2019. szeptember 18., szerda

Élet Virága Meditáció a szeptemberi napéjegyenlőség napján

Az eredeti bejegyzés a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalon megtalálható. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 


A szeptemberi napéjegyenlőség az északi féltekén az őszi, a déli féltekén a tavaszi napéjegyenlőséget jelenti.

https://www.timeanddate.com/calendar/september-equinox.html

https://www.timeanddate.com/calendar/facts-about-september-equinox.html

Az északi féltekén élő emberek számára azt az időszakot jelenti, amikor egy kicsit lelassítunk és áttekintjük, mit értünk el és mit tanultunk meg a nyár során, majd integráljuk a megtanultakat és emeljük a frekvenciánkat.

Azok számára, akik a déli féltekén élnek, ez az időszak a megújulást, az újjászületést, a feltámadást jelenti. Az átmenet időszaka ez, amikor megengedjük a lelkünknek, hogy elengedjen mindent, ami régi és új magokat ültessen el, melyek majd kikelnek egy eljövendő új élet érdekében.

A napéjegyenlőségek a nappal és az éjszaka közötti egyensúly időszakát, valamint az Isteni női és Isteni férfi energiák között lévő egyensúly időszakát is jelentik.

A szeptemberi napéjegyenlőség pontos időpontja ebben az évben szeptember 23., 9:50.

Egy üresjáratú hold periódus is el fog kezdődni 14 órával a szeptemberi napéjegyenlőség után. Az üresjáratú hold periódus pontban szeptember 24-én, 00:05-kor kezdődik, amikor a hold a Rákból az Oroszlánba halad át. Ez az üresjáratú hold periódus kb. 11 órán keresztül fog tartani és szeptember 24-én, 11:19-kor ér véget.

https://www.moontracks.com/void_of_course_moon_dates.html

Az üresjáratú hold periódusában nincs beavatkozás a sötét erők részéről, ezért ez egy nagyon jó időszak a meditációra. Felhasználhatjuk ezt az alkalmat a szeptemberi napéjegyenlőség energiájával együtt arra, hogy segítsünk a Fényerőknek a bolygó körül lévő energiarács stabilizálásában. Ez tovább fog vinni minket a Föld bolygó legpozitívabb Felemelkedési idővonalán.

Ezért azt javasoljuk, hogy az alábbi időpontokban végezzétek el az Élet Virága Meditációt.

Az első időpont a szeptemberi napéjegyenlőség időpontja, szeptember 23., 9:50.
A második időpont az üresjáratú hold kezdetének időpontja szeptember 24., 00:05.

A harmadik időpont az üresjáratú hold végének időpontja szeptember 24., 11:00.



Azt is javasoljuk, hogy a szeptemberi napéjegyenlőség napján mindenki végezze el az Élet Virága Meditációt amilyen gyakran lehetséges és amilyen gyakran erre vezettetést érez, főleg a fent említett üresjáratú hold időszakában.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/514494892686082/

A meditáció vezetett változata itt hallható:


Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben ragyog fel. Lásd ezt a Fényt egy örvény formájában lefelé áramlani, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével stabilizáld az átmenetet a Földön és manifesztáld a legpozitívabb Felemelkedési idővonalat az emberiség számára.

4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt az arany Élet Virága gömböt a Föld körül. Lásd, hogy az Élet Virága gömb segít a planetáris felszabadítási folyamatban, eltörölve minden sötétséget a bolygó felszínéről. Majd gondolatban jelenítsd meg, hogy az Élet Virága gömb megtisztítja a Ley-vonalakat és örvényeket a planetáris Fényrácsban.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Élet Virága gömb harmóniát, védelmet és békét teremt az emberiség és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.

6. Most lásd gondolatban magad előtt, hogy az arany Élet Virága gömb körbeveszi a bolygót, növelve az egész bolygó rezgését. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Élet Virága gömb harmóniát és a Felemelkedési idővonal legpozitívabb kimenetelét teremti az emberiség számára.

Ha vezettetést érzel, az alábbi mantrát is elmondhatod magadban vagy hangosan a meditáció végén:

"A tiszteletreméltó és hatalmas ÉN VAGYOK jelenlétem nevében elrendelem és parancsolom, hogy a planetáris felszabadítás folyamata pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó, az emberiség és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért. Így legyen és így van."

Ha vezettetést éreztek, a naponta 14:00 órakor végzett Élet Virága Meditációhoz is csatlakozhattok és a nap során elvégezhetitek a meditációt amilyen gyakran lehetséges, egészen az Eseményig.


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):
Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.