2018. március 5., hétfő

Irányított energiafegyverek

Fordította: Rácz Anita

Az irányított energiafegyverek NEM plazmafegyverek és NEM skaláris fegyverek. Fizikai fegyverekről van szó, melyek elektromágneses sugárzást bocsátanak ki:
A cabal ezeket használja az emberi lakosság felébredett része ellen irányuló támadásai során:
Azzal, hogy a polgári lakosságot támadják, az elkövetők megsértik a IV. Genfi Egyezményt és ez háborús bűnnek számít:
Az elkövetők ellen eljárás fog indulni a nemzetközi polgári és katonai törvényeknek megfelelően, amint a bolygó felszabadul.
Az alábbi cikkben található az irányított energiafegyverekről szóló információforrások részletes listája:
A civil lakosság ellen használt fegyverek leggyakrabban a szónikus lézerek:

Ezek általában nem halálosak, de ennek ellenére rendkívül kellemetlenek:
Még veszélyesebbek az elektrolézerek:
Arra használják, hogy szívrohamot idézzenek elő és megöljék a célpontot, akik gyakran holisztikus orvosok:

Ezeket a halálos fegyvereket az Applied Energetics nevű vállalat gyártja:
Korábban Ionatronnak hívták:
A Fényerők azt kérték, hogy a lehető legtöbb ember terjessze az irányított energiafegyverekről szóló információkat és végezze el az alábbi meditációt amilyen gyakran lehetséges:
1. Lazítsd el tested, érzéseidet és elmédet, úgy hogy a légzésedre figyelsz vagy bármilyen más módon, ami számodra működik.
2. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó fehér Fényörvényt az egész emberiség Lélekcsillag csakrájából minden emberi lény energiamezőjébe és személyiségébe leereszkedni, felébresztve őket az irányított energiafegyverek valóságára és létezésére. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a tudatosság futótűzként terjed a tömegmédiában.
3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a cabal középvezetői visszautasítják az irányított energiafegyverek további használatát és megtanulnak együttműködni és konstruktív módon csatlakoznak az emberi társadalomhoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy azokat a cabal tagokat, akik nem akarják abbahagyni az irányított energiafegyverek használatát, a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban eltávolítják a bolygóról. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az összes irányított energiafegyvert elpusztítják és soha többet nem kerülnek használatba.
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.