2018. március 5., hétfő

Rövid helyzetjelentés

Fordította: Rácz AnitaTeljes erővel zajlik a föld alatti illuminátus szakadár komplexum megtisztítása.
A Fényerők senkinek nem adhatnak ki sok információt a felszíni műveletekkel kapcsolatban anélkül, hogy ezzel magukat a műveleteket veszélyeztetnék. A Fényerők arra figyelmeztettek, hogy lényeges információk hiányában sok összevissza információ fog keringeni az interneten. Ezért nagymértékben javasolt, hogy használjuk ítélőképességünket. A Fényerők arra is intenek, hogy ne spekuláljunk azzal kapcsolatban, hogy mikor fog megtörténni az Esemény.
Az egyetlen dolog, amit kértek, hogy osszak meg, az alábbi: "a Mjolnir technológia egy ötödik dimenziós Clifford tórusz, melyet a negyedik és a harmadik dimenzióba projektálnak. A bolygó felszínének felszabadítása a Goldilocks-alapelvet fogja követni."
(Az alacsony dimenziós topológiáról itt olvashatunk – de csak nagyon matematikusoknak ajánlott: https://hu.wikipedia.org/wiki/Alacsony_dimenzi%C3%B3s_topol%C3%B3gia – a szerk.)
(A Goldilocks-alapelvről itt lehet többet megtudni: http://szalayadam.hu/a-goldilocks-alapelv/ - a szerk.)

Ha szeretnétek a Végső Áttörés felszíni topológiáját tanulmányozni, érdekes lehet számotokra elolvasni az alábbi könyvet:
(Magyarul még nem jelent meg, csak a trilógia első része. A fenti könyv a trilógia 3. része. - a szerk.)
A közeljövőben sok olyan információt fogok tudni megosztani, melyek nem közvetlenül a felszíni műveletekkel kapcsolatosak. A Fényerők azt kérték, hogy tegyek közzé információt az Istennő misztériumokról és egy "másik" olyan információt, ami eddig szigorúan titkos volt. Ez az információ komoly reakciókat fog kiváltani sok olyan emberből a felszíni lakosság körében, akik ezt a blogot olvassák.
Maradjatok nyugodtak.

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.