2019. szeptember 9., hétfő

2020

Fordította: Rácz Anita

Kozmikus szinten folytatódik a következő kozmikus ciklusba való átmenet. Azok a kvantum fluktuációs elsődleges anomáliától teljesen mentes terültek, melyek főként az intargalaktikus térben léteznek (Paradicsomi Szigetek néven) még mindig nem stabilak, de a csillagközi információs források arról számolnak be, hogy óriási mértékű pozitív változás zajlik szerte az Univerzumban, melyek a kozmikus fázisátmenetet jelzik.


E bolygó felszíni lakossága végre kezd belekóstolni a valódi Galaktikus tudatosságba, mivel kezdenek ráébredni, hogy vannak sokkal jobb helyek is, mint a Föld bolygó:
Ahogy egyre közelebb kerülünk az átmenethez, a Fényerők továbbra is azt kérik mindenkitől, hogy meditáljon amilyen gyakran csak tud és amilyen gyakran erre vezettetést érez a Végső Áttörésig, hogy az Élet Virága meditációval segítsünk stabilizálni a bolygó körül lévő energiarácsot:
Jelenleg a bolygó felszíne még mindig 85%-ban a sötét erők ellenőrzése alatt áll és a jezsuiták azon terve, hogy beszivárogjanak a Keleti Szövetségbe, meglehetősen sikeres volt. Az elmúlt 5 évben minden BRICS országba (bizonyos fokig Oroszország kivételével) beszivárogtak a jezsuita ügynökök és a BRICS jelenleg nem ugyanaz a BRICS, mint ami akkor volt, amikor Lula volt Brazília elnöke:
A jezsuiták által támogatott bankárok most nyíltan javasolják saját verziójukat a pénzügyi Újraindításra:
Mark Carney-t a jezsuiták taníttatták az Alberta állambeli Edmontonban lévő St. Francis Xavier egyetemen:
A jezsuitáknak az a terve, hogy 2020 januárjában egy világméretű pénzügyi összeomlást idéznek elő és ezután bevezetik azt a készpénz nélküli globális pénzügyi rendszert, ahol a Libra vagy a hasonló globalista kriptovaluták átveszik az USA dollár helyét, mindenki az okostelefonjával fizetne és globális társadalmi kreditrendszer határozná meg a fizetőképességüket.
Legnagyobb valószínűség szerint a pénzügyi összeomlást egymást követő események idéznék elő, melyek a központi bankok kritikus tömegét csődbe juttatnák:
Az egyetlen, amit a jezsuiták tervéről mondhatok az az, hogy vannak bizonyos dolgok, amikről a jezsuitáknak nincs tudomásuk.
Az egyetlen másik hozzászólásom a 2020 januári helyzettel kapcsolatban az alábbi kép, mivel még nem kaptam engedélyt arra, hogy többet mondjak:

A jezsuita ügynökök az alternatív média legalább 80%-ába is beszivárogtak. Ez a helyzet akkor fog napirendre kerülni, amikor eljön ennek az ideje.
Lassan kezd bekerülni a köztudatba az a tény, hogy a 2020-2025 közötti időszak egy olyan szakasz, amikor megtörténhet a régi rendszer visszafordíthatatlan összeomlása:
Megbízható források megerősítették azt az alábbi információt, hogy a Koch fivérek fogadtak bérgyilkosokat Epstein meggyilkolására:
Az 1996-os arkhón invázió a végső fázisaiban van. Mindig hajnal előtt van a legsötétebb (vagyis ettől már csak jobb jöhet - a szerk.) és most a felszíni társadalom drakonida/reptilián elemei nyíltan promótálják a kannibalizmust.
Ezeknek a szélsőséges cselekedeteknek az az oka, hogy a reptiliánokat folyamatosan távolítják el a bolygó felszínéről, ezért teljesen bepánikoltak. Független felszíni információs források azt állítják, hogy a brazíliai és a közép-afriaki tüzek közül sok azért van, mert valójában a Fényerők a még meglévő reptiliánokat távolítják el:

A következő néhány hónapban drasztikusan meg fog növekedni az aktivitás a holdpálya alatti térben és a katonaságnak tudomása van erről:
A következő néhány hónapban - ha a dolgok a terv szerint haladnak - sokkal több információval fogok tudni szolgálni, mint az elmúlt 18 hónapban és remélhetőleg sokkal kevesebb kódot fogok használni a beszámolóimban.
Mostanában észrevettem, hogy megnövekedett a negatív, tiszteletlen, ostoba és értelmetlen hozzászólások száma a blogomon. Kétféle eljárás marad. Az egyik, hogy szigorúan csak azokat a hozzászólásokat hagyom jóvá, amik értelmesek és értéket hoznak a közösségnek és a másik, hogy az egész megjegyzés részt letiltom. A választás a tiétek.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.