelmezések, melyek bármelyik pillanatban megváltoztathatóak?
COBRA - Nem értek ezzel egyet. Alapvetően a jó és a rossz tisztán látható a lélek belső szemével. Nincs szükség rendőrségre, vagy egyéb erkölcsi intézményre, vallásra, hogy tudjuk, mi a jó, vagy rossz. (Értem, köszönöm.)

Lynn - A fatimai titkok hogyan segítették az emberiséget?
COBRA - Nem annyira, ahogy azt mindenki szeretné. Nem annyira, amennyire azt sokan hinni szeretnék.
Lynn - Az utolsó titkot visszatartották?
COBRA - Igen.
Lynn - Még mindig visszatartják, ugye?
COBRA - Bizonyos körökben igen.
Lynn - Az utolsó titokban a katolikus egyházról és az elmeprogramozásukról volt szó?
COBRA - Inkább a földönkívüli kapcsolatról.
Aaron - A következő kérdés: Jézus Krisztus hogy töltötte az elmúlt 2000 évet?
COBRA - Felemelkedett lényként.
Aaron - Kérdezőnk így folytatja: jelenleg aktívan tevékenykedik a bolygón felemelkedett mesterként?
COBRA - Igen.
Aaron - Jézusnak milyen kapcsolata van a templomokkal?
COBRA - Megpróbál annyi Fényt vinni ezekre a helyekre, amennyit lehetséges.

Cobra: Minden, ami ezen a bolygón történik, kollektív döntések kérdése. A legtöbben hagyják, hogy mások befolyásolják őket, és megmondják, mit kell tenniük.
Sokan megengedik a vallási vezetőknek, hogy megmondják, hogyan kell élniük. Sokan megengedik a kormányuknak, hogy megmondja, merre tartsanak, hogyan haladjanak, hogyan fizessenek, mit higgyenek (pl. a média fősodrán keresztül). Sokan megengedik a kormányoknak, hogy megmondják a gyermekeiknek, hogy miben higgyenek, állami, vagy egyházi iskolarendszerekben.

Az elhatározás univerzális törvény. Ha úgy döntesz, hogy lesz egy új házad, akkor lesz. Ha az Esemény mellett döntesz, meg fog történni. Persze, ha föladod, vagy meggondolod magad, nem így fog történni. Az elhatározásból következik. Meg fog történni. Hogy mikor és hogyan fog megtörténni, azok a változók.
A kis dolgokat könnyebb megvalósítani, gyorsabban történnek meg. Nagy döntések több időt vesznek igénybe. Az erősebb, szabad akarattal bíró emberek - győzni fognak. Az embereket tájékoztatni kell, hogy bölcsebb döntéseket hozzanak.
A döntések megváltoztathatják a bolygó irányát.
Elég egy határozott, erős döntéssel bíró ember ahhoz, hogy megváltozzon a világ. Lásd Tesla, Einstein.

Kérdés: „Mi lesz a vallásokkal az Esemény után?

Nagy fellélegzés lesz. (Cobra szünetet tart és nevetés van a teremben.)
Cobra: Az emberek elkezdik megérteni a kontroll és manipuláció mélységeit. A mai kereszténységet 325-ben alapította a niceai zsinaton Nagy Konstantin érseke, kaiszareiai Euszebiosz és Jézus összes tanítását eltorzították és meghamisították. Az üzeneteiben szereplő szeretet és megbocsátás nincs összefüggésben a keresztesháborúkkal és a katolikus egyház boszorkányégetéseivel. Teljesen más az üzenete. Ugyanez történt minden vallásban. Egy lénnyel kezdődik mindegyik, aki mély üzenetet hordoz, majd ezt az üzenetet eltorzítják, amint a lény nincs már többé jelen. Majd később egy szektát hoztak létre a vallásból és évszázadokkal később propaganda és hatalmas programozógépezet követte. A Vatikánban létezik egy "Propaganda Múzeum", ahol a látogatókat az agytípusuk alapján választják ki és így mutatnak nekik különböző dolgokat. Az Esemény után ennek azonnal meg kell szűnnie. Az Igazság Magjai virágként fognak nőni és nyilvánvaló lesz, hogy ugyanaz az Isteni Igazság mindennek az alapja.”

Pápa

Cobra: A pápa jó jezsuitaként, jófiúként tetszeleg, de a valóságban, módjában állna megszüntetni a szegénységet az egész világon, szimplán azzal, ha eladná a Vatikán által birtokolt dél-amerikai földeket. Ha eladná őket, megszűnne földünkön a szegénység. Láttátok már a pápát, amint felajánlja ezt a lehetőséget?
A Katolikus egyház vagyona 5000 milliárd (5 trillió $). A hódítókon keresztül jutottak a földjeikhez kihasználva a jezsuita viszályt. A jezsuiták egyszerűen elvették a földet. Létrehoztak egy nagy szerteágazó hálózatot több ezer cégen keresztül, akiket úgy tüntettek fel, mintha ők birtokolnák a Vatikán földtulajdonát. A valóságban a Jezsuiták tulajdona, csak megbújtak a kirakatba helyezett cégek mögé.
Továbbra is a Római Katolikus Egyházat akarják irányítani a Rothschildokat megbízva a pénzük felügyeletével. Figyeljük csak meg, hogy nem esik szó a Rothschildokról a médiában.
A jezsuiták beszivárogtak a BRICS nemzetek közé is. Az Ellenállási Mozgalom természetesen tudja, hogy kik ezek. Az Esemény idején a Fényerők elő fogják állítani az illetékeseket és az embereknek adják majd a pénzüket.
Mi támogatjuk a BRICS szövetséget - nem félünk sem tőlük, sem az Eseménytől. A jezsuiták azt akarják, hogy féljünk az Eseménytől.
A magánemberek ingatlan tulajdonai továbbra is saját kézben maradnak. Azok az ingatlanok, amelyeket a cabal és a korrupt kormány ügynökségei birtokolnak, szét lesznek osztva az emberiség között.

Kérdés: "A Pápát letartóztatják?"
A válasz: "Igen"

Biblia

Richard - Forrásaid szerint ki felelős a "Biblia" könyv megírásáért? Teljes mértékben emberek találták ki vagy a spirituális erőnk irányította a megírását vagy van abban némi igazság, hogy Isten inspirálására íródott?

COBRA - Ez a könyv ősi szövegek gyűjteménye, amit bizonyos módon állítottak össze és mutattak be, hogy bizonyos pszichológiai hatást érjenek el. Az összeállítást egy arkhónnak, Constantinus-nak az írnoka végezte. Az volt a célja, hogy irányítsa az emberiséget. A könyv egészét tekintve önmagában nincs pozitív hatással az emberiségre, de vannak bizonyos nagyon pozitív részei, melyek a Fényerők inspirálására íródtak. Szóval egy "keverék".

Richard - Azért is hagytak benne kis igazságtartalmat a Cabal tagjai, hogy ezzel azt az érzést keltsék, hogy igaz és lehet, hogy mégsem az, hogy ezzel is irányítsák az emberiséget? Hogy összezavarják őket?

COBRA - Épp az ellenkezője. Amikor ez az összeállítás készült a 4. században, túl nagy volt ahhoz a tudatosság, hogy teljesen kihagyják a jó dolgokat. Túl furcsának tűnne úgy.”

Ez pedig egy másik megjegyzés, ami a Védikus Tanításokhoz kapcsolódik:

„Aaron - Ki írta a védikus írásokat?

COBRA - Tulajdonképpen nagyon magas spirituális fejlettségi szinten lévő emberek írták Indiában Atlantisz bukása után, de az évezredek során az arkhónok eltorzították.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.