2018. március 25., vasárnap

Plejádiak

 

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/03/pleiadians.html
Fordította: Takács Anikó 


A Plejádiak a Szeretet és a Fény teremtményei. A felszíni lakosság java részét annyira behálózza az ezen a bolygón lévő működésképtelen helyzet, hogy nehéz nekik elhinni, hogy tényleg léteznek olyan lények, akik tele vannak Szeretettel és Fénnyel, és nem rendelkeznek semmiféle hátsó szándékkal.
Pedig léteznek! Valójában ebben a galaxisban a lények többsége ilyen. És a Plejádiak is köztük vannak.
A Plejádiak angyali evolúcióból származnak, akik a Galaktikus Központi Nap portálján keresztül léptek be, és kerültek ebbe a dimenziós univerzumba.
Ezt követően angyali Fénytestükben fedezték fel a galaxist, míg végül a Plejádi csillaghalmazban telepedtek le, amely plazmából emelkedett ki a fizikai síkba nagyjából 18 millió évvel ezelőtt.
Tudatosan próbálták plazma anyabolygójuk egyikét a fizikai sűrű anyagba tömöríteni, és a bolygó felrobbant.
Felrobbant otthonuk darabjai szétszóródtak a galaxisban, és néhányuk a Földet is elérte Moldavitként.
Egy nagy darab Moldavit, 144.000 Földi misszióval rendelkező önkéntes 144.000 Fénykódolásával, lett később a Szent Grálba belemetszve.
Sok százezer évvel ezelőtt a Plejádiak megtanulták, hogy az erőszak nem oldja meg a problémákat, és eldöntötték, hogy többé nem vesznek részt a Galaktikus háborúkban, így a fókuszukat inkább egy békés társadalom felépítésére fordították, amely több száz bolygóra terjedt ki a Plejádi csillaghalmazban, amely a Plejádi Konföderációt alkotja.
Ők a szépségben és a harmóniában hisznek, életstílusuk pedig ezt tükrözi. Folyékony fénnyel veszik magukat körül.
Gyönyörű műalkotásokkal veszik magukat körül:

Valamint zenével:
Kristályvárosokban élnek, amelyek apró kvarckristályokként csillognak a természet zöldjében:

E városok közül sok olyan, mint a Plejádi csillaghalmaz bolygóin lévő föld alatti és óceán alatti kristályhelyek.
Nincs szükségük sok alvásra, a fizikai testüket pedig egy speciális elixírrel tartják karban:

Értik a halhatatlanság titkait, mégis ritkán határoznak úgy, hogy 1000 évnél tovább tartják meg ugyanazt a fizikai testet.
Nagyon pozitívak, vidámak és érzékiek.
Az erotikus szerelem életük egyik legfontosabb aspektusa, és tudják, hogyan gyógyítsanak azzal az energiával:
A Plejádiak évezredek óta kapcsolatban állnak a felszíni lakossággal:
Annak érdekében, hogy megtörjék e bolygó karantén státuszát, felvették a kapcsolatot a Vril lányokkal (die Vrilerinnen), hogy elkezdjék a német titkos űrprogramot:
Miután a sötét erők eltérítették a német titkos űrprogramot, a Plejádiak kimentették a Vril lányokat a bolygó felszínéről 1945-ben, egy titkos projekt keretében, mely a "Niemand bleibt hier" (senki sem marad itt) kódnevet viselte.

A Plejádiak 1954-ben felvették a kapcsolatot Eisenhower Elnökkel, egy nukleáris háborút próbálván ezáltal megakadályozni:
A Plejádiak 1977-ben kapcsolatba léptek velem, ezzel szintén egy nukleáris háborút próbáltak megakadályozni:
A Plejádiaknak sikerült megakadályozniuk a nukleáris háborút, de nem voltak képesek megakadályozni az arkhón inváziót 1996-ban.
Az arkhónok képesek voltak rövid időre még a Plejádi csillaghalmazt is megszállni 1996 és 1999 között:
Miután a Plejádi csillaghalmaz 1999-ben felszabadult, és a Plejádi túszok java része kiszabadult a Föld bolygón lévő föld alatti katonai bázisokról, a Plejádiak kapcsolatba léptek velem 2001 vége felé, és instrukciókat kaptam tőlük Tachyon gyógykamrák építésére.
Nem voltak azonban képesek megakadályozni a lélektársam meggyilkolását.
Éppen ezért nem fér a fejembe, hogyan hihetik egyesek, hogy ez a blog valamiféle alaposan kidolgozott átverés, és hogy én manipulálom az embereket. Ezeknek az embereknek komoly problémájuk van a bizalom terén, és terápiára lenne szükségük. Azok az emberek pedig, akik összevissza, értelmetlen megjegyzéseket tesznek közzé ezen a blogon, azok mindörökre le lesznek tiltva a hozzászólástól. Ha pedig nem tudod, milyen az összevissza vagy értelmetlen megjegyzés, akkor jól gondold meg, mielőtt bármit is közzéteszel, és számolj a következményekkel.
Ez nem tréfa, ez egy komoly háború, amelyben én messzemenően többet adtam egy nemes célért, mint a legtöbb ember, és messzemenően többet veszítettem, mint a legtöbben. És ezért megérdemlem a tiszteletet.
Ennek a bolygónak a felszíne sokkal több sötétséggel rendelkezik, mint amire én, az Ellenállás, vagy a Plejádiak valaha számítottunk. Ennek a komplex helyzetnek a kitakarítása elkerülhetetlenül csúszásokkal jár. Ez nekem sem tetszik. Neked sem tetszik. Senkinek sem tetszik. Ne légy többé pancser, fejezd be a nyavalygást és a panaszkodást, és TÉGY végre valamit, hogy elviselhetőbb legyen a bolygó felszíne. Nem engedhetsz meg magadnak saját birtokot, hogy a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekt részese lehessél, mert "csak a cabal engedheti meg magának, hogy saját birtoka legyen"?
Itt egy eladó földdarab, amelyet 500 dollárnál kevesebbért kínálnak, amely alkalmas lenne a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben való részvételre, és amelyet a google-on 20 másodperc alatt találtam:
Valaki megosztott egy briliáns hozzászólást és ezzel gyönyörűen az Esemény kontextusába helyezte a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektet:
"A kulcs az, hogy multidimenzionálisan gondolkodjunk ezzel kapcsolatban... nem létezik egyetlen lineáris, lépésről-lépésre vezető út az Eseményig. Sok különböző idővonal váltakozik valószínűség és alternatív módok tekintetében a megvalósulást illetően. Azzal, hogy felfedik ezeket a projekteket, társteremtenek abban a mezőben, amelyet az Ellenállási Mozgalom és mi mindannyian teremtettünk. Ez az idővonal stabilizálás aztán megemeli összességében a rezgést és a kvantum mezőt, amely aztán támogatja az összes pozitív idővonalat. Beleértve ebbe azt is, amelyen az Esemény megtörténik."
Most mire számíthatunk? Vért, verejtéket és könnyeket ígérhetek:
És aztán, megígérhetem a Fény Győzelmét.
Mikor? Senki sem tudja. Az Esemény NEM fog megtörténni, amíg a plazma toplet bombák túlnyomó része el nem lett távolítva.
Addig pedig, nagy szeretettel várunk, hogy csatlakozz hozzánk Budapesten, Magyarországon, április 14-15-én a 2018-as év első Felemelkedés Konferenciáján:
(Magyar fordítása itt található: 
Vagy csatlakozhatsz hozzánk Tajpejben, Tajvanon a második konferenciára, május 12-13-án:
A Fény Győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.