2019. szeptember 14., szombat

Vákuum metastabilitású esemény

Cobra 2017. június 13-i bejegyzése, amiről érdemes visszamenőleg tudni. :) 
Fordította: Rácz Anita

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők véghezvittek "bizonyos műveleteket" és most intenzíven dolgoznak a Yaldabaoth entitás fejének feloszlatásán.
Az entitás feje a Föld bolygó felszínének közelében lévő plazma anomáliás akkréciós örvény belsejében helyezkedik el, melynek külső széle kb. 3 Föld-sugárnyira van a bolygó középpontjától, ahogy az az alábbi cikkben részletesen le van írva:


Az általános tudomány néhány évvel ezelőtt "fedezte fel" ezt a külső szélt:
A NASA most már nyíltan elismerte, hogy ember alkotta alacsony frekvenciájú hullámok hozzák létre ezt a külső szélt, ami hatékonyan alkotja meg a Fátyol legkülső korlátját:
Ha kicseréljük a fönti cikkben szereplő "tengeralattjárókkal való kommunikációhoz használt VLF (nagyon alacsony frekvenciájú) átjátszót" "a HAARP és a hozzá hasonló programok ELF (rendkívül alacsony frekvenciájú) átjátszójára", tiszta képet kapunk arról, hogy hogy jön létre a Fátyol legkülső korlátja.
A Yaldabaoth entitás fejének rendellenes plazma szálai a toplet bombákkal együtt a fekete kővel vannak összekapcsolva, ami egy top kvark-antikvark kondenzátum. A fekete kő egy top/antitop kvarkokból álló hadron, melyet évmilliókkal ezelőtt óriási részecskegyorsítókban (Dyson gyűrűkben) alkotott meg a chimera. Ezek létre tudtak hozni a fekete kő megalkotásához szükséges kritikus 2 billió Kelvin fokú hőmérséklet fölötti hőmérsékleteket.
Kb. 7 millió évig a fekete kő a Rigel csillagrendszerben keringő egyik bolygón volt megtalálható (ami abban az időben a kozmikus anomália középpontja volt), majd 1996-ban hozták a Földre a Rigelből a Bika molekuláris felhő plazma szálán keresztül:
Jelenleg a Long Island-en lévő RHIC ütköztető közelében lévő föld alatti chimera létesítményben található.
A rendellenes plazma és a fekete kő között lévő kölcsönhatás kb. 500 mérföld átmérőjű óriási negatív plazmaörvényt hoz létre, melynek középpontja Long Island-en van:
Ez az örvény a bolygó felszínén még fennmaradt elsődleges anomália fenntartását szolgáló állomás. A cabal legfelsőbb vezetői és a chimera sok tagja használja pajzsként ennek az örvénynek az anomáliáját a Fénnyel szemben. Ez az oka annak, hogy a Keleti Parton fordulnak elő a cabal tagok a legnagyobb létszámban a bolygón.
Ha ebben az örvényben Cintamani köveket helyezünk el élet virága alakzatban, az vektorrácsként szolgál a Szíriusz energiáinak és felgyorsítja ennek az anomáliának az átalakítását. Az is hatásos, ha ezt az örvényt Ibolyalánggal árasztjuk el:

Érdekes megjegyezni, hogy atlantiszi víz alatti, Plejádiak által épített piramisok találhatók Long Island-től nem messze:
Ezek a piramisok olyan pozitív horgonypontként szolgálnak, amelyek ellensúlyozzák a long island-i plazma örvény negatív hatásait.
A Fényerők jelenleg közvetlenül azon dolgoznak, hogy hatástalanítsák a fekete követ és eltávolítsák a még meglévő toplet bombákat és a tervek szerint haladnak.
A fekete kő eltávolítása véget fog vetni a kozmikus egyenlőségnek és meg fog szűnni a "hamis vákuum" jelenlegi metastabil állapota:
Az a "hamis vákuum", amit jelenleg megtapasztalunk, az Univerzum egy metastabil szektora, ahol a Forrás és az elsődleges anomália között lévő kölcsönhatás olyan körülményeket teremt, melyek az entrópiát támogatják és életellenesek és amelyek a fő okai annak, hogy a karantén Föld státusz és a gonosz létezése egyáltalán lehetséges.
A fekete kő eltávolítása meg fogja teremteni azt a vákuum metastabilitású eseményt, ami lehetővé teszi majd, hogy a buborék nukleációs frontok áthatoljanak a Fátyol határain a bolygó felszíne felé és hatékonyan be fogja indítani az Eseményt. Az Esemény a Fátylon belüli valódi kvantum vákuum körülmények bevezetésének pillanata és így annak az elsődleges anomália résznek az eltávolítása, amely közvetlenül felelős a gonosz létezéséért. Az az alapvető erő, amely lehetővé tette a cabal és a szenvedés létezését, meg fog szűnni.
Mindeközben a PrisonBreak művelet a földönkívüli élet létezéséről szóló óvatos közzététellel folytatódik:
És azokkal a nyilvános űrprogram kezdeményezésekkel, melyek el fogják juttatni az emberiséget a Fátylon túlra:


A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.