2018. március 22., csütörtök

Drága Férfi!



Több ezer év telt el azóta, hogy elvették azokat az értékeket tőled, amik teljessé tettek. Helyettesítették olyan energiákkal, tulajdonságokkal, amik szenvedést hoztak neked.
Megmondták, hogy kit szolgálj, mikor és meddig. Megmondták, hogy kit szeress, vagy kit ne. Kiben és miben higgy rendületlenül, kinek a parancsát teljesítsd kérdezés nélkül. Megmondták, hogy mit gondolj, vagy éppen megtiltották, hogy gondolkodj, mert majd egy nálad erre érdemesebb megteszi helyetted.
Összezavartak, hogy mikor és hogyan mutasd meg, ki is vagy valójában.
Az olyan értékekről, mint hősiesség, aktivitás, lelkesedés, vitézség, bátorság, életigenlés, szerénység, udvariasság, kitartás, igazságérzet, őszinteség, kaptál egy eltorzított képet, hogy a sötétség „érdekeit” szolgáld.

Folyamatosan távol tartanak téged a feminin energiáktól, mert gyengeségnek tartja a sötét oldal, sőt nem is érti, érzi át a Forrástól való elkülönülés miatt. Elválasztanak attól, hogy megtapasztalhasd az Élet valódi értelmét, de ahogy Cobra mondja:”Engedni kell magunknak érezni és kifejezni az érzéseinket.”

              Egészséges és egyensúlyban lévő férfi energia - Minószi falfestmény


Mi nekünk nőknek is meg kell ezt tennünk, de nektek is drága Férfiak. Tudnotok kell, hogy szeretünk és tisztelünk benneteket, mert támogattok minket a Felemelkedésünkben és mert Istennőként tekintetek ránk!

Tudjuk, hogy valójában tisztelitek bennünk ezeket a tulajdonságokat, mint: együttérzés, irgalmasság, melegszívűség, vidámság, megértés, nyugalom, tolerancia mások iránt, szépség, tisztaság, gyengédség, hiszen ti magatok is a szívetek legmélyén erre vágytok. Arra, hogy a sok évezredes nehézségek, szenvedés és elkülönülés után végre egyesüljetek velünk egy csodás és harmonikus Egységbe.


A másik fontos célunk, hogy egyensúlyba hozzuk ezt a két polaritást a testünkben, amihez nagyon sok segítséget kapunk az ősi Misztériumi tudás felfedése által. Tudjuk, hogy képesek vagytok újjászületni egy teljesen új világban, ahol nem kell többé harcolnotok senkivel és nem kell elnyomnotok az érzéseiteket.


Drága Férfiak, Apák, Fiúk, Nagyapák! Szeretnélek most benneteket megszólítani. Szeretnék egy zenét mutatni nektek, amely segít a gyógyulásotokban. A videóban Ajeet Kaur énekel két férfitársával. A koncerten sok férfi és nő vett részt, együtt meditálnak és adják át magukat az ottani energiáknak.
Gyógyulni akarnak és ehhez segítséget nyújt a zene és a szöveg, mely a Holdról szól, amiről tudjuk, hogy az Istennői energiák rendkívül erős csatornája, közvetítője Gaia felé.
Szeléné, a Hold Istennő megmutatja az utat a Tudáshoz: a Szeretet, az Elengedés, a Tudás magunkhoz ölelése, az Élet mágikus misztériuma az, ami a legfontosabb.


Ajeet mesél arról a videóban, hogy a férfi és női energiákra hozhat gyógyulást ez a dal. Ezért megkéri a férfiakat, hogy aki hajlandó, az énekeljen szeretettel és mély átérzéssel. És ők megteszik! :) A nőket pedig megkéri arra, hogy hallgassák és fogadják ezt teljes szívükkel és szeretettel. Majd a legvégén egyesülnek és gyönyörű Egységet alkotnak.

A dal címe: Csókold meg a Földet
A szöveg erről szól:

Szerelmem, sétáljunk csendben….
a lépéseinkkel csókoljuk meg azt a Földet, amin járunk.
A Hold ragyog az elméd csendjében.
Hunyd le a szemed…..
Igen…igen...a Hold.
Melyik dalnak a hangja van a szívedben?
Figyeld meg jól…
Szerelmem, táncolj féktelenül.
Szórjuk a dalunkat a szélbe
és hagyjuk visszhangozni….visszhangozni.
Igen...Igen...a Hold
A Hold megvilágosít.
Holdanya Fénnyel áraszt el….

A dal másik különlegessége az a körbe-körbe forgás érzése, mely egyfajta spirálként képeződik le a bensőnkben és az ember azt érzi, hogy csak táncolna megállás nélkül. Íme a videó:


Drága Férfi, kívánjuk, hogy hozzon gyógyulást számodra is az Esemény és legyen részed a Földi Paradicsomban, melyet veletek együtt építünk majd fel. Nyílj ki, akárcsak egy Rózsa és tapasztalj boldogságot és szépséget!
Üdvözlöm az Istent te benned. Namaste.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.