2018. március 8., csütörtök

Szexuális energia

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/03/sexual-energy.html

Fordította: Rácz Anita

A szexuális energia az egyik legmélyebb Istennői misztériumokhoz kapcsolódik, a női és férfi polaritások újraintegrálásának misztériuma a Felemelkedésbe. Ez a valódi jelentése az alkímiai "oldás és kötés" formulájának.



Az arkhónok a késő atlantiszi időszak óta manipulálták az emberi szexuális energiát és megpróbáltak annyi elkülönülést teremteni, amennyit csak lehet. Ezt úgy tették meg, hogy eltérő módon helyeztek implantátumokat a nőkbe és a férfiakba, egy lélektani elválasztást és hasadást hozva létre a női és a férfi személyiségek között. 

Az atlantiszi időből származó elsődleges hasadás a fő oka a férfi-nő kapcsolatokban lévő félreértéseknek.
A nőkbe egy olyan speciális módon helyzetek el implantátumot, amely érintetlenül hagyta az ikerlelkükkel való kapcsolatukat, de az implantátum elfojtotta az összes többi férfival való szexuális kapcsolatokat. Ez monogámiába kondicionálta a nőket, amikor a nők hajlamosak az ikerlelküket a jelenlegi partnerükre projektálni.

A férfiakba olyan speciális módon helyeztek el implantátumot, amely megakadályozta az ikerlelkükkel való kapcsolatot, de az implantátum lehetővé tette a szexuális kapcsolatot az összes többi nővel. Ez poligámiába kondicionálta a férfiakat, amikor a férfiak hajlamosak eltagadni ikerlelkük létezését és ezt úgy kerülik el, hogy sok nővel vannak.

Ezenkívül mind a nőkbe, mind a férfiakba olyan implantátumot helyeztek el, amely elválasztotta a szexuális energiát a Szív energiájától és homlokegyenest ellentétes implantátumokat kaptak, hogy így biztosítsák a maximális elkülönülést és a konfliktust.

A nőkbe olyan implantátumot helyeztek el, melynek programja csak a szerelmet teszi lehetővé, szex nélkül. Csak különleges körülmények között - ahol sok feltétel teljesül - fogja egy nő eléggé biztonságban érezni magát ahhoz, hogy hagyja a szexuális energiát a szerelmével összeolvadni.

A férfiakba olyan implantátumokat helyeztek el, melynek programja csak a szexet teszi lehetővé, szerelem nélkül. Csak különleges körülmények között - ahol sok feltétel tejesül - fogja egy férfi eléggé biztonságban érezni magát ahhoz, hogy hagyja a szerelem energiát összeolvadni szexuális vágyával.

Mindennek tetejébe, az arkhónok elkezdték a bolygón erőszakosan elnyomni a női szexuális energiát a nők szisztematikus traumaalapú programozásával úgy, hogy brutális nemi erőszakokat követtek el ellenük a kurgán arkhón invázió alatt, több, mint 5000 évvel ezelőtt: 

(Magyarul itt lehet olvasni róla: https://hu.wikipedia.org/wiki/Kurg%C3%A1n#Kurg%C3%A1n-hipot%C3%A9zis - a szerk.)

Öleld át az Isteni női energia tisztaságát, isteni természetét és szentségét

Az i.e. 3000 és i.sz. 300 közötti időszakban a nők még képesek voltak kifejezni magukat szexuális gyógyítókként az Istennő templomokban:

Majd a 4. századi kazár kurgán invázió brutálisan véget vetett ennek a hagyománynak és még jobban elnyomta a nőket szexuálisan. Majd a középkorban az inkvizíció még tovább ment, amikor máglyán égették el a nőket.

Ez a traumaalapú programozás tovább folytatódott az elmúlt 5000 évben és mély sebeket ejtett a bolygó női pszichéjén. Sajnos ez a programozás 2018 márciusában még mindig folytatódik világszerte, ugyanazokkal az elkövetőkkel:

Az arkhónok manipulálják a cabalt is és szorgalmazzák a cabal tagok közötti homoszexualitást, mert jól tudják, hogy egy férfi cabal tag és egy nő között lévő őszinte szexuális kapcsolat a leghatalmasabb erő, ami tulajdonképpen át tudja transzformálni a cabal tagot valaki olyanná, aki a Fényt támogatja.

Sok cabal tag elferdítette és eltorzította az alacsonyabb szintű Istennői misztériumokat, amit okkult tanulmányaik részeként kaptak meg. Sok cabal tag lemorzsolódott az ősi misztériumiskolákból az ókorban múltbeli inkarnációjuk során, amikor megbuktak azokon a vizsgákon, melyek során hozzáférést nyerhettek a magasabb szintű misztériumokhoz, majd megtartották, visszaéltek vele és eltorzították az alacsonyabb szintű misztériumokat, melyekhez már volt hozzáférésük:

A cabal megpróbálja érvényre juttatni az alacsonyabb szintű misztériumokkal kapcsolatos eltorzult felfogását az átlagembereknél Hollywood-on és a tömegmédián keresztül.
Mindez a felszíni lakosságot nagyon széttöredezett állapotba helyezte.
Sok férfi, akik csalódottak ettől a helyzettől, elkezdték játszani A Játékot:


Az emberi szexualitás széttöredezett állapotának igazi gyógyulása csak az Istennői energia a bolygó felszínére való megérkezésén keresztül fog megtörténni.
Ahhoz, hogy ez megtörténjen, engedni kell magunknak érezni és kifejezni az érzéseinket:

99 %-ban angyal vagyok, de... Óhhh, de az az 1 %

A bolygó gyógyulásának fő kulcsa abban rejlik, hogy a nők megengedjék maguknak, hogy érezzék és kifejezzék szexuális energiájukat. Sokszor ezt nem szexuális egyesülés útján szükséges kifejezni, hanem érzéki érintés útján, vagy tánc által:


A szexuális energia célja a női és férfi polaritások az Egybe való egyesülése. Ez a halhatatlanság és a Felemelkedés kulcsa.

A szexuális egyesülés, a Felemelkedési folyamat részeként, a nagyobb Istennői misztériumok részét képezi.
Ez tökéletesen le volt írva a Spiritus Eros-ban, ami egy pozitív Templomos csoport, az Ordo Bucintoro egy titkos tana:


Németül itt olvasható a Spiritos Eros szövegének leírása:
Az Egybe való szexuális egyesülés sok titka van mélyen elzárva a Kaula Tantra rendszerben:
(Magyarul nem található meg a szöveg, de a témáról itt lehet olvasni bővebben: https://hu.wikipedia.org/wiki/Tantra - a szerk.)

És végül, lehet, hogy el szeretnétek olvasni ezt a könyvet:
(Magyarul még nem jelent meg. - a szerk.)

A Fény győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.