2019. szeptember 16., hétfő

Misztérium Iskolák

Cobra 2013. április 15-i bejegyzése, ami a Misztérium Iskolákról szól. Eredeti bejegyzés angolul itt:

http://2012portal.blogspot.com/2013/04/mystery-scools-before-this-planet-was.html

Mielőtt ezt a bolygót 26.000 évvel ezelőtt megszállták, a Felemelkedett Mesterek szabadon sétáltak az emberek között, és érintetlenül tartották a kapcsolatot az Egy jelenlétével. Misztérium iskolájuk Atlantisz fő szigetén volt megtalálható:

A Felemelkedett Mesterek a tiszta Fény és Szeretet lényei, akik a dualitáson túllépve fejlődtek. Itt olvashatsz egy nagyon jó leírást bolygónkon végzett munkájukról és tevékenységükről:




https://www.sacred-texts.com/eso/um/

A Felemelkedett Mesterek visszavonultak a bolygó felszínéről, mert azt elfoglalták a sötét erők egy Platóni évvel (26.000 földi év) ezelőtt. A fő atlantiszi Misztérium iskola lassú hanyatlásnak indult, ahogy a Felemelkedett Mesterekkel való közvetlen kapcsolata megszűnt. Egy bizonyos ponton Egyiptomba költözött, ahol kezdeményezésére templomok és piramisok épültek a szakkarai és a gízai fennsík közötti területen. Az utolsó Özönvíz idején ie. 9564-ben minden atlantiszi Misztérium iskola megsemmisült, a legtöbb tudás és bölcsesség elveszett.



Az Özönvíz után a Misztérium iskolák lassan újraéledtek a Közel-Keleten az atlantiszi örökség fennmaradt töredékeiből, és inspirációt kaptak a pozitív földönkívüliekkel történt alkalmi kapcsolatokon keresztül (például Ízisz Misztériumai a Szíriusz kapcsolat közvetlen eredményeként) és a földalatti Agarthai hálózattól (például Delphi titkai). A Misztérium iskolák részei elkorcsosultak a fátyol megerősítésének eredményeképp, és az illuminátusok erről az ágról származnak.

A Misztérium iskolák megújulása a Földközi térségben 2000-2500 évvel ezelőtt történt a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása eredményeképp. Abban az időben a Misztérium iskolák beavatottjai tudomást szereztek bolygónk karantén státuszáról és az arkhónok jelenlétéről. Ezeknek a Misztérium iskoláknak a megsemmisítése volt a fő célja a kazár arkhón inváziónak a 4. században, és a kereszténység elmeprogramozás kultusz emelkedését hangszerelték, hogy megszüntessék az igaz Megismerés utolsó maradványait.

Saint Germain felélesztette a régi Egyiptomi misztériumokat, és létrehozott egy Misztérium iskolát Párizsban 1775-ben. Ezt a Misztérium iskolát a Csillag Testvériség működtette egy újabb évszázadon keresztül, melynek egyik tagja egy csodálatos könyvet írt, amely sok kódolt üzenetet és a Felemelkedés folyamatát tartalmazza:

https://www.sacred-texts.com/sro/botd/

Sok Misztérium iskola szerte a világon jelenleg töredékes tudással és bölcsességgel rendelkezik. Igazi Misztérium iskolák létrehozása csak az Esemény, és különösen az Első Kapcsolatfelvétel után lehetséges.

Addig is, olvasd el ezt a könyvet, mely segítségével elég jó áttekintést kaphatsz az Emberről, az Univerzumról és a tervről:

https://www.amazon.com/The-Star-Borne-Remembrance-Awakened-Ones/dp/1878246348/ref=tmm_pap_title_0

http://www.aurora2012.net/Book.html

A Fény győzelme és az Aranykor hajnala közel van!

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.