2019. szeptember 5., csütörtök

Kit szolgálsz... a Sötétséget vagy a Fényt?

Fordította: Réder Ágnes, Rácz Anita

Az eredeti bejegyzés a Cobra Portál - Magyar hivatalos facebook oldalán található:

Egy új blogra szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyet a nemzetközi közösségünk szerkeszt.
Eredeti bejegyzés angolul itt:

Kit szolgálsz... a Sötétséget vagy a Fényt?

Be szeretnénk mutatni ennek a blognak az íróit és mindazokat, akik hozzájárulnak a létezéséhez, mint a Képzeletbeli Kriptonit csapatát. Hasonló gondolkodású emberek csoportja vagyunk a világ minden tájáról, és azért dolgozunk, hogy fontos információk továbbításával segítsük a Tudatosság Áttörését, amit a Galaktikus Szuperhullám okoz és az Esemény Fázisátmenetéhez vezet, azt, amit az Emberi történelem folyamán a mostani időkre már előre megjósolták. Ez a nagy Változás Kora a szabadság, az egészség, a spirituális felébredés, a fejlett technológiák és sok minden egyéb új paradigmáját fogja elhozni. Rajtunk múlik, hogy példát mutassunk ehhez a paradigmaváltáshoz.

Íme néhány információ az ősi próféciákról és a modernkori tudományról, melyek mind a Föld tudatosságát érintő nagy változásról szólnak:


A színfalak mögött csapatunk már jó néhány éve dolgozik együtt ezen a bolygón a Fényerőkkel és katalizátora egy monumentális, pozitív változásnak. Közvetlen kapcsolatban állunk a Sárkány Kapukkal (Dragon Gates) és számos fontos, megbízható forrással. Ezt a blogot a Fény egyik szócsövének lehet tekinteni, melyet olyan emberek csoportja működtet, akik harmóniában és egységben dolgoznak együtt a közös célért; felgyorsítani az Áttörést.
Most nem a bolygón lévő exo-politikai, politikai információkra koncentrálunk. Arra a feladatra fektetjük a hangsúlyt, ami ahhoz szükséges, hogy a Felébredett Közösségben a maga egyedi módján mindenki hozzájáruljon az átalakuláshoz. A hangsúly az egyéni és bolygószintű küldetéseken van, melyek hozzájárulnak a Fényerők műveleteihez.
Létfontosságú, hogy most együttműködjünk és egységet teremtsünk a Fényközösségen belül. Szükségünk van erre a stabilitásra ahhoz, hogy elérjük a Tudatosság Áttörését, ami az Esemény Fázisátmenetéhez/Korszakváltáshoz vezet, ahogy azt sok néven nevezte már számos megbízható forrás az idők folyamán. Bárhogy nevezheted, tudd, hogy megvan benned a képesség ahhoz, hogy támogasd a bolygó energiájának megváltoztatását és segítsd megtartani a legpozitívabb idővonalat az emberiség számára: az Igaz Föld Idővonalát. Ezért vagy itt. Te döntöttél úgy, hogy most születsz le, hogy támogasd és figyelemmel kísérd az egész folyamatot. Itt az ideje annak, hogy a 144.000 együttműködjön. Nincs több kifogás. Engedjük el az elkülönülés és a belső harc régi paradigmáját, és teremtsünk új, megvilágosodottabb paradigmát.

A Felébredett Közösség egyesítésének kritikus fontossága

A magasabb tudatosság egységes hálózatát kell létrehoznunk a bolygó felszínén, hogy folytathassuk az Áttörés támogatását. Az egység fel fogja gyorsítani az Áttörés folyamatát. Zökkenőmentes átalakulást fog eredményezni a Galaktikus Központi Nap napvillanása alatt, ami majd megemeli a Föld és az egész naprendszerünk tudatosságát és kitisztítja a maradék sötét anomáliát. A Felébredett Közösség ereje és egyesült törekvései hozzá fognak járulni ahhoz, hogy elérjük ezt a kritikus változást, ami szükséges ahhoz, hogy egy jobb világot teremtsünk. Tájékoztató cikkek több forrásból, melyek a kozmikus váltásról beszélnek. Cobrától, aki ismerteti az "Eseményt": http://2012portal.blogspot.com/2012/04/victory-of-light-normal-0.html?m=1

Az információk pontos összegzése T. Zumitól, Cobra blogjáról. Ez az információ rávilágít, hogy milyen messzire jutottunk... Az "Ellenállástól" az "Áttörésig": https://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/event-update-cobra

Arra koncentrálunk, hogy könnyedén egységbe kerüljünk egymással és felszámoljuk a drámázás és a belső harcok negatív mintáit, ami csupán a Sötétek céljait szolgálja. Arra koncentrálunk, hogy meglássuk a "nagyobb képet" és felülírjuk a drámázás iránti késztetést. A Forrás szemével látni a helyzetet, vagy látni a "nagyobb képet" segít megérteni, hogy mindenkinek vannak sebei és tekintettel kell lennünk erre a tényre. Senki sem kivétel ez alól, egy bizonyos ponton mindenki tapasztal traumatizáló élményeket e bolygón való létezése során. Az együttérzéssel és a megértéssel kell kezdenünk.
Meg kell tanulnunk irányítani a reakcióinkat és kontrollálni az érzéseinket. Megtanulni abbahagyni a drámázást és a belső harcokat a Felébredett Közösségben. Ez a leghatékonyabb eszköz és negatív program, amit a Sötétek "letöltöttek" a Fényközösségbe, hogy viszályt szítsanak. Egymás ellen dolgozni ahelyett, hogy támogatnánk egymást. Sokan borzasztóan bánnak a másikkal, áldozatává válva ennek a negatív programnak. Itt az ideje, hogy egyszer s mindenkorra véget vessünk ennek. Kollektíven kell meghoznunk a döntést, hogy kedvesek leszünk. Mindannyiunknak választani kell és támogatni az Áttörés tudatosságát ahelyett, hogy állandósítjuk a Sötétek teremtette belső harcokat, tovább késleltetve az Áttörést.
Tekintsünk a dolgokra így:
  • Ha veszekedtek egymással, gyakorlatilag a Sötét erőknek dolgoztok!
  • Ha kedvességgel és együttérzéssel cselekedtek és egészséges határokat szabtok, a Fénynek dolgoztok. Ilyen egyszerű.
Folyamatosan tudatában kell lenned annak, hogyan fejezed ki, kezeled és irányítsd az energiáid. Ez kritikus fontosságú ahhoz, hogy folytathassuk a lehető legpozitívabb Felemelkedési Idővonal lehorgonyzását a valóságba. Válassz és ragaszkodj a választásodhoz, ahelyett, hogy folyamatosan ingadozol egyik és másik oldal között. Nem lehetünk tovább a probléma részei! Nekünk a megoldásnak kell lennünk. Meg kell tanulnod kontrollálni az érzelmeidet. Meg kell tanulnod kontrollálni a reakcióidat. Légy a változás. Légy a Fény. Légy Mester. Íme egy remek cikk az Önuralomról:


Nem számít, hogy miben hiszel: a Föld lapos-e vagy gömbölyű. Az számít, amiben mind egyetértünk: a Földet fel kell szabadítani! Lehet, hogy egyetértünk bizonyos hitrendszerekben, de lehet, hogy nem. Arra a területre kell koncentrálnunk, ami közös bennünk... szeretnénk látni, amint a világ egy jobb hellyé válik mindenki számára! Igazságot követelünk minden élőlény számára és a karmikus igazságszolgáltatás érvényesülését mindenki számára, aki bűnt követett el az Emberiség ellen. Itt az ideje.


A tisztelet, mint eszköz az egység eléréséhez

A Sötétek eszközeivé válunk, akik kijátszanak minket egymás ellen ha támadunk és negatív drámákat teremtünk. A Sötétek tökéletes eszközt választottak ahhoz, hogy "eltérítsenek" minket: lefoglaljuk magunkat a pszichikai és érzelmi harcokkal. Életbevágóan fontos tiszteletben tartanunk egymás véleményét és tetteit. Ha nem tetszik valami, békésen, méltósággal elmehetsz onnan. Légy semleges. Ne idézz elő vitát. Nem azt mondjuk, hogy engedj a sértésnek vagy a bűncselekménynek, azt mondjuk, hogy ne vitatkozz vagy próbálj domináns lenni; egyszerűen engedd másoknak, hogy kifejezzék és megtalálják a módját nézeteltéréseik békés megoldásának.
A megosztottság, a harc és a dráma ideje lejárt! Ne a Felébredett Közösség tagjaival harcoljunk, hanem a Sötétekkel. Meg kell értenünk, hogy ez a Sötétek taktikája, melyet arra használnak, hogy a Felébredett Közösség felett megnöveljék a sokéves ellenőrzést és a bolygó feletti uralmat. Elkülönülés, megosztó hitrendszerek, spirituális felsőbbrendűség és egoista hozzáállás - mindezek lehetővé tették a Sötétek számára, hogy megakadályozzák az Áttörést. Ne feledjük: amit engedünk, az folytatódni fog. Légy éber és vállald a felelősséget. Bruce Lee több szempontból is mester volt. Az ő bölcsessége segíthet abban, hogy a középpontunkban maradjunk és tisztességgel cselekedjünk:


Te melyik csapatban játszol?

Melyik csapatban játszol tulajdonképpen, amikor megteremted a drámát, részt veszel benne és fenntartod azt? A Sötétekkel tartasz! Amikor negatív történetet mesélsz ítélkezéssel a hangodban (ami alacsony érzelmi rezgés), tetted növeli azt a negatív energiát, amire a Sötéteknek a túléléshez szükségük van. Növeled a negativitást, ha rosszindulattal terjesztesz dolgokat. Ezzel a Sötéteket szolgálod. Vajon tényleg szükség van arra, hogy pletykálj, vagy még tovább nehezíts egy problémát? Vagy ráronts valakire, mert nem vagy képes jól kezelni a stresszt? Bármilyen negativitás átalakítható, ha fényt küldesz rá, segítséget és gyógyítást kérsz a Forrástól és a Vezetőidtől, akik segítenek feloldani a diszharmóniát és a stresszt - így eredménnyel jársz. Ez az a módszer, amivel lefegyverezzük és átalakítjuk a Sötétek ténykedését! Limonádét készítünk egy hatalmas, savanyú citromból.
Tudatosnak kell lennünk minden cselekedetünkben. Minden gondolatunkban, napról napra, óráról órára, percről percre, másodpercről másodpercre. Folyamatos belső ellenőrzést kell tartanunk, hogy megbizonyosodjunk róla: csak Fénymunkában veszünk részt! A kicsi tettek, hogy kedvességgel beszélünk, odafigyelünk a gondolatainkra és a cselekedeteinkre olyan egyszerűnek és jelentéktelennek tűnnek, mégis hihetetlenül hatékonyak a diszharmónia és a belső harcok csökkentésében. Az Emberiség idővonalán kritikus pillanatban vagyunk, meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy véget vessünk a programozott viselkedésnek. Vedd át az irányítást a tetteid és az érzelmeid felett, és ahelyett, hogy birkaként élsz, emeld fel magad a Mesterek szintjére.
A kiegyensúlyozottság és a harmónia megteremtéséhez nagyon sok fegyelemre van szükség. Felébredett lényekként a mi felelősségünk megteremteni személyes kapcsolataink új paradigmáját, ha békét és harmóniát szeretnénk teremteni a világban. Nekünk kell a követendő példának lennünk. Ez a munkánk fő aspektusa együtt, a Fény Közösségében... lefektetni az alapokat a belső béke megteremtéséhez, és segíteni a bolygót az átalakulásban. Nem jöhet létre új világ régi viselkedésmintákkal!
Egyesített kollektív szándékkal kell együtt dolgoznunk, hogy a lehető legjobb forgatókönyvet manifesztáljuk az emberiség számára. A Tömegmeditációk bebizonyították, hogy szó szerint lecsökkentik a bűnözési rátát azokban a körzetekben, ahol a csoportok meditáltak. Ez a Maharishi Hatás. Képzeld el mi lenne, ha a felébredett emberek egyszerre, együttesen, ugyanazzal a céllal összpontosítanának valamire? Hatalmas lenne az eredmény. Ez az egység a cél, amit együtt kell elérnünk, mindkét eszközzel: meditációval és közös szándékkal. Ez a cikk elmagyarázza a Maharishi Hatást:https://www.eurekalert.org/pub_releases/2016-04/muom-cgm031316.php
Számos csoport létezik, akik már részt vesznek tömegmeditációkban, csatlakozz valamelyikhez, ha vezettetést érzel: https://www.welovemassmeditation.com/?m=1

Hogyan választanak szét minket a Sötétek által teremtett torz hitrendszerek

"Ahol a rombolás motivál, ott az egység veszélyes." - Ravi Zacharias
Az eltérő hitrendszerek hatalmas szerepet játszanak a viszályok létrejöttében. Engednünk kell mindenkinek, hogy meglegyen a maga véleménye és félre kell tennünk az egónkat, tisztelve az egyént vagy a csoportot, akivel talán nem értünk egyet. A közös nevező az, hogy mind a bolygó szabadságát akarjuk. Ha nem vagy hajlandó részt venni olyan helyzetben, ahol kíméletlenül rá akarod erőltetni másokra a hitrendszered, vagy tiszteletlen vagy valakivel a saját hite miatt, tulajdonképpen hagyod, hogy az Egység energiája létrejöjjön. Ez annak az embernek a viselkedése, aki a szívéből létezik. Rá kell nézz a nagyobb képre, hogy tényleg lásd: ez mindannyiunk közös ügye. Mind jobb világot akarunk. Azáltal, hogy próbálod valakire rákényszeríteni a te hitedet, nem fogsz és nem tudsz jobb világot teremteni, csupán szorongást és fájdalmat, hiszen manipulálod mások szabad akaratát. Elkülönülést és megosztottságot teremt és állandósítja a Sötétek akaratát.

Szelíden kifejezhetjük a véleményünket, és ha hajlandóak nyitott elmével figyelni, az nagyszerű. Ha nem befogadóak, engedd el. Keress közös témát a hibák és megosztó dolgok helyett. Nem azért vagyunk itt, hogy hibákat keressünk a másikban. Nem azért vagyunk itt, hogy felsőbbrendűnek érezzük magunkat a másiknál. Azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást és együtt jobb világot teremtsünk! Nem lesz első, aki áthalad a célszalagon. Együtt haladunk majd át rajta, egységes kollektív lényekként, a bolygó felszabadításának szándékával. Így működik az Univerzum. Mi vagyunk a Fény Csapata!
Kezdjünk el így viselkedni. Ragadd meg a lehetőségeket arra, hogy helyreállítsd a barátaid, a családod és a Fénycsapatod tagjai között felégetett hidakat és bocsáss meg magadnak és másoknak bármely múltbéli cselekedetéért és kezdjétek újra. Ez támogatni fogja az egység energiáját és az összetartó szívenergiát. A szív olyan intelligenciával rendelkezik, amely kiszorítja az egoista elmét. Amikor szeretetből cselekszünk, szívünk intelligenciájából, olyankor felsőbb énünkből működünk. Ezzel meggyógyítjuk magunkat és másokat, akikkel dolgunk van. Itt található egy információ a HeartMath Intézettől, melyben ezt a koncepciót vitatják meg: https://www.heartmath.org/articles-of-the-heart/love-advanced-mode-intelligence/ 
A sötét erők évszázadok óta egységben dolgoznak, hogy fenntartsák a kontrolljukat. Itt az idő, hogy együtt dolgozzunk annak érdekében, hogy egyszer s mindenkorra lehorgonyozzuk a Fényt. Ez a cikk olyan technikákat tartalmaz, melyek segítenek megtanulni a pozitív módon történő szemléletváltást, meggyőződést: https://medium.com/@zaiderrr/why-the-path-of-self-mastery-lies-in-your-ability-to-control-your-mind-6707ed307894

Az elavult észleléseinknek meg kell változniuk

A "Képzeletbeli Kriptonit" nevet választottuk, hogy így fejezzük ki azt, hogy NEM vagyunk a "hatalmon lévők" által tanított programok és meggyőződések áldozatai. A félelmet használják arra, hogy úgy kontrollálják a tömegeket, hogy azt a hamis észlelést higgyék el, hogy gyengék és tehetetlenek vagyunk. A felirat: "Korlátozó meggyőződések, melyek akadályozzák a Felemelkedésünk útját". Ez fejezi ki azt az erőt, ami a hamis észlelésből való feleszmélésben és a szándékunk abbéli egyesítésében lakozik, hogy megvilágosodást érjünk el.
Ha használjuk a birtokunkban lévő, velünk született erőnket és egyesülünk meditációkon és közös szándékon keresztül. csodálatos eredményeket fogunk elérni. Az a helyzet, hogy ha azt hisszük, hogy tehetetlenek és erőtlenek vagyunk, ez a gyengeségünkké, a "Kriptonitunkká" fog válni. Valójában nem vagyunk gyengék vagy erőtlenek, csupán csak fáradtak. Ez egy képzeletbeli észlelés. Itt az idő felébredni a rossz álomból! Együtt dolgozhatunk annak érdekében, hogy jobb helyzetet teremtsünk, oly módon, hogy kapcsolódunk egymáshoz egy kohéziós tudatosságmezővel, amely Fényt, támogatást, egységet és Szeretetet sugároz. Ez a Sötétség ellensége.
Megvan bennünk az erő ahhoz, hogy kitörjünk abból a programozásból, ami egy hamis észlelésbe köt le minket. Ne hagyd, hogy a Képzeletbeli Kriptonit bolondot csináljon belőled! Mindez azzal kezdődik, hogy mindannyian tudjuk, hogy a Forrás által teremtett lények vagyunk. Tisztelni kell egymást és magunkat és szívből jövő együttérzésből kell működnünk. Sárkány Kapu partnereink arra sürgetnek minket, hogy szeretettel forduljunk egymás felé, mivel az Áttörés már elkezdődött. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan gyógyít és hogyan erősít a szeretet: https://medium.com/the-mission/this-is-why-the-power-of-love-will-heal-your-life-f649b037ce78
 Most van itt az idő. A 10-es biztonsági csapat példátlan tiszta fényrobbanásról beszél a Galaxisunkban:

Minden együtt megtett lépés alakítsa ki a valódi földi idővonalat.
Feltétel nélküli szeretettel:
"Crystal Green" és a "Képzeletbeli Kriptonit Fénycsapata"

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.