2018. március 11., vasárnap

Az Igazság Frekvenciája


Előszó
A lenti szöveg az utóbbi idők egyik legfontosabb írása, ha nem a legfontosabb,ezért kérlek figyelmesen olvassátok el. Azzal a céllal íródott, hogy felkészítsenek minket arra a lépésre, arra a szintemelkedésre, ami most fog következni. Hamarosan itt a blogon olyan információkat olvashatunk Cobra részéről, amely nagyon új lesz nagyon sok ember számára. 
Sokszor a valóság durvább a fikciónál, de ha valóban meg akarjuk változtatni a világunkat, tisztában kell lenni mindennel, ami ide köt/kötött minket. És mint tudjuk, a "szenvedés nem a tényben, hanem a tényhez való hozzáállásunkban van". A belső úthoz sok türelmet és szeretetet kívánok. 
Steve

Fordította: Takács Anikó és Rácz Anita
Itt található egy jegyzet, amire vezettetést éreztem, hogy megírjam, válaszul Cobra 2018. március 2-i Rövid helyzetjelentés c. bejegyzésére. Remélem, ez segíteni fog Fénymunkás, Fényharcos és Igazságtudó társaimnak felkészülni arra az információra, amit Cobra hamarosan közzé fog tenni.
Kérlek, osszátok meg ezt a blogjaitokon és a közösségi médiákban, ha az, amit írok, együtt rezonál veletek.
A Fény győzelme!
Tudod hogyan lehet felismerni az igazságot?
Cobra a 2018. március 2-i Rövid helyzetjelentésében írta az alábbit:
"A közeljövőben sok olyan információt fogok tudni megosztani, melyek nem közvetlenül a felszíni műveletekkel kapcsolatosak. A Fényerők azt kérték, hogy tegyek közzé információt az Istennő misztériumokról és egy "másik" olyan információt, ami eddig szigorúan titkos volt. Ez az információ komoly reakciókat fog kiváltani sok olyan emberből a felszíni lakosság körében, akik ezt a blogot olvassák. Maradjatok nyugodtak. A Fény győzelme."
Szeretném megvitatni Fénymunkás, Fényharcos és Igazságtudó társaimmal, milyen fontos felismerni, hogy létezik egy bizonyos "Igazság Frekvenciája".

Számunkra, akik eléggé felébredtünk és képesek vagyunk megérteni azt a koncepciót, hogy egy rezgésekből álló Univerzumban élünk, kvantum szinten az anyag egészen le a fizikai szintig rezgésből áll... Ezt a rezgést aszerint határozzuk meg, amilyen energiára az emberek érzékenyek, amit éreznek, hallanak, látnak és amire rezonálnak, empatikus képességüket felhasználva. Életünk során mindannyian megtapasztaltuk, amikor valaki az arcunkba hazudott. Egyszerűen tudtuk, hogy a szavak, amiket mondtak, nem voltak valóságosak. Ennek oka az, hogy van egy bizonyos frekvencia, amit az igazság kibocsát. A megtévesztés és a hazugság is sajátos frekvenciával rendelkeznek. Az igazság bizonyos magas rezgésen rezonál. Mi, mint Isteni lények, akik emberi tapasztalattal rendelkeznek, teljes mértékben képesek vagyunk ezt értelmezni, bármelyik formában kerül elénk. Megtanulhatunk különbséget tenni a kettő között úgy, hogy különös figyelmet szentelünk annak, hogy hogy érzünk abban a pillanatban, amikor bármelyiket az arcunkba mondják.
Ahogy valószínűleg tisztában vagyunk vele, a sötét elit sokféle alacsony rezgésű frekvenciával bombáz minket, amit arra használnak, hogy eltorzítsák és elnyomják intuitív képességeinket, amivel rá tudunk jönni, meg tudjuk különböztetni az igazságot a kitalációtól. Ezek a negatív, zavaró frekvenciák kétségtelenül kellemetlenek. Zavarodottságot, fájdalmat, érzelmi zűrzavart okozhatnak, gátolják képességeinket, elterelnek az igazságtól és így tovább. Ezek lehetnek mikrohullámú, skaláris frekvenciák, WIFI, stb. Sokféle módon legyőzhetjük vagy ellensúlyozhatjuk ezeket a negatív frekvenciákat, hogy a lehető legvilágosabban lássunk, amikor valamilyen információt kapunk anélkül, hogy negatív módon beindítsanak minket. Legjobb, ha magasan tartjuk a rezgésünket és a szívünk terében maradunk.
A kristályok és orgonitok segíthetnek abban, hogy Fénymezőt teremtsünk magunk körül, ami segít leblokkolni a zavaró frekvenciákat. Léteznek olyan technológiák és speciális eszközök, amelyek nagyon hasznosak lehetnek. Akit érdekel, megkeresheti, hogy számára melyik a legjobb.
Az is rendkívül fontos, hogy először is beismerjük és kijelentsük azt a tényt, hogy hatalmas mennyiségű információt rejtettek el előlünk szándékosan a sötét erők annak érdekében, hogy fenntartsák a Föld karantén státuszát. Döntsd el, hogy ítélkezés nélkül olvasod el és szívod be azokat az új információkat, amiket Cobra fog közzétenni a közzétételi folyamat részeként. Mivel a felszíni lakosság körében lesznek információk közzétéve, meg kell értenünk, hogy nem mindegyik lesz kellemes. Már sok olyan atrocitásról tudunk, amit a sötétek követnek el ennek a gyönyörű bolygónak a felszínén és a felszíne alatt. Ezért rendkívül fontos meghozni azt a döntést, hogy legalább nyitottak legyünk, amikor meghallgatjuk az új információkat.
Ha egyszer úgy döntünk, hogy nyitottak leszünk az új információkra, akkor használnunk kell ítélőképességünket, hogy meglássuk, hogy az új információ hogyan rezonál lelkünk mélyén. Az az igazság, hogy a legtöbb ember annyira erősen programozott, hogy inkább hajlandók elhinni egy nyilvánvaló hazugságot, mint hogy elhiggyék a valódi igazságot, amikor azt tényként közlik velük.
Ez a mátrix elmekontroll programozásának egy nagyon ravasz formája. Létfontosságú, hogy képesek legyünk megérteni, hogy egy új információt a sötét elme kontrollált program/hitrendszer szűrőjén keresztül dolgozzuk fel vagy valójában a Felsőbb Énünk lencséjén keresztül.
Felismered a különbséget?
Képes vagy meglátni, hogy rászedtek-e vagy becsaptak?
Vizsgáljuk ezt meg...
Az elmekontroll alatt álló hitrendszer általában egy olyan ideológia, amit már nagyon korai gyermekkorban belenevelnek az elménkbe a felsőbb oktatási intézmények. Politikai, vallási, oktatási elmekontrollról van szó, amit gyakran családi vonalon adnak tovább. Megtanítják, kit gyűlöljünk és kit szeressünk, és hogy mit higgyünk a világról. Elferdített módon tanítanak minket az eredetünkről, a történelmünkről, a másvilágról és a felsőbb birodalmakról. Mindez fondorlatra vagy az információk szándékos meghamisítására épül, hogy így teremtsenek hamis valóságot, hogy ily módon támogassák, amit a sötétek mondanak. Anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznánk, mindannyian tisztában vagyunk ezekkel a hitrendszer típusokkal, melyek bekorlátozzák/kontrollálják a lakosság gondolkodási folyamatát és a sötétben tartják az embereket.
Mélyen magunkba kell néznünk, hogy megvizsgáljuk, mit kell elengednünk, ami eltorzítja azt a képességünket, amivel meg tudjuk különböztetni a valóságot a kitalációtól. Ily módon tényleg zavar nélkül tudjuk látni, érezni, hallani és érzékelni az igazságot. Sokszor amikor valakinek megpróbáljuk elmondani a valódi/tényszerű igazságot a korrupt kormányokról vagy a hamis zászlós eseményekről, a földönkívüliekről és a titkos űrprogramokról, stb., programozásukból kifolyólag negatívan reagálnak ahelyett, hogy felsőbb logikából reagálnának. Aztán tulajdonképpen a hitrendszerrel hadakozunk az adott személy valódi elméje helyett. Ezt magunkban is meg kell látnunk. Amint rájövünk, hogy hol hordozunk még magunkban bizonyos programokat, tudatos döntéssel felülkerekedhetünk rajtuk, hogy ezzel is lehetővé tegyük, hogy az új információk beáramolhassanak és megláthassuk, mindezzel kapcsolatban hogyan érez a Felsőbb Énünk. Néha eltarthat egy ideig, hogy ez teljes mértékben sikerüljön. Úgy is jó, ha kis lépésekben próbáljuk meg, amíg képesek leszünk teljesen megemészteni az új és valószínűleg nyugtalanító információkat.
Az új és nyugtalanító információkra adott azonnali védekező és dühös reakció teljesen általános, ha az egyén még mindig a mátrix elmekontroll programozásából működik. Ha úgy találjuk, hogy automatikusan így reagálunk, meg kell vizsgálnunk, hogy valójában miért is utasítunk el egy valószínűleg valóságos információt, ami magasabb felébredést idézhet elő. Időt kell rá szánnunk, hogy a Felsőbb Énünk belső szűrőjén keresztül megvizsgáljuk, hogy valóban együtt rezonál-e lényünk hiteles részével.
Így tudjuk eldönteni, hogy valóban igazságról van-e szó vagy komplett sületlenségről. Amint eljutottunk arra a szintre, ahol hajlandóak vagyunk elfogadni annak a lehetőségét, hogy az új információ, amit hallani fogunk, hiteles, akkor megtehetjük azokat a lépéseket, melyek ahhoz szükségesek, hogy feldolgozzuk azt anélkül, hogy érzelmi traumát okoznánk magunknak vagy másoknak. Lássuk be, hogy több olyan információ van a Föld sötét elfoglalásáról, amiről NEM tudunk, mint amiről valójában tudunk. Tehát amint megtörténik a közzététel, hajlandóknak kell lennünk elfogadni azt, hogy lesznek olyan igazságok, amelyek lehet, hogy nem fognak tetszeni, nyugtalanító tartalmuk miatt. Hogyan dolgozzuk fel mindezt, ha nagyon nyugtalanító?
Annak a ténynek köszönhetően, hogy sokunk már sok életet leélt itt a karantén Földön a sötét megszállás alatt, kétségkívül meg fogunk tapasztalni olyan negatív helyzeteket, amelyek lehetséges, hogy be fognak indítani bennünk valamit, ahogy egyre többet tudunk meg a sötét erők múltbeli és jelenlegi szörnyűségeiről. A lelkünk emlékszik ezekre az életekre és helyzetekre, bár lehetséges, hogy tudatosan nem emlékszünk rájuk. Amikor Cobra közzé fog tenni egy bizonyos nagyon érzékeny információt, lehet, hogy be fog indítani bennünk néhány olyan traumát, amit más életekben tapasztaltunk meg. Lehet, hogy nagyon negatív reakciót fog bennünk kiváltani. Ez a reakció NEM feltétlenül azt jelenti, hogy nem igaz. Valójában az ellenkezőjét is jelentheti! Magas töltöttségű érzelmi reakciónk azt mutathatja, hogy bizonyos szinten nagyon is tudatában vagyunk annak, hogy ez igaz. Egyébként nem váltana ki belőlünk ilyen magas töltöttségű érzelmi reakciót. Ez az, amit meg kell értenünk. Nem az a legjobb, ha támadjuk azt, aki a hírt közzétette és nem fog senkit sem szolgálni, ha másokat támadunk az elnyomott érzelmekből fakadó reakcióból. Időt kell rá szánnunk, hogy feldolgozzuk és megértsük azokat az okokat, melyek miatt negatívan reagálunk. Nagy valószínűséggel ez amiatt van, hogy a lelkünknek tudatos emléke van egy előző életbeli traumáról. Fontos lesz, hogy időt szánjunk arra, hogy mélyeket lélegzünk, meditáljunk, sétáljunk a természetben és végiggondoljuk az aktiválódott emléket. Vagy találjuk meg a módját, amely személy szerint nekünk segít feldolgozni ezeket az érzéseket. Mindenki más módon tud nyugodt maradni és befogadni az információkat. Kérj meg másokat, ha szükséged van segítségre.
Természetesen az Esemény előtti közzétételről beszélünk, a fent említett cikk utolsó bekezdése alapján. Az ilyen típusú információ valódi teszt lesz arra, hogy meglássuk, mennyit dolgoztunk magunkon eddig a pontig és min kell még dolgozni, ha van ilyen. Sok lehetőség és mód van arra, hogy segítsen nekünk a nyomasztó információk feldolgozásában. Kérlek, lépj kapcsolatba hasonló gondolkodású emberekkel, hogy segítsenek neked a folyamatodban. Kérdezz meg másokat, nekik milyen módszerük van a stressz vagy a bánat feldolgozására. Kommunikáljatok kedvesen és békésen, hogy támogassátok egymást kialakítani egy biztonságos teret, ahol megbeszélhetitek az érzéseiteket.
Itt található néhány iránymutatás, amit felhasználhattok, hogy megkönnyítsétek a folyamatot, ha úgy érzitek, érzelmileg beindítottak benneteket:
Próbáld meg észrevenni, hogy a hiedelmeid indítottak-e be vagy valamilyen előző életbeli emlék. Egy hitrendszer beindítása azt fogja okozni, hogy elkezdesz vitatkozni attól való félelmed miatt, hogy a jelenlegi valóságod összeomlik. Ha valamilyen előző életbeli emlék indít be, az sokkal inkább szívvel kapcsolatos reakciót vált ki. Olyan érzés lesz, mintha egy mély tudás vagy tapasztalat indult volna be. Bár az érzelmi reakció lehet, hogy nem kellemes, nagyon eltér a hitrendszer/védelmi mechanizmus okozta reakciótól.
Szánj időt arra, hogy csendben leülsz, hogy hagyd, hogy az új információ ítélkezés nélkül áramoljon a lényedbe. Nézd meg, milyen érzés, ha hagyod, hogy lehet, hogy ez az igazság. Ha azt érzed, hogy azonnal elutasító vagy, kérdezd meg magadtól, mit veszíthetnél, ha igazságként fogadnád el. Kérdezd meg, miért rémít meg vagy miért zavar annyira. Ha úgy találod, hogy az, hogy hagyod, hogy az elfogadott valóságod részévé kezdjen válni, még mindig zavar téged, csak légy türelmes és haladj apró lépésenként. Újra visszatérhetsz rá, hogy ne nyomaszd magad. Ha semmilyen szinten nem rezonál együtt a lényeddel, akkor dönthetsz úgy hogy elutasítod vagy később visszatérsz rá, amikor kevésbé vagy érzelgős.
Kérd meg Felsőbb Vezetődet, hogy lépjen be és segítsen neked a folyamatban. Kérd szellemei vezetőidet és angyalaidat, Mihály Arkangyalt és más Felemelkedett Mestereket, Istennőket, Isteneket, hogy segítsenek neked feldolgozni és megérteni a színfalak mögött zajló nagyobb képet. Kérd meg őket, hogy vigasztaljanak téged és nyugtassanak meg.
Meditálj, hogy kapcsolatba kerülj a Felsőbb Éneddel. Kérd a legmagasabb szűrő felhasználását, amivel csak rendelkezel, hogy megfelelően tudd kezelni az információkat. Fontos megérteni, hogy hatalmas különbség van az 'elmeprogramozott' mátrix által létrehozott és foganatosított logika, és a Felsőbb Én logikája között. A Felsőbb Logika az a mód, amivel megérthetjük, és megvizsgálhatjuk a nagyobb képet, ahelyett az alacsonyabb logika helyett, amely csak a félelem szemein keresztül lát. Nekünk a Forrás szemein keresztül kell látnunk, valamint a Felsőbb Énjeinkén ahhoz, hogy megszerezzük a megfelelő perspektívát, amely nem lehetséges az alacsonyabb félelem-alapú logika szemüvegén keresztül.
Ez tényleg segíthet abban, hogy a könnyebb feldolgozhatóság kedvéért részletekben olvasod és fogadod be az új információkat. Annak érdekében, hogy éles tisztánlátással rendelkezzünk arról, hogy egy információ igaz, vagy kitaláció, a megkülönböztetés egy pontos folyamatával kell rendelkeznünk. Csak akkor vagyunk erre képesek, ha tiszta a fejünk és kiegyensúlyozott az érzelmi energiamezőnk. Tégy meg bármit, ami szükséges, hogy elérd ezt az egyensúlyt ahelyett, hogy kiakadnál, vagy másokat támadnál. Tégy egy sétát a természetben, menj el biciklizni, vagy találd meg a csendet és nyugalmat oly módon, amely számodra kényelmes. Ha kreatív vagy, akkor énekelj, táncolj, fess, zenélj, vagy tégy bármit, amire szükséged van, hogy megtaláld a Forrással való kapcsolatodat, hogy egyensúlyba hozd magad. Az is alapvetően fontos, hogy leföldelj Föld Anya szívébe, hogy egyensúllyal segítsd, mikor zavaró, vagy sokkoló helyzetekkel kell szembenéznie. Kell, hogy közvetlenül rendelkezésünkre álljon a megoldó mechanizmusunk, annak érdekében, hogy helyesen tudjuk felhasználni ítélőképességünket. Győződj meg róla, hogy a teljes arzenálod minden eszközét felhasználtad, mielőtt bármiféle durva ítéletet bocsájtanál ki, vagy olyan problémákat idéznél elő, amiket később megbánhatsz.
Célunk itt a Földön
Célunk itt a Földön sokoldalú. Az egyik fő ok, amiért itt vagyunk, hogy emeljük a bolygó rezgésének szintjét, miután felébredünk. Hatással vagyunk az Emberiség kollektív tudatmezőjére is rezgésünk, gondolataink által, sokkal fokozottabban, erősebben, mint azok, akik alszanak. Ezt az erőt nagyban felhasználhatjuk a bolygó felszabadításának elősegítésére... ahelyett, hogy a sötétek bábjai lennénk, mivel megtalálják annak a módját, hogyan manipuláljanak, hogy a belharcok által, a felszabadítás ellen dolgozzunk.
Meg kell értenünk, hogy mint felébredett emberek, 1000-szer hatékonyabbak és erősebbek vagyunk, mikor szándékainkat manifesztáljuk, mint azok, akik alvó állapotban vannak. Ahogy meditálunk, vagy kiküldjük szándékainkat az Univerzumba, az érzelmi energiánk közvetlenül a bolygó fényrácsába kerül kivetítésre, valamint a kollektív tudatba. Képesek vagyunk komoly pozitív változást előidézni, amennyiben ezt megfontolt szándékkal tesszük. Legfontosabb tehát, hogy jó dolgokra használjuk erőnket. Fontos, hogy a tudat tiszta áramlatával rendelkezzünk, mely mentes a negatív, alacsonyabb érzelmi, gondolati formáktól, mint amilyen a harag, gyűlölet, viszály, félelem és így tovább. Azzal, hogy egyszerűen azt választjuk, hogy tiszteletben tartjuk azon felébredett emberek érzéseit is, akikkel nem értünk egyet, hogy nem vitázunk velük, vagy nem támadjuk őket, nagy lépést teszünk előre a megfelelő irányba. Kérlek, tartózkodjatok a belharcoktól. Nem eshetünk áldozatul azoknak, akik szándékosan nyomkodják önműködő, negatív reakcióink indítógombjait. Ki kell használnunk önvalónk belső hatalmát, és el kell utasítanunk, hogy bármely ilyen szituációra reagáljunk. Meg kell tanulnunk felelősséget vállalni saját gondolatainkért, tetteinkért, valamint rezgésmezőnkért, amelyet kivetítünk a fényhálóba és az Univerzumba. Ha így teszünk, az már önmagában meg fog bennünket védeni az alacsonyabb energiáktól, és távol fog tartani azoktól a drámáktól, amelyek elvonják figyelmünket a célunkról és küldetésünkről.
A Cintamani kövek olyan eszközök, amelyeket felhasználhatunk arra, hogy visszatükrözzék árnyoldalainkat, mi pedig hatékonyan tudjuk irányítani őket. Ők a Felemelkedés kövei. Abban vannak segítségünkre, hogy rávilágítsanak, mi az, amin dolgoznunk kell magunkon. Felfedik azokat a területeket, amelyeken lényünknek gyógyulásra van szüksége. Fel kell dolgoznunk, és el kell engednünk mindazt, ami nem szolgál minket, hogy több Fényt tudjunk tartani. Az eredmény pedig a tudat egy sokkal tisztább áramlása lesz. Ez megengedi majd a magasabb Felemelkedési energiák aktiválódását lényünkben, és megnöveli a manifesztációs képességeinket. Nem fog érdekelni, hogy részt vegyünk a sötétek negatív sugallatainak alacsony rezgésű akcióiban.
Nagyobb békét és örömet találunk azokban a dolgokban, amelyek magasabb frekvencián rezegnek. A kövek megmutatják azokat a területeket, ahol még működhetnek bennünk elmeprogramok (árnyoldal is). Valamint segít megtalálni azokat a módszereket, amivel eltávolíthatjuk programjainkat annak érdekében, hogy tiszta test/elme térből működhessünk. Amikor arra használjuk a köveket, hogy bármely információval, vagy helyzettel kapcsolatos kérdésre rámeditáljunk, segíthetnek, hogy könnyebben hozzáférhessünk a tisztább, magasabb útmutatáshoz.
Nagyon fontos megértenünk gondolataink csodálatos erejét. És megfigyelni, hogyan állunk azokkal az Univerzális energiákkal kölcsönhatásban, amelyek megteremtik világunkat. Mindig kölcsönhatásban vagyunk ezzel a mezővel, mivel a részei vagyunk ennek. Az Univerzum részei vagyunk. Közvetlenül kapcsolódunk ahhoz, amit egyesek a "Vonzás Törvényének" hívnak. Nem tudjuk megválasztani, mit küldünk ki, ha a pozitív gondolatok mellett negatívak is kiáradnak belőlünk. Az Univerzum mindkettőre reagál. Nem büntetés, ha valamiféle negatív dolog manifesztálódik, hanem a gondolatok eredménye, félelmek, aggodalmak, ahogy kivetítjük őket az Univerzális mezőbe. Ezen oknál fogva meg kell gondolatainkat tisztítani, hogy csupán olyan dolgokat teremtsünk, amelyekre őszintén vágyunk. Meg kell értenünk, hogy a gondolat és cselekvés úttörői vagyunk. Ez az egyik része, amiért mi, mint felébredett lények, itt vagyunk a Földön jelen pillanatban. Azért vagyunk itt, hogy kikövezzük az utat azok számára, akik nincsenek tudatában a bolygót érintő túszhelyzetnek. Azért vagyunk itt, hogy lehorgonyozzuk a Fényt. Azért vagyunk itt, hogy világítótornyok legyünk; jelzőfények, akikre azért van szükség, hogy megvilágítsák az utat azok számára, akik nem látnak.
Azért vagyunk itt, hogy újfajta gondolkodásmódot és megértést teremtsünk, amely közvetlenül a bolygó rácsába és az emberiség kollektív tudatába kerül lehorgonyzásra. Ez pedig segít azoknak, akik most ébrednek, és egyfajta útmutatásként jelenik meg az ő útjukon.
Ezért nagyon fontos, hogy élesítsük képességeinket, hogy meg tudjuk különböztetni az igazságot a megtévesztéstől.
Hogy mindig együttérzéssel és megértéssel tudjunk lenni magunk és mások felé.
Hogy tiszteletreméltóan viselkedjünk, amely példa lehet azok számára, akiknek majd szükségük lesz a segítségünkre.
Képesnek kell lennünk ezt az információt nyugodtan és tárgyilagosan továbbítani a többiek számára, tisztességgel.
Pozitív és hatékony módokat kell találnunk mindannyiunk számára, hogy megbirkózzunk azokkal az információkkal, amelyek nem tetszenek, vagy amelyek mélyebben felzaklathatnak bennünket. Meg kell tanulnunk nem úgy reagálni, ahogy azt a sötétek szeretnék, hogy reagáljunk. Támogatnunk és szeretnünk kell egymást ahelyett, hogy egymást támadjuk, vagy mind feladjuk a küldetésünket. Ha egymást támadjuk, akkor a sötétek nyernek.... kétségkívül.
Hogyan fogsz erre a küszöbön álló közzétételre reagálni?
Hogyan fogsz a teljes közzétételre reagálni?
Mindezt tisztességgel és méltósággal teszed majd, vagy negatív és támadó üzemmódra kapcsolsz?
Ez végeredményben a te döntésed. De értsd meg, hogy e döntések egyike sokkal nehezebb számodra, mint a másik. Ha engeded, hogy az új információk felforgassák a világodat, ki fogja azt ismét helyrebillenteni?
Megteheted a szükséges lépéseket ahhoz, hogy tartsd a Fényt, és az igazság fáklyáját.
És ezzel világítsd meg az utadat, és mások útját.... vagy bedobhatod a fáklyát a torzítás és káosz birodalmába.
Reméljük, hogy büszke fáklyahordozó válik belőled. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.